FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - RAPID

VIDEO Mihai Pintilii: „Sper să se termine cât mai repede perioada asta și să vină un antrenor” » Ce spune despre FCSB - Rapid

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 noiembrie 2022 14:16 / Actualizat sambata, 05 noiembrie 2022 14:58

Mihai Pintilii, antrenorul interimar de la FCSB, a prefațat derby-ul cu Rapid.

  • FCSB - Rapid, meci din etapa 17 a Ligii 1, este programat duminică, 6 noiembrie, la ora 21:00, va fi live pe GSP.ro și televizat pe PrimaSport 1, DigiSport 1 și OrangeSport 1.

La conferința de presă, fostul mijlocaș a vorbit despre importanța meciului de pe Arena Națională, dar și despre postul de antrenor, rămas liber după ce Nicolae Dică și-a dat demisia.

Mihai Stoica dezvăluie ce vrea Becali de la noul antrenor de la FCSB: „Noi ne speriem”
FCSB
Mihai Stoica dezvăluie ce vrea Becali de la noul antrenor de la FCSB: „Noi ne speriem”

VIDEO Mihai Pintilii, înainte de FCSB – Rapid: „E derby-ul campionatului”

„E derby-ul campionatului. Singurul care a mai rămas. E cel mai important și frumos meci al nostru. Sper să le facem o bucurie fanilor și să câștigăm. În derby nici nu îți trebuie antrenor. Dacă băieții vor câștiga, vor fi mult mai iubiți și vor avea respectul suporterilor.

Sper să câștigăm. Dacă se va întâmpla asta, vom avea altă mentalitate și altă încredere. Băieții se vor descătușa”, a spus Pintilii la conferința de presă.

Rapid are un joc combinativ. Îmi place. Iar acasă va fi foarte greu să piardă.

– Mihai Pintilii

Mihai Pintilii: „Aștept să vină un antrenor la FCSB”

Pintilii a vorbit și despre ce înseamnă postul de antrenor la FSCB, declarând că așteaptă ca Gigi Becali să numească un nou tehnician cât mai repede.

„E greu să stai pe bancă. Nu mă așteptam să fiu eu, Sunt aici ca să ajut clubul. Sper să treacă mai repede această perioadă. Aștept să vină un antrenor, să fie instalat și să facă treabă și să ne ducă acolo unde ne e locul. 

Am mai zis: mai durează până să fiu antrenor principal la această echipă. E normal ca jucătorii să fie alături de mine, am fost colegi. Dar nu sunt pregătit pentru a le fi antrenor. S-ar schimba multe, ar trebui să mă schimb eu”, a adăugat Pintilii.

VIDEO Totul despre FCSB - Rapid

Citește și: 

Ilie Dumitrescu îl laudă pe antrenorul care a refuzat-o pe FCSB: „Îl admir! A avut orgoliu și mândrie”

A lucrat 4 ani alături de Gigi Becali și n-are niciun dubiu: „Poți să câștigi 20 de meciuri la rând cu 3-0, pe Becali nu-l schimbi!” + E dezamăgit de Dică

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
nanaimo
nanaimo  •  06 Noiembrie 2022, 19:17

Mihăiță, tremuri în training!

Mondo
Mondo  •  05 Noiembrie 2022, 19:01

Sper in victoria Rapidului. Echipa infractorilor nu poate decit sa intre in colaps. Poate la anul vedem derbiul FCSB cu Dinamo in Liga 2, Dinamo ii asteapta

luciann
luciann  •  05 Noiembrie 2022, 15:31
Postat de rottwailer pe 05 Noiembrie 2022, 15:11

Ma scuzi mai Mihai dar tu ce esti acolo? Decor? Tu esti bagator de seama? Serios. Mai bine taceai. N-o sa fi niciodata un foarte bun atrenor. O sa ingrosi randurile mediocrilor!

In doi ani avea timp sa-si ia licenta...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează