FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Campion cu FCSB, mărturie șocantă în direct! Adevărul despre cum a fost dat afară: „Mi-am rupt degetul pe motocicletă, dar l-am mințit pe Reghe că am fost bătut de fanii Rapidului”

Răzvan Stanca, lângă Tătărușanu, la petrecerea de titlu a FCSB, foto: GSP
Răzvan Stanca, lângă Tătărușanu, la petrecerea de titlu a FCSB, foto: GSP

Articol de - Publicat luni, 01 august 2022 11:12 / Actualizat luni, 01 august 2022 12:07

Răzvan Stanca (42 de ani) a dezvăluit în premieră la GSP Live motivul real pentru care a fost îndepărtat de Reghecampf de la FCSB, în 2013. Fostul portar și-a rupt degetul într-un accident de motocicletă, însă i-a mințit pe oficialii clubului că a fost bătut în trafic de fanii Rapidului.

În direct la GSP Live, fostul portar al FCSB, Răzvan Stanca, a fost întrebat despre despărțirea ciudată de club, petrecută în primăvara lui 2013. În acel moment, Stanca - în vârstă atunci de 33 de ani - era rezerva lui Tătărușanu, apărase în patru meciuri din acel sezon și prindea lotul meci de meci. 

VAR-ul românesc face înconjurul lumii » Val de ironii după faza de cascadorii râsului din FCSB - FCU Craiova
FCSB - FCU CRAIOVA 1-1
VAR-ul românesc face înconjurul lumii » Val de ironii după faza de cascadorii râsului din FCSB - FCU Craiova

Reghecampf despre Răzvan Stanca, în 2013: „Are un deget fracturat”

Pe 7 aprilie 2013, Stanca a dispărut de pe bancă la jocul cu CSMS Iași, iar absența sa a fost explicată câteva zile mai târziu de Laurențiu Reghecampf în conferința de presă de dinaintea derby-ului cu Rapid:

„Este o problemă cu Stanca, a avut un mic incident vineri. A avut parte de un incident în trafic, s-a certat cu cineva. Probabil va lipsi două săptămâni, pentru că are un deget fracturat”. 

Imediat, mai multe publicații au dezvăluit că portarul FCSB ar fi fost implicat într-o altercație în trafic cu fanii Rapidului. Cancan a scris chiar că Stanca ar fi fost amenințat cu un cuțit și bătut, însă fotbalistul ar fi decis să nu depună plângere. Totuși, Fanatik a susținut că goalkeeperul a făcut de fapt un accident de motocicletă, iar incidentul cu fanii este doar o făcătură. 

Absent trei săptămâni, Stanca a revenit în poartă la partida cu CFR, însă apoi a dispărut definitiv din lot. La finalul sezonului, Reghecampf l-a anunțat că nu mai are nevoie de serviciile sale, iar portarul s-a întors la Pandurii.

24 de meciuriare Răzvan Stanca în tricoul FCSB. În cei trei ani petrecuți la club, a câștigat titlul și Cupa României

Campion cu FCSB, mărturie șocantă în direct! Adevărul despre cum a fost dat afară: „Mi-am rupt degetul pe motocicletă, dar l-am mințit pe Reghe că am fost bătut de fanii Rapidului”
Stanca, zâmbitor într-un cantonament de vară al FCSB

Răzvan Stanca la GSP Live: „Problema e că nu aveam permis”

După 9 ani, actualul antrenor federal cu portarii a dezvăluit adevărul despre accidentarea sa misterioasă: „Am avut piticii mei pe creier în momentul ăla. Nu știu ce a fost în capul meu în ziua aia, dar episodul cu motocicleta e adevărat. Îmi plăceau motocicletele de viteză. Nu era trecut în contract că nu ai voie cu motocicleta, dar era stipulat că nu ai voie să faci sporturi extreme. 

