FOTBAL  »  Superliga  »  BACKA TOPOLA - FCSB

FCSB, față în față cu falimentul: juniorii roș-albaștrilor joacă sub amenințarea lui Gigi Becali! Clubul are pierderi uriașe

Articol de , , - Publicat joi, 17 septembrie 2020 14:48 / Actualizat joi, 17 septembrie 2020 15:54

FCSB va juca pe terenul lui Backa Topopla, de la 22:00, în turul II al preliminariilor Europa League, iar meciul ar putea fi decisiv pentru viitorul lui Gigi Becali la formația roș-albastră.

  • FCSB are 9 fotbaliști pozitivi cu noul coronavirus. Ei nu vor putea fi folosiți în deplasarea cu Backa Topola. Pe lângă ei, alți membri din staff sunt pozitivi. În total, sunt 18 cazuri
  • Topola - FCSB, din turul II din preliminariile Europa League, e de la ora 22:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe Look Plus.

FCSB își joacă viitorul în Serbia, cu mai mulți juniori pe teren. Echipa roș-albastră are nevoie de victorie pentru a nu risca probleme financiare sau ca Gigi Becali să decidă să renunțe la club. Fără grupele europene, FCSB e pe pierdere.

În ultimii ani, raportul financiar al clubului e cea mai bună dovadă că doar accesul în grupele competițiilor europene asigură profitabilitatea societății. În toți cei 3 ani în care a lipsit din grupe, FCSB a raportat pierdere. Iar dacă FCSB va rata din nou calificarea în grupele Europa League, bugetul roș-albaștrilor va suferi o altă lovitură importantă.

FCSB, față în față cu falimentul: juniorii roș-albaștrilor joacă sub amenințarea lui Gigi Becali! Clubul are pierderi uriașe

Gigi Becali poate renunța la FCSB

Gigi Becali, patronul FCSB, a declarat în mai multe rânduri că nu vrea să mai investească din banii familiei sale în club, iar o eventuală ratare a calificării în grupe, pentru al doilea an la rând, ar putea duce la o ruptură definitivă.

„Eu nu știam… Credeam că am 6 milioane datorie. Am vorbit cu contabila și i-a spus «Zi-mi și mie». Am 11 milioane de euro împrumutați! Eu credeam că sunt 7 sau 8. Când de fapt sunt 11. Eu acum am 11 milioane de euro datorie! Dacă nu mă calific în cupele europene sau nu vând un jucător ce fac? Intru în faliment! Ce fac? Nu? Vreau să zic eu… Păi, îl vând pe Man! Dar dacă nu-l vând? Eu vorbesc când sunt banii în buzunar”, declara la finalul lunii iulie Gigi Becali la Digi Sport.

În plus, Datoriile celor de la FCSB, pe termen scurt şi pe termen lung, au crescut cu 250%. La finalul lui 2018, acestea se ridicau la 4 milioane €. Astăzi, ele se apropie de 10 milioane €. Peste 90% din aceste datorii sunt, de fapt, către propriul patron, către Gigi Becali.

Ce premii se acordă în Europa League

FCSB, față în față cu falimentul: juniorii roș-albaștrilor joacă sub amenințarea lui Gigi Becali! Clubul are pierderi uriașe

Cum poate arăta FCSB: Ducan - Crețu, Perianu, Briceag, Panțîru - Moruțan, Simion, Horșia - Man, Buziuc, Fl. Coman
Rezerve: Al. Pantea, R. Ion, Ad. Petre

VIDEO Cum au fost întâmpinați jucătorii FCSB când au ajuns la stadionul din Senta

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Gigi Becali, reacție tranșantă după cazurile de coronavirus de la FCSB: „Ce să fac eu?! Gata!”

Răzvan Ducan, din Liga 2 în Europa League în doar o lună! FCSB foloseşte mai mulţi debutanți cu Backa Topola

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (103)
demolarii
demolarii  •  18 Septembrie 2020, 11:25

Zici ca e I Negoita. La amândoi cresc sumele pe care le-au de încasat ca și în basme. Dar unde au investit banii? Ca nu se vede...

napocarrepublic
napocarrepublic  •  17 Septembrie 2020, 19:05
Postat de Nicu Valentin Vasiliu pe 17 Septembrie 2020, 18:59

Diseara Fcsb o sa faca minunea si o sai bata pe sarbi cu lotul de 14 sa speram ca meciul se va juca !

Numai minuni la fcfcsbSA)))

424897461037738
Nicu Valentin Vasiliu  •  17 Septembrie 2020, 18:59

Diseara Fcsb o sa faca minunea si o sai bata pe sarbi cu lotul de 14 sa speram ca meciul se va juca !

Vezi toate comentariile (103)
Comentează