FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Charalambous și Pintilii l-au refuzat pe Gigi Becali » N-au făcut schimbarea cerută la pauză de patron: „Au făcut cum au vrut ei”

Gigi Becali FOTO: Ionuţ Iordache
Gigi Becali FOTO: Ionuţ Iordache

Articol de - Publicat luni, 12 februarie 2024 12:40 / Actualizat luni, 12 februarie 2024 16:32

Patronul FCSB, Gigi Becali, a dezvăluit că în pauza meciului cu Sepsi (1-0) a sunat pentru ca Nana Antwi, noua achiziție, să fie introdus pe teren, însă staff-ul tehnic l-a refuzat.

Gigi Becali se mai și refuză. Rar, dar se întâmplă. După victoria cu Sepsi, scor 1-0, patronul FCSB a povestit că în pauză a sunat special pentru a cere introducerea proaspăt transferatului Nana Antwi. Un fundaș-dreapta pe care el l-a poreclit „Racheta” sau „Vicinius”.

Albion Rrahmani, de la Rapid la Real Madrid? „Voi munci pentru acest vis” + Declarații despre Liga Națiunilor: „Kosovo e mai bună decât România”
RAPID
Albion Rrahmani, de la Rapid la Real Madrid? „Voi munci pentru acest vis” + Declarații despre Liga Națiunilor: „Kosovo e mai bună decât România”

Mihai Pintilii și Elias Charalambous l-au refuzat pe Gigi Becali

Numai că staff-ul tehnic, în speță Mihai Pintilii și Elias Charalambous, l-a refuzat. „N-au vrut ei, staff-ul. Am vorbit cu staff-ul în pauză. Să ştii că eu fac, dar nu fac niciodată împotriva staff-ului. Când ei zic că asta nu se poate face, nu fac!

Rar se întâmplă, cum s-a întâmplat aseară. Mi-au spus că nu se poate acum. Ei au spus asta. Am spus atunci să facă cum vor ei. Au zis că au jucători bolnavi şi au făcut ei cum au vrut ei şi au făcut ce au vrut”, a declarat Gigi Becali la fanatik.ro.

Practic, singurul intrat la pauză a fost Luis Phelipe, care l-a înlocuit pe Florinel Coman, răcit. 

Gigi Becali despre pasul înapoi făcut de FCSB după pauză

Altfel, Gigi Becali a fost mulțumit de siguranța arătată de formația lui în repriza secundă și spune că odată cu revenirea absenților nu va mai avea nicio emoție.

Probabil retragerea din repriza secundă a venit pentru că le-au spus jucătorilor că riscam prea mult. Asta s-a întâmplat la pauză. Și Lixandru, Baba Alhassan, amândoi riscau.

Apoi a intrat și Ovidiu Popescu și am închis jocul. Am avut ocazia să dăm gol prin Luis Phelipe, prin David Miculescu. Și Ovidiu Popescu a avut șansă, Baba Alhassan și el”, a sunat analiza omului de afaceri.

Gigi Becali încă îl susține pe David Miculescu

Despre David Miculescu, Becali spune că încă mai are încredere, „dar nu se ridică la valoarea pe care o așteptam. Să ratezi așa... să dai așa de încet și în portar? Să dea măcar tare!

Meciul următor o să îi avem pe bancă pe Baba Alhassan, pe Luis Phelipe. Vor fi și Nana, Crețu, Pantea. Va fi și David Miculescu pe bancă”, a comentat Gigi Becali la Orange Sport.

Match Quiz Manchester City - Chelsea

Ești expert în Premier League? Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul Manchester City - Chelsea și ia-ne premiile!

VIDEO. „FCSB riscă să nu câștige titlul, are o mare problemă!” » Verdict îngrijorător al lui Mihai Teja

Mai puteți citi:

Gigi Becali le-a mărit leafa titularilor: „I-am chemat să le dau la salariu! Nici pe 5 milioane de euro nu l-aș vinde”

Concluziile lui Gigi Becali, imediat după FCSB - Sepsi: „Nu se ridică la valoarea pe care o așteptam” + „Știți de ce prefer să îi dau afară?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (26)
badeadorian
badeadorian  •  12 Februarie 2024, 22:40
Postat de TopSalary pe 12 Februarie 2024, 19:19

septare,clona fc r nu este rapid si nu a fost niciodata.

Inca ai senzatia ca modul in care bati campii are importanta ?? .... esti un 'no name' , si RAPID .... este RAPID !! . Somn usor , gandacel ....

rav410wrc
rav410wrc  •  12 Februarie 2024, 19:57
Postat de danutcornel pe 12 Februarie 2024, 16:43

si cu arbitrii nu a vorbit la pauza gigi

Dc spui tu ca nu a vorbit, inseamna ca nu a vorbit! :))))

TopSalary
TopSalary  •  12 Februarie 2024, 19:19
Postat de lefter_popescu pe 12 Februarie 2024, 17:36

Amice, gândești mărunt!

septare,clona fc r nu este rapid si nu a fost niciodata.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează