FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Șumudică a dat de pământ cu ȘAPTE titulari de la FCSB: „Incredibilă cădere, inimaginabilă”

Marius Șumudică // sursă foto: Facebook @ Gaziantep Futbol Kulübü +37   FOTO
Marius Șumudică // sursă foto: Facebook @ Gaziantep Futbol Kulübü

Articol de - Publicat miercuri, 08 noiembrie 2023 20:43 / Actualizat miercuri, 08 noiembrie 2023 21:15

Marius Șumudică (52 de ani) a analizat jocul celor de la FCSB în derby-ul pierdut cu Rapid, scor 1-2. Antrenorul lui Gaziantep a avut cuvinte grele pentru nu mai puțin de 7 dintre titularii roș-albaștri.

În etapa 15 a sezonului regulat, ultima din tur, FCSB a fost învinsă de Rapid, scor 1-2, după ce alb-vișiniii au condus cu 2-0 la un moment dat.

Marius Șumudică a urmărit meciul și a rămas dezamăgit de 7 titulari. Doar Florinel Coman, Ștefan Târnovanu, Ovidiu Popescu și Alexandru Băluță au scăpat de critici, primul dintre aceștia fiind chiar lăudat.

Povestea FABULOASĂ a lui Mihai Pintilii: „Puneam tablă pe casă, căram pe 20-30 de lei” » Arestat în gară și predat poliției: „N-am văzut atâtea linii de tren, Doamne ferește!”
PRIETENII LUI OVIDIU
Povestea FABULOASĂ a lui Mihai Pintilii: „Puneam tablă pe casă, căram pe 20-30 de lei” » Arestat în gară și predat poliției: „N-am văzut atâtea linii de tren, Doamne ferește!”

Marius Șumudică a dat de pământ cu ȘAPTE titulari de la FCSB: „Incredibilă cădere, inimaginabilă”

„Greșeli inadmisibile la FCSB. Nu vreau să umbresc jocul celor de la Rapid, dar eu nu am mai văzut de mult timp FCSB atât de slab.

Olaru este într-o cădere vizibilă. Cădere incredibilă! La fel și Șut, care începuse foarte bine sezonul, dădea la poartă, era box-to-box. În momentul de față pierde foarte multe mingi la mijloc. Și Radunovic a pierdut foarte multe mingi, de fundașii centrali (n.r. - Ngezana și Dawa) nu mai vreau să mai vorbesc, fac niște gafe extraordinare.

Dacă FCSB va pierde titlul, va fi din cauza axului central, care este într-o scădere teribilă. De la Compagno mă așteptam la mai mult, toate preluările le-a greșit. A fost dominat de Săpunaru și în duelurile aeriene, ceea ce nu se întâmpla cu alți fundași centrali.

Pantea este și el într-o scădere inimaginabilă. Cel mai periculos a fost Coman, care a venit după accidentare și încerca să facă ceva.

Nu știu ce se întâmplă în interior și nu vreau să-mi dau cu părerea, spun doar ce văd”, a afirmat Șumudică la „Fotbal Club”, pe DigiSport.

VIDEO: cum a deschis Rapid scorul în derby-ul cu FCSB

Doar 4 jucători de la FCSB au primit note peste 5 din partea Gazetei Sporturilor: Valentin Crețu, Joyskim Dawa, Risto Radunovic și Alexandru Băluță.

Mai multe știri din Liga 1:

Marius Șumudică, teorie surprinzătoare: „FCSB arată jalnic! Dar nu Becali e vinovat”

Mihai Pintilii iese la atac: „Nu-l înghit pe nea Gigi, nu le convine!” și pune tunurile pe oamenii-cheie: „Au un dispreț și-o aroganță...”

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (22)
brianstorm
brianstorm  •  09 Noiembrie 2023, 18:48
Postat de lefter_popescu pe 08 Noiembrie 2023, 23:55

Amice, asta e cusurul tău...confuzi echipele. PSD , prin nea Ciolacu- foi ca macu', a intervenit printr-un abuz în serviciu în favoarea echipei lui Gigi Valiza pe care o protejează părintește. " Uitand" ca justiția este a treia putere în Stat , a intervenit in conflictul juridic dintre echipa sa de suflet și Steaua București. Ba mai are si grija buzunarelor fariseului cu origini albaneze , care se afla pe "drojdie".

prostia.tu esti simbolul prostiei. pai dac aintervenea ciolacu,fii sigur ca nu aveam problem cu marca si sigla si o recuperam deja. prost esti bah.

romeverest
romeverest  •  09 Noiembrie 2023, 14:50

Oare de ce omul asta nu isi vede de treaba lui in Turcia unde inca nu este scapat de grijile retrogradarii ?? Da indicatii, critica jucatori de parca in viata lui ar fi antrenat la Real Madrid sau City !! Oare de ce nu isi vede de lungul nasului ??

gazistu
gazistu  •  09 Noiembrie 2023, 11:53

Sumi nu are echipa? nu are ce antrena, de vb de jucatorii altei echipe?

Vezi toate comentariile (22)
Comentează