M-am suit pe un Suzuki de 1000 de centimetri cubi. 180 de cai. Era motocicleta unui prieten. Nu e un episod pe care să mi-l amintesc cu plăcere. Eram în ziua liberă. I-am zis: «Dă-mi-o să mă plimb și eu puțin cu ea». M-am suit pe motocicletă și am pierdut controlul. Nu eram pe stradă, s-a întâmplat în spatele blocului. Am supraturat-o și am intrat într-o mașină. Mi-am fracturat degetul mic de la mână”. 

  • Moderator: Și te-ai dus la club și ai spus: „M-am bătut cu fanii Rapidului!”
  • Stanca: Nu am spus eu chiar așa.
  • Moderator: Dar ai vorbit cu niște prieteni să inventeze povestea cu altercația din trafic.
  • Stanca: Exact, da.

Panicat în urma accidentului, portarul a decis să inventeze o poveste: 

„Nu aveam permis pentru motocicletă, asta era problema. Eu eram speriat de ce am făcut, eram panicat. Știam ce repercusiuni mă așteaptă și n-am mai gândit limpede. Mai bine eram sincer din prima și poate scăpam basma curată. Cei de la club au aflat. Întotdeauna, adevărul iese la iveală. Reghecampf mi-a dat de înțeles că a aflat adevărul. Nu a fost direct, dar a vorbit cu mine. În mare, ăsta e motivul pentru care am plecat de la Steaua”.

Perioada de la Steaua a fost o experiență benefică, nu am ce să reproșez. Poate doar mie. La un moment dat, văzând că nu am șanse să apăr m-am delăsat puțin, nu mă mai antrenam la capacitate maximă, nu mai eram conectat. Dar a trebuit să-mi revin pentru că nu ducea nicăieri metoda asta.

- Răzvan Stanca, fost portar FCSB

Campion cu FCSB, mărturie șocantă în direct! Adevărul despre cum a fost dat afară: „Mi-am rupt degetul pe motocicletă, dar l-am mințit pe Reghe că am fost bătut de fanii Rapidului”
Reghecampf discută cu Stanca la finalul unei partide

193 de meciuriare Răzvan Stanca în prima ligă, în tricourile lui Sportul, Farul, Dacia Mioveni, Pandurii, Universitatea Craiova și FCSB

Citește și alte știri despre FCSB: 

FOTO VAR-ul românesc face înconjurul lumii » Val de ironii după faza de cascadorii râsului din FCSB - FCU Craiova

Cel mai bun om de la FCSB trage un semnal de alarmă: „Se repetă startul nereușit din ultimele sezoane. E un început rău”

EXCLUSIV Ionuț Badea despre David Miculescu: „Simte poarta, nu e «tabacheră» ca Torje. Dar are 2 puncte unde trebuie lucrat"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
anti_fcsb_superliga_psg_bayern
anti_fcsb_superliga_psg_bayern  •  01 August 2022, 20:11

Poza de pe vremea cind securistul Basescu si-a ajutat tovarasul de pahar, oierul, salvind FC Fecesebeaua de la retrogradare si continuand in grupele sampions lig.

badeadorian
badeadorian  •  01 August 2022, 14:25

Poate isi aminteste ceva , domnul Stanca , si de blatul Sportul -Steaua 1-2 ... cand a iesit printre proprii fundasi sa faca un fault de penalty la 15 m de linia portii ( la faza respectiva a devenit din portar , mijlocas defensiv ) ... era scorul 1-1 si oaspetii nu reuseau sa suteze pe spatiul portii .... a rezolvat el meciul ... Dupa acel campionat a fost transferat la Steaua !!!

istet10
istet10  •  01 August 2022, 12:33
Postat de magic4ever pe 01 August 2022, 11:48

Autodenunt...poate se trezeste cu o amenda...

Pentru ce ? Ba voi mai cititi si legile sau vorbiti potrivit celor ce vi le inchipuiti? Pai s-a produs incidentul pe drum public ? El, care se autodenunta, zice ca nu. Atunci ce a incalcat? Pe de alta parte , verifica daca nu cumva a intervenit prescriptia.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează