FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - RAPID

VIDEO Adrian Mutu, răbufnire în timpul conferinței: „Vreți să mă întrebați și pe mine ceva de Rapid? Mă întrebați doar de FCSB!”

Adrian Mutu (43 de ani) a prefațat derby-ul dintre FCSB și Rapid, programat duminică, de la ora 21:00, pe Arena Națională.
Adrian Mutu (43 de ani) a prefațat derby-ul dintre FCSB și Rapid, programat duminică, de la ora 21:00, pe Arena Națională.

Articol de , - Publicat sambata, 05 noiembrie 2022 18:27 / Actualizat sambata, 05 noiembrie 2022 18:43

Adrian Mutu (43 de ani) a prefațat derby-ul dintre FCSB și Rapid, programat duminică, de la ora 21:00, pe Arena Națională. 

  • FCSB - Rapid, derby-ul etapei cu numărul 17 din Liga 1, se joacă duminică, de la ora 21:00, liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Orange Sport 1, Prima Sport 1 și Digi Sport 1.

Adrian Mutu este optimist înaintea derby-ului cu FCSB. Spune că este un meci special, în care „responsabilitatea și ambiția” vor fi decisive. Le-a promis fanilor un cadou și a fost deranjat de întrebările legate de adversară.

Mihai Stoica, avertisment pentru fanii Rapidului: „Astea-s glumițe! Dacă au făcut așa, să fie cuminți!” + Câte bilete s-au vândut: „Nu-s puține”
FCSB - Rapid
Mihai Stoica, avertisment pentru fanii Rapidului: „Astea-s glumițe! Dacă au făcut așa, să fie cuminți!” + Câte bilete s-au vândut: „Nu-s puține”

VIDEO Adrian Mutu, înainte de FCSB - Rapid 

„Un derby rămâne un derby, nu mai e nevoie de multe cuvinte pentru a descrie dorința de a-l câștiga, indiferent de perioada în care se află una din echipe. Nu mai e nevoie de motivație, ar trebui și sper că jucătorii mei sunt motivați.

La nivel de experiență, jucătorii mei pot aduce un plus. La ce am văzut și la primul meci cu FCSB, cred că și ei sunt conectați. Va fi multă lume la stadion, sper să fie un spectacol frumos.

De când a reintrat Rapid în Liga 1, nu cred că a fost o diferență așa mare. Dar e primul sezon în care noi mergem bine, iar FCSB a avut o grămadă de probleme, dar asta nu contează la meciul direct”, a spus Adrian Mutu. 

Întrebat dacă prezența lui Mihai Pintilii pe bancă ar putea fi un atu, Mutu a părut pentru prima dată deranjat: „Numai atuuri am până acum... așa cum a spus și Pintilii, nu contează într-un derby dacă ai antrenor pe bancă”.

Antrenorul Rapidului a răbufnit și când a fost întrebat dacă ar fi preferat să fie în continuare Nicolae Dică la FCSB: „Vreți să mă întrebați și pe mine ceva de Rapid? Dică nu mai e pe bancă, dar nu știu ce să spun. Mă întrebați doar de FCSB!”.

Ținând cont că Dinamo nu este aici, acesta rămâne derby-ul cel mai important. Să zicem că are o tradiție mai mare. Nu am jucat pe o primă specială niciun meci și nu va fi cazul nici acum
- Adrian Mutu, antrenor Rapid

Citește și alte știri din Liga 1: 

Mihai Stoica vede o despărțire iminentă: „Posibil să fie capăt de linie! Eu țin la el, dar câteodată e prea nonșalant”

Croitoru, decizie radicală în privința lui Latovlevici: „Probabil va fi ultimul lui meci la FC Argeș”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (32)
iobag
iobag  •  06 Noiembrie 2022, 21:49
Postat de VanBasten pe 05 Noiembrie 2022, 21:35

Iobagule, Steaua nu ar fi luat in veci 10 boabe de la niste anonimi danezi cotati la 50-100k. Echipa de ciumeti pe nume zecesebe.

Atunci de ce nu ai confundat-o cu echipa aia din b cand am zis steaua? Orice echipa romaneasca poate lua 10 de la danezi, mai ales cu jiji antrenor. Au fost cazuri mai grave cand altii au luat 4-5 de la luxemburghezi sau islandezi.

o_bic
o_bic  •  06 Noiembrie 2022, 04:14

Măi Mutule măi,ai devenit prea serios de când cu antrenoratu'***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

alexh
alexh  •  05 Noiembrie 2022, 22:18
Postat de Catalynn____ pe 05 Noiembrie 2022, 20:37

Corect! Lumea e interesată de Salam, Tzancă, Dragusanu, Suleiman magnificul, FC fcsb, ne-a jjijji …

Corect!

Vezi toate comentariile (32)
Comentează