FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - RAPID 3-1

Basarab Panduru, blocat de o declarație de după FCSB - Rapid: „Parcă s-a întâmplat ceva bun după plecarea lui Dică”

Articol de GSP - Publicat luni, 07 noiembrie 2022 08:53 / Actualizat luni, 07 noiembrie 2022 11:51

La finalul derby-ului FCSB - Rapid 3-1, Basarab Panduru a comentat declarația oferită de Andrei Cordea, extrema roș-albaștrilor.

Marcator al unui gol, Andrei Cordea a vorbit la finalul partidei despre atmosfera din lotul roș-albaștrilor, iar declarația acestuia l-a surprins pe Basarab Panduru.

Mihai Stoica îi atacă pe fanii Rapidului după derby-ul cu FCSB: „Un gest dezgustător” » Ce mesaj a avut pentru Tavi Popescu
FCSB - RAPID 3-1
Mihai Stoica îi atacă pe fanii Rapidului după derby-ul cu FCSB: „Un gest dezgustător” » Ce mesaj a avut pentru Tavi Popescu

Andrei Cordea: „Nu am văzut echipa atât de motivată”

„Este un derby. Am simţit asta de sâmbătă, de când au venit suporterii să ne să ne motiveze. Cred că e o rivalitate mult mai mare decât la Steaua- Dinamo. Mă bucur că am reuşit câștigăm. 

Atmosfera este una bună. Am arătat ca o echipă adevărată. Încă de când am ajuns la stadion am reușit să ne motivăm. Nu am văzut niciodată echipa asta atât de motivată și dornică de a câștiga. Ne-am ajutat cu Mihai Pintilii, cu Thomas Neubert. Fiecare jucător a jucat cu inima. Am venit mai motivați decât ei. A fost o dezlănțuire. Ne-am simțit ca o familie. De când am venit, de un an și jumătate, nu am trăit așa ceva”, a spus Andrei Cordea, la OrangeSport.

Basarab Panduru, surprins de Andrei Cordea după FCSB - Rapid

După declarația lui Cordea, Basarab Panduru a spus că nu a înțeles ce a vrut să declare mijlocașul.

„Ne tot gândim ce a vrut să spună, că nu prea înțelegi unele lucruri. O ține așa că s-au dezlănțuit, că sunt o familie... Parcă s-a întâmplat ceva bun pentru ei, după plecarea lui Dică. Sau am înțeles greșit? Nu știu...”, a declarat Panduru pentru sursa citată.

Rapid nu știu ce a vrut, nu știu care a fost tactica. Nici nu a atacat, nici nu s-a apărat. Nici jucătorii de la Rapid nu cred că știu. Golurile au venit pe urma unor greșeli, dar greșelile au apărut pentru că cei de la FCSB au stat sus și au făcut presing. Chiar dacă nu erau acele goluri, tot FCSB mi s-ar fi părut echipa care a jucat mai mult fotbal.

- Basarab Panduru

VIDEO Mihai Pintilii, declarații după succesul cu Rapid: „Totul a ieșit perfect”

Citește și: 

Vinovații din Giulești, eroul neașteptat al FCSB-ului + de ce a ignorat Colțescu din nou rasismul?

Ilie Dumitrescu explică unde s-a făcut diferența între FCSB și Rapid: „O schimbare totală” » Pe cine a remarcat în derby

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
adidi
adidi  •  07 Noiembrie 2022, 12:37

Pai si eu am inteles ceva...meci vandut...clar! Rapidul nu a jucat nici la 15% din valoarea sa ca numai asa Steaua avea sansa sa obtina cele 3 puncte care o apropie de playoff Terminati cu miile de articole de *** in jurul acestui meci de teatru si mai taceti din gura...ca toti stiu ca Mutu si a umplut contul cum multi altii de sus de la Rapid Rusine!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

nicolaeigrecu
nicolaeigrecu  •  07 Noiembrie 2022, 12:00

Neubert?

bogdanii
bogdanii  •  07 Noiembrie 2022, 11:45

Pai Dica e in conflict cu el insusi si cu presa de cand a venit, e clar ca asta le transmitea si jucatorilor, s-or fi saturat si jucatorii sa-l auda ca el face si drege cand e evident ca ciobanasul face tot

Vezi toate comentariile (4)
Comentează