FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - RAPID 3-1

NOTE GSP 3 și 4 pe linie la Rapid » Cine a dezamăgit în FCSB - Rapid + Ce jucători au luat cele mai mari note

Articol de GSP - Publicat luni, 07 noiembrie 2022 06:51 / Actualizat luni, 07 noiembrie 2022 09:50

FCSB a făcut unul dintre cele mai bune meciuri din acest sezon și a reușit să o învingă categoric pe Rapid, 3-1.

Pregătită de Mihai Pintilii, FCSB a dominat formația lui Adrian Mutu, având 2-0 după doar 29 de minute.

Vinovații din Giulești, eroul neașteptat al FCSB-ului + De ce a ignorat Colțescu din nou rasismul?
EDITORIAL
Vinovații din Giulești, eroul neașteptat al FCSB-ului + De ce a ignorat Colțescu din nou rasismul?

Octavian Popescu și Andrei Cordea, cei mai buni în FCSB - Rapid

După o serie de meciuri slabe, Octavian Popescu a făcut o partidă excelentă. „Decarul” roș-albastru a reușit un gol și un assist, fiind notat cu 8 de Gazeta Sporturilor, cea mai mare notă a derby-ului. Tot 8 a primit și Andrei Cordea, marcatorul golului de 1-0.

De la FCSB, cea mai mică notă a primit-o fundașul Valentin Crețu, care a luat 5.

Dezastru la Rapid

În formația alb-vișinie, doar Marko Dugandzic s-a remarcat. Acesta a marcat un gol în minutul 76 și a primit nota 7.

Defensiva giuleștenilor a făcut unul dintre cele mai slabe meciuri. Fundașii Săpunaru, Onea și Junior Morais au primit cea mai mică notă din meci, 3, la fel ca portarul Horațiu Moldovan.

Emmers, Luckassen și Alexandru Ioniță au jucat și el foarte slab, fiind notați cu 4.

8a primit Mihai Pintilii, antrenorul FCSB. Adi Mutu a luat 4

Notele date de GSP după FCSB - Rapid

3 și 4 pe linie la Rapid » Cine a dezamăgit în FCSB - Rapid + Ce jucători au luat cele mai mari note

Am făcut niște greșeli colective care ne-au costat. N-am reușit în repriza a doua să întoarcem rezultatul, chiar dacă am încercat. Nu e convenabil pentru noi, veneam după o perioadă bună. Dar n-avem ce face, ne recunoaștem învinși. Nu e vorba despre un blocaj. Când faci cadou două goluri, moral cazi puțin și ai nevoie de ceva să te regăsești și să duci meciul până la capăt. La pauză, le-am spus că nu mai contează prima repriză. A fost un meci echilibrat în repriza a doua, poate cu un plus pentru noi. Din păcate, n-am întors rezultatul. Plecăm capul, începem să muncim, trebuie să creștem pe viitor și să arătăm dorință de victorie.

- Adrian Mutu, antrenor Rapid

„E doar meritul jucătorilor! Îi felicit, au demonstrat că merită să fie la Steaua. Le-am spus astăzi că trebuie să facă presiune. Știam că ei nu au viteză foarte mare în linia de fund, Săpunaru și Grigore au o vârstă. I-am cerut lui Șut să fie atent pe mingea a doua. Nu am fost doar eu responsabil, au fost și Marius Popa, Tommy Neubert, Lucian Filip. Toți au rămas alături. Ce le-am spus ține de mine. Le-am dat plăcere la antrenamente, jocuri. Au căpătat încredere. A contat mult că au venit și suporterii la ei aseară.

- Mihai Pintilii, antrenor FCSB

VIDEO Andrea Compagno: „Sper și trebuie să jucăm mereu așa!”

Citește și:

Le-am arătat cine e Steaua!” » Tavi Popescu, dezlănțuit în fața microfonului: „Meciul care m-a deblocat, merit să fiu titular” + „Nu eram pregătit să fiu căpitan”

Ilie Dumitrescu explică unde s-a făcut diferența între FCSB și Rapid: „O schimbare totală” » Pe cine a remarcat în derby

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
Cormiz
Cormiz  •  07 Noiembrie 2022, 09:48

Vinovatul principal pentru rezultat este Onea.Nu l-a putut bloca sau macar incomoda pe Octavian Popescu.Cu un fundaș bun, lipit de el, Tavi nu face mare lucru.Ate.nevoie de spatii mari.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează