FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Scenariu HORROR pentru un titular de la FCSB: ar putea fi indisponbil până la toamnă

Adrian Șut ar putea fi indisponibil o perioadă îndelungtă. Sursă foto: Facebook FCSB
Adrian Șut ar putea fi indisponibil o perioadă îndelungtă. Sursă foto: Facebook FCSB

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 mai 2021 12:20 / Actualizat sambata, 08 mai 2021 12:24

Adrian Șut (22 de ani), fotbalist de bază la FCSB în ultima perioadă, s-a accidentat și ar putea fi indisponibil până la toamnă.

Tânărul mijlocaș al roș-albaștrilor are serioase probleme la ligamentele genunchiului stâng, durerile acutizându-se după meciul cu CFR Cluj de lunea trecută. Într-un scenariu sumbru pentru cei de la FCSB, Șut ar putea absenta până la toamnă, scrie Fanatik

În următoarea perioadă, Adrian Șut, alături de staff-ul medical de la FCSB, urmează să decidă cum își va gestiona accidentarea de la ligamente. Dacă fotbalistul va decide ca ligamentul să-i fie „lipit”, revenirea în teren ar putea avea loc mult mai repede. În această situație există totuși riscul ca problemele să recidiveze în viitor.

Adrian Șut are 27 de apariții în toate competițiile pentru FCSB în acest sezon, 24 dintre acestea venind în Liga 1. Mijlocașul central nu a înscris niciun gol și n-a reușit vreo pasă decisivă.

Adrian Șut a jucat accidentat în FCSB - CFR Cluj 

Adrian Șut a fost forțat în derby-ul dintre FCSB și CFR Cluj, scor final 1-1, în ciuda unor probleme medicale. Închizătorul a intrat în minutul 35, în locul lui Gabriel Simion (22 de ani). Gabriel Simion a avut o prestație ezitantă în prima jumătate de oră. A fost depășit în câteva momente și a văzut cartonașul galben în minutul 22. Pentru a nu risca o eventuală eliminare, în minutul 35 a fost înlocuit cu Șut.

Scenariu HORROR pentru un titular de la FCSB: ar putea fi indisponbil până la toamnă
Adrian Șut

VIDEO Valeriu Iftime, patronul celor de la FC Botoșani, supărat pe arbitraj după partida pierdută cu FCSB: „Mi-e lehamite!”

Citește și alte știri despre FCSB:

Care va fi jocul Craiovei? Oltenii pot decide lupta dintre CFR și FCSB! Care sunt calculele pentru titlu + ce interes are CSA Steaua

Panduru, laude pentru doi jucători de la FCSB după victoria de la Botoșani! Apreciază o decizie luată de roș-albaștri

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
corectu
corectu  •  08 Mai 2021, 16:16

Botoșani are jucători transferați la CFR,Steaua,Craiova,Sepsi.La Sepsi e ți Șfaițer,fost în conducerea botoșăneană.

1260234347346768
Ioan Trisi  •  08 Mai 2021, 15:36

Pare bizar, dar ii inteleg uneori si pe Beecali, si pe Iftime, si pe Rotaru, ei baga niste bani in fotbal(nu sunt de acord ca-i baga ca sa-i scota insutit)! Pentru mine problema e atunci cand incearca ei sa motiveze matraplazacurile ! Nu mai incercati sa faceti filosofia fotbalului jucat de echipa ta si de cea adversa, nu mai dati vina pe arbitraj, poate puteti spune scurt, echipa mea atat a putut! Deveniti penibili cand dupa un meci vandut clar, va dati victime si aruncati vina pe altii! Iftime, probabil asa ai ajuns si mare om de afaceri, prin vorbe mestesugite si vrajeli de 2 lei, acoperite cu valuta! Sunt curios, cand nu vei mai sustine echipa asta, cam despre ce dosare penale vom afla? Esti constient ca acum nu te deranjeaza nimeni!

189254898748309
Claude SH  •  08 Mai 2021, 14:15

Eu știu ca ți-e lehamite , dar o parte dintre jucători au reacționat nepotrivit la anumite faze, Țigănasu, Roman, și mai sunt câțiva, au șutat de multe ori în situații când se impunea sa se centreze sau sa paseze. Cine e de vina, probabil alți jucători vânduți de Botoșani la Fcsb, precum Haruț , Morutan sau Miron care ar fi fost puși de Gigi sa corupă jucătorii dvs. Lehamite de cine? De jucătorii dvs, de arbitru sau de ce anume?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează