FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - RAPID

EXCLUSIV FCSB se răzbună pe Rapid! Ce le-a pregătit fanilor rivali la derby

Articol de - Publicat vineri, 27 octombrie 2023 14:22 / Actualizat vineri, 27 octombrie 2023 16:06

FCSB se pregătește de meciul cu Rapid, de pe 5 noiembrie, iar gruparea roș-albastră le-a pregătit o serie de surprize neplăcute fanilor rivali. 

  • FCSB - Rapid se va juca duminică, 5 noiembrie, de la ora 20:30. Va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe PrimaSport, OrangeSport și DigiSport

Deranjați de evenimentele petrecute meciul din iulie 2022, reprezentații roș-albaștrilor le vor plăti rapidiștilor cu aceeași monedă. Ce s-a întâmplat atunci?

Înainte de meciul tur, din iulie, terminat 2-0 pentru giuleșteni, Rapid și FCSB aveau un acord, prin care fanii roș-albaștrilor urmau să primească o peluză întreagă a stadionului Giulești. FCSB urma să aibă 2.800 de fani în Giulești, dar a primit doar 600. 

Gabi Tamaș critică nivelul din România: „Nu mai sunt caractere. Când nu ești plătit 3-4 luni, al dracu', ți-a venit mintea la cap și joci ca spiridușul!”
ACUZE
Gabi Tamaș critică nivelul din România: „Nu mai sunt caractere. Când nu ești plătit 3-4 luni, al dracu', ți-a venit mintea la cap și joci ca spiridușul!”

FCSB și Rapid sunt primele 2 echipe ca medie de spectatori în acest sezon: 15.600 - FCSB și 12.000 - Rapid.

FCSB se răzbună pe Rapid 

Din informațiile GSP.ro, FCSB va da numărul minim de bilete permis de regulament. 

Astfel, Rapid va primi 5% din 90% din capacitatea Arenei Naționale. Astfel, aproximativ 2.400 de fani rapidiști vor fi prezenți la meci. Mai mult, aceștia vor fi urcați la ultimul etaj al peluzei. 

Interes mare pentru FCSB - Rapid 

Fanii FCSB sunt gata să umple Arena Națională. Până acum, cu o săptămână înainte de derby, s-au dat 15.000 de bilete.

Cât costă biletele la FCSB - Rapid:

  • PELUZA - 30 LEI
  • TRIBUNA 2 - INEL 2 - 40 LEI
  • TRIBUNA 2 - INEL 1- 50 LEI
  • VIP 3 - 100 LEI
  • VIP 2 - 150 LEI
  • VIP 1 - 200 LEI

Biletele online  pot fi achiziționate până duminică, 5 noiembrie, la ora 19:00. Fanii își vor putea cumpăra tichete și de la casele de la Arena Națională:

  • sâmbătă, 4 noiembrie - 11:00 - 19:00 (Bulevardul Basarabia)
  • duminică, 5 noiembrie - 11:00 - 20:30 (Bulevardul Basarabia, Str. Maior Ion Coravu) 

VIDEO Totul despre Petrolul - FCSB

Citește și:

Absență grea pentru FCSB la următoarele două meciuri: „Chiar și așa, mergem să luăm 3 puncte”
PETROLUL - FCSB
Absență grea pentru FCSB la următoarele două meciuri: „Chiar și așa, mergem să luăm 3 puncte”
„Care CIF? Cu ăla dai pe chiuvetă!” » Dispută live pe palmaresul Stelei, între Grădinescu și Miu: „Jimmy, hai lasă-mă, cum s-o ia FCSB din Liga 4!?”
PALMARES
„Care CIF? Cu ăla dai pe chiuvetă!” » Dispută live pe palmaresul Stelei, între Grădinescu și Miu: „Jimmy, hai lasă-mă, cum s-o ia FCSB din Liga 4!?”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (61)
Mr.President
Mr.President  •  30 Octombrie 2023, 10:46
Postat de oase92 pe 28 Octombrie 2023, 08:36

Te cam grăbești cu concluziile. Rapidiștii trebuie să se mobilizeze serios (vreo 29000) ca să umple Ghencea că doar nu se așteaptă să-l umple suporterii ”steliști” (cu cine? ei sunt la muncă, la studii, prin biblioteci, pe forumuri, elita fotbalului stelist nu se complace în dispute de-astea cu echipe cu galerii zgomotoase, ei sunt ”crema” stelismului) deci, dacă vor stadionul plin, rapidiștii trebuie să se mobilizeze puternic. Așa că, mai ușor cu pianul pe scări, coane!

Asta cu steliștii in biblioteci, conduși de *** de mustață e tare de tot! Nu credeam sa râd atât de mult de un comentariu hazliu dar atât de involuntar! Bă, voi nu veniți la meci, *** După prânz ii mături prin curte de beți ce sunt! Cum erau căprarii morți de beți prin companii înainte.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Yuri_macel
Yuri_macel  •  28 Octombrie 2023, 20:08
Postat de Fcrgoanta pe 27 Octombrie 2023, 19:00

Daca s-ar face un clasament al fanilor FCSB, la meciurile cu restul echipelor, nu cu Rapid,Dinamo, Craiova, ar iesi undeva la 5-6 mii. Giulestiul se umple daca jucam si cu Institutul Pasteur.

Deci FCSB Steaua are in mod normal 5000 de spectatori in medie dar dupa meciurile cu rapid dinamo si craiova ajunge la 15.600. Esti exemplu clar de ce face lipsa de scoala din om. Mi-e si frica sa ma gandesc ce s-ar intampla cu tine daca ti-ar explica cineva ce e aia medie ponderata. Te-a destabiliza emotional iremediabil

Yuri_macel
Yuri_macel  •  28 Octombrie 2023, 19:59
Postat de Laguioleq pe 28 Octombrie 2023, 10:10

Ce palmares are fcsb ? Oare are ? Poate să-şi cumpere unul ? De ce să se "răzbune" pe Rapid Bucureşti dacă nu-i bagă-n seamă ? ... Cam astea sunt "problemele" fotbalului românesc ... De aceea ne merităm locul pe care îl deținem cu mîndrie în Balcani. .

N-are palmares. In 2006 v-a v-a facut de ras si v-a patat istoria csa. V-a dat gol Pacionel. Ati inceput toti prostii sa repetati prostia aia ca nu are palmares. Are exact palmaresul echipei de fotbal Steaua, a carei activitate a continuat-o inca din 1998

Vezi toate comentariile (61)
Comentează