FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB se răzbună pentru forma slabă a lui Adi Petre! Ce face Gigi Becali

Adrian Petre a bifat 4 meciuri la FCSB, două ca titular, și a marcat un go +15   FOTO
Adrian Petre a bifat 4 meciuri la FCSB, două ca titular, și a marcat un go

Articol de , - Publicat marti, 23 iunie 2020 10:14 / Actualizat marti, 23 iunie 2020 12:16

Atacantul Adrian Petre (22 de ani) a continuat și cu Gaz Metan, 2-2, prestațiile dezamăgitoare. Achiziționarea internaționalului de tineret arată deja ca un eșec și se transformă într-o datorie de 500.000 de euro pentru FCSB, pe care FIFA o va pronunța în curând.

Petre a marcat primul lui gol pentru FCSB, dar l-a înscris dintr-un penalty executat slab, cu emoții mari. Atacantul a înregistrat, de fapt, încă o evoluție slabă, intrarea lui pe teren în minutul 67 nu a schimbat cu nimic jocul moale al roș-albaștrilor, el a fost doar beneficiarul loviturii de pedeapsă pe care o obținuse tânărul Adrian Niță, pe care l-a faultat Marius Constantin în careu.

Adrian Petre nu are forță, nu are viteză... Și dacă e singur, fără vreo presiune, el pasează direct la adversar.
- Becali după egalul cu Gaz Metan

Îl mai criticase și în trecut pe internaționalul de tineret pe care l-a cumpărat din Danemarca, de la Esbjerg.Din cauza aparițiilor dezamăgitoare din trecut, Petre a fost rezervă duminică seară, în condițiile în care au absentat șapte fotbaliști ai FCSB-ului, accidentați. Nici măcar așa nu și-a făcut și el loc printre titulari.

Gigi Becali se răzbună!

Enervat de prestațiile atacantului în vârstă de 22 de ani, Becali se răzbună pe vânzător. El nu a plătit nici până acum transferul de la Esbjerg, o afacere realizată în februarie. Danezii au deschis un proces la FIFA din cauza întârzierii. Acțiunea a fost intentată în urmă cu două luni și comisiile federației internaționale de fotbal au încheiat analizarea cazului. 

Urmează ca FIFA să pronunțe verdictul, dar e aproape sigur că Esbjerg va câștiga, din moment ce FCSB chiar n-a plătit 500.000 de euro, cât se angajase în februarie să achite în schimbul fotbalistului. Transferul ar putea deveni chiar mai scump, fiindcă se mai pot adăuga și penalități de întârziere, pe lângă jumătatea de milion de euro convenită de români și de danezi ca preț oficial.

„M-a păcălit cu golul de la Euro"

Becali mărturisește acum că nici nu-l cunoștea pe Adrian Petre atunci când l-a cumpărat: "„A dat golul ăla la Euro, așa am ajuns eu să dau 500.000 de euro pe el, că nu-l cunoșteam înainte să-l văd la tineret". Petre a participat cu naționala U21 la Euro din Italia, în vara anului trecut, o competiție în care „tricolorii" s-au calificat dintr-o grupă infernală, cu Croația, cu Anglia și cu Franța. I-a eliminat Germania în faza următoare. 

Petre a adunat doar 16 minute în competiție, repartizate în trei partide, și a înscris împotriva Croației, într-un joc în care a fost utilizat doar în ultimele trei minute. El a fost rezerva lui George Pușcaș la Euro. N-a fost titular de bază nici în preliminariile care au urmat, deși Pușcaș a depășit vârsta-limită pentru „tineret". Acum a concurat de la egal la egal cu George Ganea, de la Viitorul.

FOTO. Imagini spectaculoase de la FCSB - Gaz Metan 2-2

+11 FOTO

VIDEO. Helmut Duckadam:„Principala problemă a fost schimbatul antrenorilor”

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Cel mai slab Gigi Becali din istorie! FCSB e în cea mai umilitoare situație din 2003 încoace

Ilie Dumitrescu, avertisment pentru Gigi Becali: „E de neacceptat!” » Mesaj dur pentru un jucător: „Nici așa nu ești titular”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
magic4ever
magic4ever  •  23 Iunie 2020, 20:47

Cea mai mare greseala a facut Petre ca a venit la echipa de amatori FCSB unde antrenorul este o marioneta si Becali dicteaza tactica,schimbarile,tot...sa plece cat mai repede daca vrea sa isi relanseze cariera,in Danemarca care este un campionat mult peste al nostru a avut evolutii bune...

magic4ever
magic4ever  •  23 Iunie 2020, 20:46

Ce mi-ar placea sa isi ia FCSB interdictie la transferuri vreo 2 ani si sa nu mai participe in cupele europene pentru datoria asta...

gata_cu_fecesebeala
gata_cu_fecesebeala  •  23 Iunie 2020, 15:50
Postat de albalbastru72 pe 23 Iunie 2020, 13:04

Petre nu are o forma slaba,e doar constant slab.

Pietre, nu Petre!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează