FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB s-a mai despărțit de un fotbalist » E al 8-lea jucător plecat: "L-am dat în Liga 1"

Articol de GSP - Publicat joi, 06 iulie 2017 17:06

FCSB s-a despărțit în această vară de 8 jucători, ultimul fiind Alexandru Tudorie, care a fost trimis împrumut pentru un sezon la FC Voluntari.

Atacantul de 21 de ani se află în acest moment în cantonamentul roș-albaștrilor și va reveni în țară sâmbătă alături de echipa condusă de Nicolae Dică.

"L-am dat pe Tudorie în Liga 1, la Voluntari", a spus Gigi Becali la TV Digi Sport.

Tudorie a fost transferat de FCSB în urmă cu doi ani, însă nu s-a adaptat la FCSB și a fost împrumutat la FC Voluntari, unde a marcat de 5 ori în 14 meciuri.

39 de meciuri,3 goluri și o pasă de gol are Tudorie pentru FCSB

100.000 €este cota de piață a lui Tudorie, conform transfermarkt.com.

FCSB

Antrenor: Nicolae Dică (nou)
Veniri: J. Morais, Budescu, Teixeira (Astra), Larie (CFR Cluj), Niga (Foresta Suceava), Szecui (SCM Pitești), D. Popescu, Cojocaru, Enceanu, Ștefănescu, Chitoșca, Onțel (împrumuturi expirate)
Plecări: Tamaș (Hapoel Haifa), Muniru (contract reziliat), Moke (contract expirat), Vâlceanu (Astra), Boldrin (Kayserispor), Hamroun (definitiv Al Sadd), Poiană (Luceafărul Oradea)

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
zizu
zizu  •  06 Iulie 2017, 20:11
Postat de sooos1ck pe 06 Iulie 2017, 19:54

Zuzule, nu prea gasesti stiri cu echipa ta, nu?

decat mult si prost.....! oricum astia de gsp scriu numai la comanda fcsb ista...

sooos1ck
sooos1ck  •  06 Iulie 2017, 19:54
Postat de zizu pe 06 Iulie 2017, 19:36

fcsb istilor ,vedeti ca va pleaca oamenii,nu va mai ingrijorati de palici si dielna!unde sunt zecile de milioane pe care le va lua becali pe ei?

Zuzule, nu prea gasesti stiri cu echipa ta, nu?

zizu
zizu  •  06 Iulie 2017, 19:36

fcsb istilor ,vedeti ca va pleaca oamenii,nu va mai ingrijorati de palici si dielna!unde sunt zecile de milioane pe care le va lua becali pe ei?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează