FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO, AZI, 20:30, GSP.RO, DIGI, DOLCE, LOOK

FCSB se crede tot Steaua! Ce au făcut oficialii echipei după ce FRF şi LPF au anunţat noua denumire

Articol de - Publicat duminica, 02 aprilie 2017 00:00

"Noua denumire a fostei Steaua Bucureşti e SC FC FCSB SA". Acesta a fost anunţul făcut în urma Comitetului Executiv de joi, în care s-a schimbat denumirea celui mai titrat club din fotbalul românesc.

În ciuda acestui lucru şi în ciuda faptului că LPF şi FRF au schimbat pe site denumirea clubului, chiar gruparea lui Gigi Becali e cea care ignoră această schimbare.

"FC Steaua Bucureşti îi urează La Mulţi Ani preşedintelui de onoare, Helmuth Duckadam", "FC Steaua Bucureşti anunţă activităţile cu presa...", "FC Steaua Bucureşti anunţă că pune în vânzare biletele..". Acestea sunt doar câteva dintre postările oficiale pe care clubul le-a făcut pe parcursul zilelor de vineri şi sâmbătă. Inclusiv biletele şi invitaţiile tipărite pentru meciul cu Dinamo conţin denumirea "Steaua".

Şi site-ul FCSB-ului se deschide, ca şi până acum, cu un mesaj: "FC Steaua Bucureşti. Trup şi suflet pentru culori". Chiar şi ieri, la conferinţa de presă la care au luat parte, Reghecampf şi Mihai Stoica nu s-au ferit să pronunţe cuvântul Steaua atunci când s-au referit la echipa la care activează.

”Să văd eu cine mă poate amenda că o să mă îmbrac cu un trening pe care scrie Steaua. Credeţi că echipamentele se pot schimba după cum vrea Talpan? Ele se schimbă la începutul sezonului"
Laurenţiu Reghecampf, antrenor FCSB

Peste 15.000 de bilete vândute

Până aseară, practic cu 24 de ore înainte de fluierul de start din Derby, organizatorii au spus pentru GSP că au trecut de bariera de 15.000 de tichete vândute. 8.000 dintre ele au fost oferite galeriei roş-albilor şi, chiar dacă nu au fost încă epuizate, foarte probabil ele se vor termina în cursul zilei de azi şi peluza dinamovistă va fi iarăşi plină. FCSB - Dinamo va avea parte în această seară de 22.000-23.000 de spectatori, mai puţin de jumătate din capacitatea Arenei Naţionale. De altfel, FCSB va deschide doar primul inel, care poate găzdui aproape 27.000 de oameni.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (31)
1425838917717550
John Milne  •  02 Aprilie 2017, 18:20
Postat de John Milne pe 02 Aprilie 2017, 13:38

***

Casierule tu ce ai de oferit , un sac de cartofi ?

ticbis
ticbis  •  02 Aprilie 2017, 16:24
Postat de catalynn pe 02 Aprilie 2017, 13:33

Niii unde era dășteptu si nu știam noi .... bai ***, UEFA merge pe mâna FRF, ce modificări fac unii, ceilalti si le însușesc. Acum e doar numele pt ca FRF au spus ca așteapta hotararea Instanței care sa clarifice cum e cu Palmaresul. Cand o vor primi vor modifica, si o vor face si UEFA. Facem pariu pe ce vrei, insa cum nu ai nimic de oferit te las in sărăcia ta ...

Este asa cum spui tu. Te informez insa ca pana la ora asta NU exista niciu proces deschis de Talpan pe rolul instantelor judecatoresti din Romania pe tema palmaresului. Ceva ma face sa cred ca nici nu va exista vreodata un asemenea proces in urmatorii 100 de ani. De ce? Te las sa ghicesti singur :))! Pana atunci, asa cum atesta oficialitalile din fotbalul romanesc si european, palmaresul Stelei din 1947 si pana in prezent este detinut asa cum e firesc si normal de catre echipa lui Gigi Becali, oricum s-ar numi aceasta!

1425838917717550
John Milne  •  02 Aprilie 2017, 16:03
Postat de Costel Tudor pe 02 Aprilie 2017, 14:57

La UEFA trebui comunicat ca Steaua a devenit echipa PUȘCĂRIAȘILOR !

Comunica tu *** *** balkanist incult .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (31)
Comentează