FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB, săpată din interior » Ei sunt "groparii" echipei lui Becali

Articol de GSP - Publicat joi, 10 mai 2018 00:07

Trei fotbaliști de la FCSB au avut evoluții penibile în meciurile decisive pentru câștigarea campionatului în cele trei ediții de play-off

Minutul 89. Poli Iași - FCSB e 0-0. Planici iese din apărare, pleacă în atac. Steliștii nu reușesc să pună pericol pe poarta lui Rusu. Mingea ajunge din nou la Planici, care se încurcă în ea ca un începător. Panțâru i-o fură elegant, pleacă pe contraatac. Pasează excelent lui Andrei Cristea, dintre Bălașa și Momcilovici, iar atacantul înscrie și aduce victoria în Copou. 1-0!

Eroarea lui Planici într-un meci decisiv nu e una întâmplătoare la FCSB! Așa s-a întâmplat și în ultimele două ediții ale Ligii 1, atunci când steliștii au pierdut titlul de campioni.

Vezi acum pe platforma Gazeta Digitală și din zori la chioșcuri o analiză completă a reporterilor GSP și cum a fost echipa lui Becali săpată din interior și în alte două ediții de campionat.

Alte materiale EXCLUSIV PRINT:

CFR a instaurat monopolul Provinciei » Cum s-a schimbat radical Liga 1 în ultimii 10 ani

EXCLUSIV Primul interviu cu Burleanu după realegerea la șefia FRF: "Pe lângă ce mi-a păţit mie pielea, chiar a fost un fleac ce le-am zis eu!"

Interviu cu antrenorul săptămânii în Liga 1: "Îmi place să pun tunurile pe ei"

Mergeți pe mâna noastră! Cele mai bune pariuri de azi

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (52)
calinescu_
calinescu_  •  10 Mai 2018, 16:25

GROPARUL E UNUL SINGUR SI ACELA E GIGI ....!!!! MULTI CARE-SI DAU CU PAREREA DAR NICIUNUL NU L-A URMARIT PE NEDELCU ....!!!!! ALERGA DE GANDEAI CA SE ROAGA CA NU CUMVA SA RATEZE CRISTEA ....!!!!

risc_mix
risc_mix  •  10 Mai 2018, 13:29

Mai terminați bă cu prostiile voastre. Nu mai căutați voi ,,gropari”, căci toată lumea îl știe pe adevăratul ,,gropar”. El se numește George Becali, cu,,nume de scenă”, Gigi. Punct.

2165838083702355
Robert Alexandru  •  10 Mai 2018, 12:26

Încă un articol lipsit de profesionalism , in afara de golul cu CFR , cota lui Planic este in continua creștere iar notele lui meci de meci au fost dintre cele mai bune . Dacă el este gropar tu ești gripat rau de tot . Ziarist hater și lihnit Pam Pam

Vezi toate comentariile (52)
Comentează