Articol de - Publicat luni, 06 noiembrie 2023 12:09 / Actualizat luni, 06 noiembrie 2023 16:33

Victor Angelescu, acționar minoritar la Rapid, consideră că echipa lui a fost „clar mai bună” decât FCSB în derby-ul de duminică seara, câștigat de giuleșteni cu 2-1. Conducătorul rapidist le sugerează roș-albaștrilor „să se mai uite o dată la meci”, în contextul în care aceștia au repetat ideea că Rapid a câștigat grație a două mari greșeli.

Imediat după FCSB - Rapid 1-2, cele mai importante nume din echipa roș-albastră au sugerat că înfrângerea a venit ca urmare a două mari greșeli în defensivă.

Raportul Wyscout are o concluzie neașteptată » Toate cifrele de la FCSB - Rapid sunt într-o singură direcție
FCSB - RAPID 1-2
Raportul Wyscout are o concluzie neașteptată » Toate cifrele de la FCSB - Rapid sunt într-o singură direcție

La primul gol, înscris de Papeau, Ovidiu Popescu i-a pus pe contraatac pe rapidiști cu o pasă trimisă anapoda spre propria poartă. La a doua reușită, Paul Iacob a fost scăpat din marcaj.

Darius Olaru a spus că „practic, ne-am dat două autogoluri”, iar antrenorul Elias Charalambous a vorbit despre „două greșeli prostești”.

Victor Angelescu, după FCSB - Rapid: „Am fost mult mai buni!”

În această dimineață, la GSP Live, Victor Angelescu, acționar minoritar la Rapid, le-a răspuns adversarilor.

„E o dimineață foarte bună. Când câștigi cu FCSB e cel mai bine. Mi s-a părut că am jucat mai bine pe tot parcursul meciului, am fost echipa mai bună, mai conectată la importanța meciului.

Cred că și Cristiano a avut un aport foarte mare din punct de vedere tactic. Am simțit că suntem mai buni decât ei cel puțin în prima repriză. Cred că noi am pregătit mai bine micile detalii decât cei de la FCSB.

Eu îi înțeleg pe cei de la FCSB, nu ai cum să fii fericit după un derby. Există frustrări, dar să se uite încă o dată la meci. Cred că am dominat ca ocazii, am avut mai multe ocazii. În a doua parte ei au avut doar golul și încă o ocazie”, a afirmat Angelescu inițial la GSP Live.

„Cum adică autogol? Papeau a driblat 3-4 oameni!”

„Noi am jucat mult mai bine, am fost clar mai buni. E greu pentru ei, dar trebuie să înțeleagă că am fost mai buni decât ei. Asta e.

Cum adică două autogoluri? Păi, Papeau a driblat 3-4 pe acolo, a dat gol, iar ei vorbesc despre autogoluri? Și noi putem să zicem că ne-am dat autogol, că nu am avut marcaj la Dawa. Am fost clar mai buni decât ei”, a completat acționarul Rapidului.

Tot despre FCSB - Rapid: 

Galeria FCSB a afișat un banner cu un mesaj direct către un cunoscut om de televiziune

Ilie Dumitrescu, impresionat de un fotbalist, după FCSB - Rapid: „E incredibil!” » Ce a spus despre jocul roș-albaștrilor

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”