FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - SEPSI 1-2

Florin Tănase a recunoscut ce s-a întâmplat la penalty-ul întors de Colțescu + Crețu, eliminat degeaba: „Noi suntem proști!”

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 aprilie 2021 23:45 / Actualizat luni, 26 aprilie 2021 00:29

FCSB a pierdut lamentabil cu Sepsi, 1-2, în runda #3 a play-off-ului din Liga 1. Florin Tănase, golgeterul Ligii 1, recunoaște jocul slab al echipei sale, mai ales din prima repriză.

„Problema este că nu am câștigat. Am făcut o primă repriză penibilă, o a doua foarte bună. Nu am fost surprins de Sepsi, știam cum joacă, doar că am stat foarte prost în teren. După ce am reușit să egalăm, am luat imediat al doilea gol, iar din păcate n-am mai putut să revenim. 

Suntem obligați să câștigăm meciurile cu CFR și Craiova. Dacă vom juca la fel ca în prima repriză, cu siguranță că vor mai fi surprize neplăcute pentru noi”, a declarat Tănase pentru Telekom Sport 1.

Florin Tănase, despre faza penalty-ului: „Eu n-am cerut nimic! De ce mi-a dat galben?”

Tănase a admis că nu a fost penalty la faza din minutul 75, când Colțescu a arătat inițial înspre punctul cu var, semn că voia să dicteze penalty. „Centralul” și-a schimbat în câteva secunde decizia și i-a arătat cartonaș galben pentru simulare „decarului” gazdelor, după consultarea cu asistentul Octavian Șovre.

A fost simulare?! Nu cred. Asta este, așa a văzut arbitrul, mi-a dat galben. Eu am călcat pe minge și am căzut. Dacă mai acumulez așa două cartonașe?! Am cerut eu penalty? Am protestat? Nu”, a spus Tănase.

Aseară a fost un stand-up la televizor după meciul CFR-ului. Am râs când am văzut ce penalty-uri au cerut. Nu știu cine e echipa mai dezavatanjată, nu e treaba mea
Florin Tănase, mijlocaș FCSB

Valentin Crețu, eliminat după FCSB - Sepsi 1-2

Valentin Crețu a fost eliminat după finalul confruntării, pentru proteste la penalty-ul inexistent. „M-am dus la arbitrul asistent să-l întreb cum a văzut el de pe acea parte? Mi-a spus că de ce țip la el. La fel l-am întrebat și pe Colțescu, el mi-a spus că și-a dat seama ulterior că a călcat pe minge. Păi, cum și-a dat seama dacă a arătat penalty prima dată?! În fine, noi suntem proști, ei sunt deștepți!”, a declarat fundașul dreapta după joc.

FCSB a ratat ocazia să se desprindă de CFR Cluj!

FCSB - Sepsi » Obiectiv ratat! Liderul a evoluat jalnic la Giurgiu. Clasamentul ACUM
FCSB - Sepsi
FCSB - Sepsi » Obiectiv ratat! Liderul a evoluat jalnic la Giurgiu. Clasamentul ACUM

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (82)
dansy
dansy  •  26 Aprilie 2021, 16:31
Postat de ionica007 pe 26 Aprilie 2021, 09:57

Esti intruchiparea penibilului...:)... Adica tu ai impresia ca greselile, voite sau intamplatoare ale lui Hategan, s-au sters cu buretele?!...:)... Nu amice, au fost greseli si vor ramane taxate ca atare de catre orice om cu scaun la cap. Faptul ca niste actori, Craciunescu si Balaj se joaca (pe bani...) de-a politistul bun si politistul rau nu mai prosteste pe nimeni, poate doar pe cei mai saraci cu duhul, care pun botul la orice li se serveste...:).. De ani de zile, scenariul pus in scena de televiziuni este acelasi, cu mici variatiuni, functie de interes. In aceste zile, campania impotriva franarilor a ajuns la un varf, poate-poate se va intampla CEVA. Aceasta campanie este ca un bumerang, daca nu stii sa-l controlezi ar fi posibil sa-ti reteze degetele...:)...

Comentariul tau apreciat de clonele tale este pe langa subiect!CFR a fost penibila ca si tine ,de altfel,solicitand doua penaltiuri la niste faze la care nici in divizia 4-a nu se dau..Daca si LOOKtv a recunoscut nu inteleg de ce ma jignesti facandu-ma penibil.Daca doresti si eu pot sa-ti dau o multime de exemple despre cum a fost ajutata CFR,multe altele decat cele date azi in GSP de dl.UDREA.Nu stiu care dintre noi are sau nu scaun la cap daca contesta ceea ce a scris azi Udrea in GSP despre momentele clare in care CFR a fost avantajata numai in acest campionat.Ca despre alte campionate se pot scrie romane!

elgabri
elgabri  •  26 Aprilie 2021, 15:49

Tanase in varianta de strada ;)) O femeie se aruncă în fața mașinii, înscenează un accident, dar nu știe că e filmată, în centrul Capitalei

caoradea
caoradea  •  26 Aprilie 2021, 13:17
Postat de doar...titi pe 26 Aprilie 2021, 11:22

hahaha!! zi asa franare ..mai penibil ca chi[ciu ..si eadyi??!!hahaha!!

Nu ma plang nici cu oierul tau circar semia...... si nici cu ***. Dar de Petrea ce zici ? E antrenor ala care meci de meci in pauza schimba dupa telefon ? Asa ca, uita-te la pastori si pe urma crtica pe altii.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (82)
Comentează