FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

FCSB se mai și refuză! Becali își poate lua gândul de la doi dintre cei mai buni tineri ai Ligii 1

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 decembrie 2018 23:17

Florin Ștefan (Sepsi) și Darius Olaru (Gaz Metan), au dat răspunsul unor posibile oferte de la FCSB. Ambii recunosc că nu se gândesc la un transfer la vicecampioana României.

"Nu mă interesează ce spune [Becali], fiecare îşi dă cu părerea. Important este să-mi fac treaba la echipa de club, nu mă interesează altă echipă momentan. Momentan sunt la Sepsi, îmi fac treaba aici. Sper să fiu convocat la Campionatul European, să am cât mai multe oferte şi să am de unde alege", a spus Florin Ștefan la TV Telekom Sport.

”Eu vreau să rămân aici, să îmi îndeplinesc obiectivul cu echipa şi vedem după ce va fi. Aşa mă gândesc. În România sau în străinătate? Nu ştiu. Aş vrea în străinătate, dar vedem ce va fi”, a zis Darius Olaru.

  • Florin Ștefan, fundaș și mijlocaș stânga. Are 22 de ani și în acest moment este cotat la 350.000 de euro. Jucătorul lui Sepsi are două goluri și două pase decisive în Liga 1 în 6 meciuri.
  • Darius Olaru are 20 de ani și este mijlocaș ofensiv și atacant. Fotbalistul lui Gaz Metan este cotat la 500.000 de euro pe transfermarkt. Jucătorul este și internațional U21. În acest sezon are un gol și 3 pase decisive în 16 meciuri.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
minell73
minell73  •  06 Decembrie 2018, 10:55
Postat de random.. pe 06 Decembrie 2018, 00:44

de unde naibii ati dedus voi ca cei doi au refuzat oferta noastra? wtf? aia ar venii si pe jos daca am face oferta respectiva. STEAUA BUCURESTI CAMPIOANA LUMII ESTI.

Randoame tu esti doar un suporteras de tv. Nu mai folosi "NOI" de parca tu ai face parte din staff-ul fcsb-ului. Doar ăia care se duc pe stadion si ingheata acolo, ăia au dreptul sa foloseasca cuvantul asta. Tu, ca si alti incuitai de pe gsp, sunteti doar suporterasi pârâți. Ne-am si americanizat, ***. Folosim cuvinte ca wtf.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

minell73
minell73  •  06 Decembrie 2018, 10:50

Mama cand auzi textul asta de ani de zile fcsb se mai si refuza, te duce cu gandul ca unii jucatori refuza real sau barca. Mai potoliti-va ma cu aberatiile astea. Fcsb e o echipa ca oricare alta din L1.

gazistu
gazistu  •  06 Decembrie 2018, 09:35

Unde sa joace Olaru? In locul cui? Tanase, Morutan, Man, Teixeira, Nedelcu, pe care din astia 5 ii scoate din primu 11?? Sa fim seriosi!!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close