FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Toni Petrea, taxat pentru decizia luată cu Hermannstadt: „Lasă-l, mă, să joace!”

Articol de GSP - Publicat marti, 27 octombrie 2020 11:49 / Actualizat marti, 27 octombrie 2020 12:38

Atacantul Sergiu Buș (27 de ani) a marcat primul gol la FCSB, în 8 meciuri, în victoria cu Hermannstadt, 5-0, dar a fost schimbat la pauză de antrenorul Toni Petrea.

Robert Niță, fost atacant la Steaua și Rapid, a vorbit despre situația vârfului adus la insistențele lui Gigi Becali și consideră că acesta are nevoie de mai multe minute pentru a prinde încredere și pentru a da un randament bun.

„Sergiu Buș e al doilea Adi Petre! A venit, am văzut prezentarea de la palat, a spus că are încredere în el, că va face... Dar un atacant are nevoie de timp, să simtă spațiile, să aibă repere. El depinde mult de mijlocași, de cum îi pasează, de cum se simte cu Florinel Coman, Dennis Man sau Moruțan. Trebuie să intre în combinații, iar în antrenamente să se lucreze pe grupuri de 3-4 jucători. 

Am văzut că impresarul lui zice că a vorbit cu Gigi Becali ca să-l lase să joace mai mult. A jucat 60 de minute cu Clinceni, iar aseară a dat un gol. A făcut o primă repriză bună cu Hermannstadt. Bine, nu era nici foarte greu. Aseară cred că a fost schimbat pentru a se dovedi că nu e adevărat ce a zis impresarul.  A dat gol, lasă-l să joace! Nu prinzi mereu o echipă care Hermannstadt. Dă-i încredere! L-ai adus, are un contract bunicel și a semnat pe trei ani. Dă-i încredere ca să dea goluri!

Vine domnul Petrea și zice «Domnule, l-a schimbat ca să-i vedem și pe alții, să joace și ei mai mult». Lasă-l, mă, ca are nevoie de minute, să simtă poarta, să aibă repere pe teren”, a declarat Robert Niță la Pro X.

Mă bucur că Sergiu a marcat. La pauză, am considerat că e momentul să vedem și jucători care au evoluat mai puțin, având în vedere scorul de pe tabelă
 – Toni Petrea, antrenorul FCSB

 Patronul a vorbit cu el pe vremea când avea COVID-19. Sergiu l-a rugat să-l lase puțin mai mult pe teren, Becali a spus că-l lasă. L-a lăsat acum, în ultimul meci (n.r. Clinceni - FCSB 0-2). Jucătorii au nevoie de încredere 
– Bogdan Apostu, impresarul lui Buș

VIDEO Buș vorbit direct cu Gigi Becali: „Lasă-mă mai mult pe teren!”

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Dennis Man, în mare formă: „Vrem să luăm foarte tare adversarii” + Simte lipsa unui jucător: „Avem mare nevoie de el!”

Cornel Dinu, fără milă la adresa a doi fotbaliști: „Mi s-a părut suspect de vulnerabilă. Asta nu se leagă”

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (18)
04victor
04victor  •  27 Octombrie 2020, 14:38

De necrezut cum sa prezentat echipa sibiana la acest meci.O adunătura de old boys care a făcut act de prezenta.FCSB a dominat total jocul indiferent de tinerii înlocuiți .Ramane o dezamagire modul cum sa prezentat in EL ,toți infectați de la conducere la jucatori .In campionatul intern suntem cei mai tari ,in Europa vedem adevarata valoare .

florar
florar  •  27 Octombrie 2020, 14:24
Postat de florar pe 27 Octombrie 2020, 14:10

Pai spune ma cine putea sa joace in locul lui Man???

Trebuia intai sa ai raspuns si apoi sa postezi...Cana a ramas singurul ,,tanar,,neutilizat...Altfel ca jucatori de atac pe banca a ramas Buziuc-revenit dupa virus....Stii zicala cu ,,daca taceai......,,

florar
florar  •  27 Octombrie 2020, 14:10
Postat de magic4ever pe 27 Octombrie 2020, 14:05

stiu ca nu joaca pe acelasi post,dar puteau sa incerce si alti tineri care jucau pe pozitia lui Man...dar a fost clar directiva de la Becali sa il scoata pe Bus pentru ca a fost nemultumit de el chiar daca a marcat,asta e vrajeala ca a vrut Petrea sa ofere o sansa si altor jucatori...

Pai spune ma cine putea sa joace in locul lui Man???

Vezi toate comentariile (18)
Comentează
Close