FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - RAPID 3-1

„Sfinxul” l-a dat din nou pe spate pe Becali: „E bun, dar nu îmi vine să cred ce a făcut cu Rapid”

Andrei Cordea și Octavian Popescu/ foto: Imago
Andrei Cordea și Octavian Popescu/ foto: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 07 noiembrie 2022 13:33 / Actualizat luni, 07 noiembrie 2022 14:17

Gigi Becali, patronul de la FCSB, l-a lăudat din nou pe Andrei Cordea, după FCSB - Rapid 3-1.

Deși a dat un gol și o pasă decisivă, Becali a observat alt aspect în jocul lui Cordea. patronul de la FCSB  a fost impresionat de modul în care Andrei făcea pressing pe finalul meciului de pe Arena Națională.

Detaliul observat de Adi Ilie la Rapid: „Când s-a întâmplat ultima oară?”
FCSB - RAPID 3-1
Detaliul observat de Adi Ilie la Rapid: „Când s-a întâmplat ultima oară?”

Gigi Becali, impresionat de Andrei Cordea

„Nu mă așteptam la Cordea, după cum a jucat în prima repriză, să facă pressing la 2-0. Nu m-am așteptat la asta. E bun, dar nu îmi vine să cred ce a făcut aseară. 

E incredibil, mă refer la pressing. Dacă o să jucăm așa, nu stă nimeni în calea noastră. Tavi la ce a jucat aseară a fost la 60-70 la sută. Să crească așa și o să vedeți cine e Tavi Popescu”, a declarat Gigi Becali, la Pro Arena.

Gigi Becali, în octombrie: „Cordea zici că e Sfinxul”

După Petrolul - FCSB 0-2, în octombrie, Gigi Becali îl lăuda pe Andrei Cordea, numindu-l „Sfinxul”.

Cordea e demențial, ce să-i zic eu lui Cordea? El e Sfinxul. Ce pot să-i spun? Și fază de apărare, și unu contra unu, tot! N-ai ce. Spunea MM că, dacă îl vezi la antrenamente, zici că ăsta e devenit Messi, adică felul în care joacă unu contra unu.

Eu aveam mare încredere în el. Știți că l-am tot ținut. Se spunea că pierde toate mingile, că ne distruge. Le-am zis: «Băi, l-a distrus COVID-ul!», că te distruge COVID-ul. O să se termine COVID-ul și o să vedeți cine e Cordea.

-Gigi Becali, în octombrie

Andrei Cordea pătrunde în centru şi îi pasează lui Octavian Popescu, care are o execuție excelentă din prima

Citește și alte știri despre FCSB - Rapid: 

Declarația lui Alexandru Ioniță i-a lăsat perplecși pe rapidiști după înfrângerea usturătoare din derby

Gigi Becali, în extaz după victoria cu Rapid: „Dacă nu îmi plăcea prima repriză, se vedeau schimbări la pauză” + „Noi am câștigat cu 3-0”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (23)
Cormiz
Cormiz  •  08 Noiembrie 2022, 10:34

Domnul Becali exulta, dar clasamentul este implacabil: 17 puncte de primul loc și doua meciuri cu CFR și unul cu Farul cu Craiova și cu Sepsi. Viitorul nu pare chiar asa roz. Play-of-ul pare realizabil, dar cam atât.

florianveress
florianveress  •  07 Noiembrie 2022, 20:04
Postat de contrabas3 pe 07 Noiembrie 2022, 17:33

Tot timpul au fost fantastici, doar că banii care s-au făcut după “rușinea din Europa” sunt mai buni decât meciurile câștigate. Și când spun “banii”, nu mă refer la cei luați pe calificare în grupe - pariorii știu ce spun eu. :)

Prost mai ești, măi nene! Mai bine cântă la contrabas in continuare! Perlele nu pot pierde, că s-a jucat la pariuri! Doare prostia in Berceni?

romeverest
romeverest  •  07 Noiembrie 2022, 19:26
Postat de jean_valjean pe 07 Noiembrie 2022, 18:17

Terminati ma cu scuzele ieftine...nu faci blaturi la pariuri cu doua de 0-5...cu 0-3 in fata unor juniori englezi..cu portarul tau plangand in poarta de umilinta simtita..! In primul nu o faci ptr ca distrugi imaginea echipei in afar, imaginea jucatorilor pe care visezi sa iei 50 de milioane..! Auzi la el, au fost fantastici dar au facut blaturi...stai ma jos !

Scuze….ai perfecta dreptate !

Vezi toate comentariile (23)
Comentează