FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO

FCSB se teme de Dinamo înaintea meciului direct: „E nevoie de spiritul stelist” » Ce șanse are Dennis Man să joace

Articol de GSP - Publicat luni, 28 septembrie 2020 15:03 / Actualizat marti, 29 septembrie 2020 12:35

Mihai Stoica a prefațat derby-ul dintre FCSB și Dinamo și spune că echipa alb-roșie pare favorită în acest moment, din cauza problemelor medicale din lotul formației lui Toni Petrea.

  • FCSB - Dinamo, derby-ul etapei #6 din Liga 1, va avea loc sâmbătă, 3 octombrie, de la ora 21:00, și va putea fi urmărit în format liveTEXT, VIDEO + FOTO pe GSP.ro;

Acesta a mai spus și că extrema Dennis Man (22 de ani), care are COVID-19, are șanse minime să fie pe teren la meciul dintre cele două rivale din Liga 1.

„Măi rău nu puteam ieși doar dacă se accidenta un jucător important. Am pierdut cum am pierdut, am folosit jucătorii pe care nu trebuia să-i folosim pentru că au avut teste negative cu doar o zi înainte și a mai luat cartonaș roșu și Olaru. Chiar am ieșit foarte rău, dar ăsta e fotbalul.

După ploaie vine și soare. Știu că vom fi foarte bine după cele două săptămâni de întrerupere. Nu știu ce va fi cu Dinamo. Trebuie ca spiritul stelist să învingă urmările COVID și să înlocuiască jucătorii care vor lipsi, Coman, Oaidă, Nedelcu. Probabil că vor fi și alții, mâine când se vor face testele, care nu vor fi negativi pentru că au simptome. Dennis Man are șanse minime să fie recuperat!

Dinamo e mult mai puternică decât acum câteva luni, când am reușit o victorie surprinzătoare, ca proporții ale scorului. Am jucat cu o echipă cu copii și am câștigat cu 3-0 în Cupă. Dinamo, la momentul ăsta și dacă ținem cont de situația noastră, pare favorită! Dar până sâmbătă se pot schimba multe”, a declarat Mihai Stoica la Pro X.

VIDEO Toni Petrea: „Este o perioadă dificilă, dar trebuie să strângem rândurile!”

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Gigi Becali s-a testat de COVID: „Intra cu mască, fără mască. Nu avea nicio teamă” » De ce nu mai apare la TV și cine îi ia locul

Mihai Stoica, acuzaţii incredibile către Horațiu Feșnic: „Ieși afară, nesimțitule! Dă-i drumul de aici!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
10156162893436307
Johny English  •  29 Septembrie 2020, 08:27

Lu' memelushu ai tremura chilotii si are si morcovu infipt adinc!))))

223102608702428
Serge Sand  •  28 Septembrie 2020, 17:53

Se schimbă la sosete. Aiuritor

hazdrubal22
hazdrubal22  •  28 Septembrie 2020, 17:38

Spirit gigist exista din belsug la clona fcsb.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează