FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Se mai face transferul lui Fofana? Gigi Becali a anunțat deja mutarea, dar jucătorul neagă: „Sunt trei părți implicate”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 octombrie 2019 19:57

Gigi Becali, patronul FCSB, insistă pentru transferul mijlocașul Boubacar Fofana, 25 de ani, dar jucătorul spune că încă nu a primit nicio ofertă, deși Gaz Metan și-ar fi dat acordul. 

Boubacar Fofana a vorbit despre posibilul său transfer la FCSB și spune că nici el și nici agentul nu au primit încă vreo ofertă. 

„Am văzut tot ce s-a scris, dar nu putem vorbi de un transfer perfectat. Chiar dacă cluburile s-ar fi înțeles, la agentul meu n-a ajuns nicio propunere. Sunt încă la Mediaș și mă gândesc să-mi fac cât mai bine treaba. Sunt trei părți implicate, eu, FCSB și clubul din Mediaș. Toate lucrurile vor fi reglate când toate cele trei părți vor fi mulțumite. 

E vorba despre cea mai mare echipă din România și din istoria fotbalului românesc. Ar fi cel mai important pas din cariera mea”, a declarat Fofana pentru Fanatik

„Pe Fofana l-am luat deja. În mare ne-am înțeles. Trebuie și jucătorul să accepte, dar dacă îi dau 12.000 de euro salariu, nu e o problemă” 
Gigi Becali, azi, la Pro X 

Boubacar Fofana e mijlocaș defensiv, venit în iulie 2018 la Gaz Metan. Are naționalitate portugheză, dar e originar din Guinea și în acest sezon a evoluat în 8 partide pentru medieșeni în Liga 1.

Mihai Stoica, adevărul despre demisia de la FCSB + "Majoritatea jucătorilor să fie aduși chiar dacă eu am votat împotrivă!"

600.000 de euroeste cota lui Fofana, potrivit transfermarkt

Citește și:

Gigi Becali așteaptă ofertele pentru Dennis Man: „Specialiștii spun că e ca Joao Felix și Ansu Fati”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
hermannstadtul
hermannstadtul  •  09 Octombrie 2019, 22:55
Postat de amygos_sm pe 09 Octombrie 2019, 20:52

l-a luat, dar mai trebuie sa accepte si jucatorul.:)...din minciunile ciobnului..

te gandesti ca jucatorul ar veni sa faca foamea la voi, la rin?

hermannstadtul
hermannstadtul  •  09 Octombrie 2019, 22:53
Postat de Virgil Cosma pe 09 Octombrie 2019, 21:15

nu s-a închis perioada de transferuri?!? ce țară-i asta, ce federație, ce ligă? pușcăriași vs. pușcăriabili, sau ce?

tu esti prost sau prostalau, sau ce? :)))))))))))))

hermannstadtul
hermannstadtul  •  09 Octombrie 2019, 22:51
Postat de Ionel Alecu pe 09 Octombrie 2019, 21:33

Ciobanului infractor ii fuge pamantul de sub picioare si apeleaza la toti papusarii crezand ca mai recupereaza ceva . Cert este ca Fofana este deja ,,arvunit,, de CFR el si inca un jucator de la Dinamo , iar numarul 2 , se apropie plata celor 38 de milioane catre armata ...se strange latul ciobaneilor !

ce "arvunit" bai lae, nu vezi ca ksv-ul nu mai are nici buget de arbitri? hai, vira cu fake news-ul si cu aia 38 de cai verzi pe pereti la care visezi cu zeul tau talpanica

Vezi toate comentariile (11)
Comentează