FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - SEPSI 2-0

FCSB - SEPSI 2-0 // Gigi Becali și-a criticat jucătorii: „Nu am văzut spirit de război! Dennis Man nu mi-a plăcut deloc”

FCSB - Sepsi // FOTO: Cristi Preda
FCSB - Sepsi // FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat luni, 08 aprilie 2019 23:43

Gigi Becali a criticat prestația celor de la FCSB în meciul cu Sepsi, 2-0, și s-a luat de mijlocașul ofensiv Dennis Man.

„Sunt mulțumit pentru că am câștigat cu 2-0. Am jucat doar noi. Dar parcă nu am văzut spirit de război. De exemplu, Dennis Man nu mi-a plăcut deloc. Un jucător de 60 de milioane nu are voie să joace mai relaxat!

O echipă mare făcea posesie la 2-0. De ce te duci să dai golul 3? Pentru ce îți trebuie? Asta înseamnă maturitate și experiență. Pentru ce ai nevoie de 3-0? De ce să riști? Poate dă Sepsi gol, se face 2-1 și intri în panică. Pentru ce? Trebuia să ținem de minge, să pasăm și să avem posesia”, a declarat Gigi Becali după meci.

„Dennis Man a fost slăbuț azi”
Gabi Balint, la TV Digi Sport

  • Grație victoriei, FCSB a urcat pe locul 2 în play-off, cu 34 de puncte, cu 3 mai puțin decât CFR Cluj.

Vezi aici clasamentul din Liga 1!

Citește și

Gigi Becali, vehement după ce Olimpiu Moruțan a fost schimbat la pauză: „Nu stăm după el! A pierdut toate mingile”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din Liga 1!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
1740017484
Bleotu Gheorghe  •  09 Aprilie 2019, 08:47

Daca FCSB joaca in meciul cu CFR-ul cum a facut-o cu Sepsi vor veni de la Cluj cu ....o ploaie de.. goluri incasate!! Lipsa de combativitate! Insa ce este ingrijorator este faptul ca SUNT SPATII MARI intre aparare si atac!!! Au fost faze cand a fost prinsa apararea doar cu 2 aparatori contra 3-4 adversari! Si asta in mai multe partide !!! Este o greseala de tactica!!!! In rest aveti grija la OMRANI!!!! Si mai ales nu faceti faulturi in apropierea careului!!!!!

vnelu01
vnelu01  •  09 Aprilie 2019, 06:38

Ba da, stare de război a fost la mârlanul de Pintilii, iar după ce a văzut galben s-a dat lovit ca să nu-l vadă şi pe-al doilea.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează