FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO FCSB s-a reunit și pleacă în cantonament » Detaliul observat de reporterul GSP la Florinel Coman + Lista completă a jucătorilor

Florinel Coman, la reunirea FCSB +16   FOTO
Florinel Coman, la reunirea FCSB

Articol de , - Publicat luni, 08 ianuarie 2024 09:17 / Actualizat luni, 08 ianuarie 2024 14:16

FCSB s-a reunit la Institutul Națională de Medicină Sportivă. Jucătorii de la FCSB vor face vizita medicală și vor pleca în cantonamentul din Turcia, la ora 18:00.

FCSB e ultima echipă din Superliga plecată în cantonament. Roș-albaștrii aplică strategia din ultimii ani, se reunesc mai târziu decât restul echipelor și se întorc în țară cu o zi înainte de primul meci al anului. FCSB va reveni în România pe 21 ianuarie, iar pe 22 va avea meci cu UTA.

Unul dintre cei mai importanți fotbaliști de la FCSB, propus la Rapid: „A confirmat în România”
RAPID
Unul dintre cei mai importanți fotbaliști de la FCSB, propus la Rapid: „A confirmat în România”

Detaliul remarcat la Florinel Coman

Printre primii jucători care au apărut la reunire a fost Ștefan Târnovanu, care a fost întâmpinat de doi suporteri roș-albaștri. Aceștia i-au luat la poze și pe ceilalți jucători de la FCSB, care au acceptat fără să stea pe gânduri.

+12 FOTO

Unii dintre jucători au venit direct cu bagajele făcute, pregătiți pentru decolarea spre Turcia care va avea loc la ora 18:00. Unul dintre ei a fost Florinel Coman, care a avut un troler personalizat cu o imagine cu el și fiica lui, pe gazon, după un meci al FCSB-ului.

Ngezana a lipsit, ajunge direct în Turcia

Unul dintre jucătorii care au lipsit e Ngezana. Stoperul a fost acasă în vacanță, în Africa de Sud, și va zbura direct în Turcia, unde se va reuni cu coechipierii lui.

Vlad Chiricheș și Luca Ciobanu sunt în proces de recuperare, după ce au suferit accidentări grave. Cei 3 se vor adăuga celor 25 de jucători prezenți azi la reunire

FCSB, doar un amical în cantonament

În Turcia, FCSB va juca doar un amical. Adversară va fi Lask Linz, locul 3 din prima ligă din Austria. Meciul se va juca pe 14 ianuarie.

FCSB se va caza la Gloria Sport Arena, un hotel de lux din Belek. Complexul are 105.000 metri pătrați, dispune de două terenuri, unul de antrenament și unul pentru partidele amicale. Pe lângă piscină, mai are și o sală de forță ultramodernă, sală de conferință și încă o sală specială pentru pregătirea fizică. De asemenea este și o saună criogenică.

Cei 25 de jucători prezenți la reunire

  • Portari: Ștefan Târnovanu, Andrei Vlad, Mihai Udrea 
  • Fundaşi: Risto Radunovic, Vali Creţu, Ionuț Panțâru, Joyskim Dawa, Denis Haruţ, Alexandru Pantea 
  • Mijlocaşi: Darius Olaru, Octavian Popescu, Adrian Șut, Mihai Lixandru, Andrei Pandele, Mihai Toma, Ovidiu Popescu, Eduard Radaslavescu, Matyaa Laszlo, David Popa, Baba Alhassan 
  • Atacanţi: Florinel Coman, Andrea Compagno, David Miculescu, Alex Băluță, Luis Phelipe

Citește și:

Nume noi în lotul de 28 al FCSB-ului » Fotbalistul urcat „pe blat” în avionul de Antalya: „Nu are contract cu noi. N-am mai întâlnit așa ceva”
FCSB
Nume noi în lotul de 28 al FCSB-ului » Fotbalistul urcat „pe blat” în avionul de Antalya: „Nu are contract cu noi. N-am mai întâlnit așa ceva”
Mihai Stoica nu e impresionat de Rapid: „Dacă mi se pare mai bună echipa de acum? Nu!”
RAPID
Mihai Stoica nu e impresionat de Rapid: „Dacă mi se pare mai bună echipa de acum? Nu!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
anti_fcsb_bayern_real_juve
anti_fcsb_bayern_real_juve  •  08 Ianuarie 2024, 20:31

Gloaba Comanel sa se duca in cantonament in Ucraina, de preferat prin Crimeea, poate isi gaseste si permisul.

brera30
brera30  •  08 Ianuarie 2024, 16:57

Avea vopselele pentru par, Coman. Are nevoie de niste suvite in plus.

Van_Basten
Van_Basten  •  08 Ianuarie 2024, 13:03
Postat de vacarm_sifonarie pe 08 Ianuarie 2024, 11:04

ba pe tine te vad efectiv in fiecare zi de la inceput nu lipsesti esti lipit pe fiecare articol al stelei din liga 1 si plangi in continuu. nu ai viata ba esti trist rau sa stai sa plangi ca un penibil asa ceva

Randomel, weekendul asta am fost plecat. Nici n-ai observat pentru ca iar ai consumat prea multe licori.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează