FOTBAL  »  Superliga  »  CORESPONDENȚĂ GSP DIN SPANIA

FCSB // S-au trezit cu noaptea-n cap! Detalii din prima zi de cantonament a roș-albaștrilor + cine i-a „vrăjit” pe toți oamenii din club

Articol de - Publicat luni, 13 ianuarie 2020 11:02

FCSB a ajuns în cantonamentul din Spania, jucătorii lui Bogdan Vintilă efectuând în această dimineață primul antrenament din stagiul iberic.

Fotbaliștii FCSB-ului s-au trezit cu noaptea-n cap și au ieșit pe terenul de antrenament în jurul orei 08:00, când afară era încă semi-întuneric!De la ora 12:45, roș-albaștrii vor mai avea un antrenament cu mingea, iar ultima parte a zilei va fi alocată unei noi sesiuni de antrenament. 

Marius Dima e favoritul tuturor

Preparatorul fizic Marius Dima, succesorul lui Marian Lupu, care a plecat de la FCSB în urma unor conflicte cu mai mulți oameni din club, e apreciat de toată lumea la FCSB.

Spre deosebire de Lupu, găsit vinovat pentru degringolada din vară, când echipa ajunsese pe ultimul loc, Marius Dima se află inclusiv în grațiile patronului Gigi Becali, care-l consideră un factor important pentru come-back-ul echipei.

Marius Dima (foto stânga) a colaborat în trecut și cu Victor Pițurcă, fostul selecționer fiind la rându-i impresionat de metodele acestuia.

FCSB // S-au trezit cu noaptea-n cap! Detalii din prima zi de cantonament a roș-albaștrilor + cine i-a „vrăjit” pe toți oamenii din club

Dima a fost preparator și la Dinamo, însă experiența din „Ștefan cel Mare” n-a fost una pozitivă: el nu s-a înțeles cu jucătorii și a plecat după puțin timp de la „câini”.

CANTONAMENT FCSB » VIDEO // Roș-albaștrii au ajuns în Marbella

Vezi și: 

FCSB // EXCLUSIV Anamaria Prodan confirmă GSP: Harlem Gnohere ajunge în Egipt! » Detalii de ultim moment: „80% lucrurile sunt rezolvate”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
terminator_2
terminator_2  •  13 Ianuarie 2020, 20:03
Postat de Danut Ognean pe 13 Ianuarie 2020, 17:05

fortza dinamo!fortza cfr!

Cel mai infocat stelist de pe gsp...bravo baiete, nu ratezi un articol.

100002473541087
Danut Ognean  •  13 Ianuarie 2020, 17:05

fortza dinamo!fortza cfr!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează