FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

FCSB se laudă, CSA tace! Echipa lui Gigi Becali a salutat împlinirea a 29 de ani de la câștigarea Supercupei Europei

Pe 24 februarie, roș-albaștrii au învins-o pe Dinamo Kiev cu 1-0, cu gol marcat de Hagi
Pe 24 februarie, roș-albaștrii au învins-o pe Dinamo Kiev cu 1-0, cu gol marcat de Hagi

Articol de - Publicat joi, 25 februarie 2016 00:00

Echipa de fotbal a salutat pe site-ul oficial împlinirea a 29 de ani de la câștigarea Supercupei Europei. Clubul Armatei nu a pomenit despre trofeu, o parte din marca de 57 de milioane de euro.

Clubul Sportiv al Armatei cere 57 de milioane de euro pe marca Steaua, dar societatea lui Becali, unicul cumpărător potențial, pretinde că o deține deja. Ieri s-au împlinit 29 de ani de la câștigarea Supercupei Europei, al doilea trofeu continental din istoria "militarilor".

FC Steaua București a celebrat performanța pe site-ul oficial: "Pentru aceste două mari realizări, Cupa Campionilor și Supercupa Europei, uriașii fotbaliști care au îmbrăcat tricoul Stelei în acei ani vor avea parte întotdeauna de respectul și dragostea tuturor celor care poartă culorile roș-albastre în suflet".

CSA nu a reacționat în nici un fel în ziua victoriei cu Dinamo Kiev. Site-ul clubului Armatei nu funcționează, iar contul de Facebook ignoră fotbalul.

Căpitanul e anti- FCSB

Supercupa și Cupa Campionilor constituie cele mai mari performanțe ale fotbalului românesc la nivel de club. Implicit, ale istoriei Stelei. O tradiție care a fost evaluată recent, potrivit Armatei, la 57 de milioane de euro. Atât cere ministerul în schimbul mărcii pe care a câștigat-o în instanță, ca urmare a unui litigiu cu echipa lui Becali.

Chiar căpitanul formației din 1987, Tudorel Stoica, e de părere că istoricul real al "militarilor" a fost cucerit de Armată la Înalta Curte de Casație și Justiție. Și că echipa campioană din Liga 1, care salută câștigarea Supercupei, "e FCSB, clubul lui Becali, nu continuatorul Stelei".

"O asemenea evaluare e un eșec al României, nu se poate să evaluezi la 57 de milioane de euro ceva ce nu produce nimic, doar toacă bani și provoacă rugină!"
Gigi Becali

7 jucătoridintre cei 13 care au apărut în Supercupa din 1987 au lucrat ulterior în clubul lui Becali: Iovan, Bumbescu, Bălan, Hagi, Lăcătuș, Majearu, Pițurcă. Nu au fost angajați Stângaciu, Belodedici, Bărbulescu, T. Stoica, Balint și Boloni

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (21)
travka
travka  •  25 Februarie 2016, 11:19

Clubul Sportiv al Armatei cere 57 de milioane de euro pe marca Steaua uitati ce a inteles *** din toata treaba asta, el a inteles ca acum poate sa vina cineva sa dea 57 mil euro si sa cumpere istoria Stelei, bun public, atat il duce mintea pe saracu, el crede ca asta e suma pe care cineva o da sa cumpere un bun al statului, al minsiterului apararii, care ce crezi, nu se poate vinde....hal de jurnalism

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

7mai1986
7mai1986  •  25 Februarie 2016, 11:09
Postat de bvd_magheru pe 25 Februarie 2016, 11:00

Nu numai atit dar se vede cu ochiul liber ce democratie capitalista este in Romania acum !! Antena 3 impotriva tuturor . Generalii aia facuti la apelul de noapte vs puscariasului becali . Acum a revenit in loja si puscariasa Memelusha sa intretina digi migi cu cugetarile ei . Macar gica popescu este mai retras si mai sobru desi si ala a buzunarit statul roman desi era bogat !! Vorba unuia . Noaptea mintii !!

Asta nu-i democratie capitalista.Aici este democratie haiduceasca,numai ca s-a gresit sensul,stii haiducii furau de la bogat si dadeau la saraci.Aici este invers aici haiducii(bogatii) fura de la stat si de la saraci si dau tot la bogati.Ex un om care a muncit la stat si la privat 40 de ani iese cu o pensie de 1000 ron,iar un parlamentar care a dormit 4 ani in parlament si-a tras o pensie de 1700 ron.Asa-i ca e stat haiducesc?!

dl.axinte
dl.axinte  •  25 Februarie 2016, 11:09

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează