FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Mesaj pentru FCSB » Ce pretenții are Chiajna pentru jucătorul ochit de MM Stoica

Gigi Becali nu este dispus să plătească bani pentru Albu
Gigi Becali nu este dispus să plătească bani pentru Albu

Articol de - Publicat sambata, 08 august 2020 14:21 / Actualizat sambata, 08 august 2020 14:45

Cristi Tănase, președintele Concordiei Chiajna, a vorbit despre mutarea lui Alexandru Albu (26 de ani, stoper) la FCSB, fotbalist remarcat de MM Stoica.

„Eu ţin foarte mult la Albu, mai ales că a crescut la noi. Când l-am lăsat în iarnă la Clinceni, ăsta a fost şi planul. «Du-te, joacă bine şi, dacă sunt oferte pentru tine, nu vom cere marea cu sarea». Dar să nu se înţeleagă că-l dăm pe nimic. Dintr-o astfel de afacere trebuie să fie mulţumite toate cele trei părţi: cine îl ia, jucătorul şi Concordia. E corect, nu?

Becali mai aduce doar jucători pentru care nu trebuie să plătească. Albu, fundașul central de la Clinceni, aparține de fapt de Chiajna, un club care cere bani în schimbul fotbalistului. E motivul pentru care transferul pe care Gigi îl anunțase nu mai e cert

De altfel, celui cu care am discutat şi ne-a spus că reprezintă FCSB i-am explicat planul nostru. O sumă pentru următorul sezon, apoi completarea ei dacă îl ia definitiv şi cu bonusuri de performanţă. Nu este doar FCSB interesată de el şi nu o spun doar așa. Sunt trei echipe din Liga 1 care-l doresc, între care şi Clinceniul, care vrea să-l ţină”, a declarat Tănase, potrivit digisport.ro.

Becali: „Nu e gratis? Nu îl vreau!”

Becali a declarat că mai aduce doar jucători pentru care nu trebuie să plătească. Albu, fundașul central de la Clinceni, aparține de fapt de Chiajna, un club care cere bani în schimbul fotbalistului. E motivul pentru care transferul pe care Gigi îl anunțase nu mai e cert.

FCSB nu a câștigat campionatul în cinci ani în care a consumat mai mult de 50 de milioane de euro, cu salarii și cu sumele de transferuri cele mai mari din România, acum încearcă să redevină campioană fără bani. Becali recrutează numai fotbaliști liberi de contracte, un comportament atipic pentru conducătorul de club cel mai darnic din competiție - detalii, AICI.

Mesaj pentru FCSB » Ce pretenții are Chiajna pentru jucătorul ochit de MM Stoica


Albu (foto) a ajuns la Clinceni la începutul anului, după ce în perioada 2014-2019 a evoluat în tricoul Concordiei Chiajna. Acesta are 16 meciuri bifate pentru formația lui Ilie Poenaru, antrenor care l-a folosit în mai multe rânduri pe postul de mijlocaș defensiv. Va împlini 27 de ani la jumătatea lunii august.

325.000 €este cota de piață a lui Albu, potrivit portalului de specialitate Transfermarkt

VIDEO Imagini inedite cu Gigi Becali și Florin Călinescu de acum 20 ani! Cum l-a cunoscut pe Hagi prin intermediul unei dansatoare

Citește mai multe știri despre FCSB:

Un triplu campion cu FCSB laudă ultimele decizii luate de Gigi Becali: „Se văd deja schimbările!”

Adrian Mutu a dat replica, după ce a fost desființat de Gigi Becali: „Ce-i asta, mă?!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
875423049539972
Raimond Anghel  •  08 August 2020, 22:23

bai, e afacerea lui si o conduce cum vrea el ,vvoi din ce postura vorbiti? de chibiti ai altor echipe, care se bat la inceput la retrogradare si se milogesc sa ramina in divizia A,comentati acolo si lasati FCSB IN PACE ,VEDETI-ca au fost uni care ii dadeau anul trecut falimentul -si acum ei sunt aproape de faliment.

guess.why
guess.why  •  08 August 2020, 15:50

E o fraza in articol spusa de nea cici care rezuma totul: "nu e gratis?nu il vreau!" Inutil de spus ca fc fcsb nu e Steaua si bate vant de faliment la kitschul din popesti leordeni..:))

1097148263993363
Nici Matei  •  08 August 2020, 15:34

Pentru tine bai ***, pardon becali totul e gratis... Iei e 1000 si dai pe un milion.. Asta e educatia ta.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează