FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - SEPSI 2-1

FCSB - SEPSI 2-1 // Bogdan Vintilă, despre eroarea „centralului” Feșnic în favoarea echipei sale: „Asta e!”

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 noiembrie 2019 23:49

Bogdan Argeș Vintilă, antrenorul FCSB-ului, ignoră greșeala de arbitraj care a readus în joc echipa sa în meciul cu Sepsi, câștigat cu 2-1. „Trebuia să mai dăm 4-5”, spune „principalul” roș-albaștrilor. 

„Am corectat lucrurile pe care nu le făcusem în prima repriză. Am început meciul moale, am avut posesie, dar fără să avem ocazii. Dupa pauză, consider că ne-am făcut jocul, cu posesie și mai multe faze de poartă. Am avut multe faze de poartă, dar nu am reușit să mai marcăm. Trebuia să mai înscriem 4-5 goluri, la cum s-a jucat.

Eu n-am văzut penalty-ul bine, nu pot să zic dacă a fost sau nu. Ce să le zic celor de la Sepsi? Asta e! Noi trebuia să mai marcăm încă 4 goluri. Sunt fericit că am câștigat, am învins o echipă puternică. Sepsi se închide bine, e o echipă periculoasă pe contraatac. Chiar le-am atras atenția băieților că trebuie să trateze atent acest joc. Ne continuăm drumul spre play-off”, a spus Bogdan Argeș Vintilă, la Look Sport.  

„N-am primit golul pe dezorganizare, ci pe neatenție. Vom analiza în vestiar acest lucru, dar eu mă bucur că am revenit. Goluri putem primi, important e ca echipa să aibă puterea mentală să revină și să câștige jocuri” - Bogdan Argeș Vintilă

Vezi AICI toate detaliile de la confruntarea FCSB - Sepsi

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
 •  04 Noiembrie 2019, 10:09

Incredibil cum un intreg sistem al fotbalului - frf, liga, echipe din cooperativa gigista, comisia centrala a arbitrilor, presa sportiva etc. , asistă îngăduitoare la blaturile nerusinate ale acestui ne no ro cit de becali care isi bate joc cu nerusinare de fotbalul românesc fara a fi deranjat de nimeni!!? ... fc5b este o tumoare, o cangrenă a fotbalului !!! Rușine să vă fie la toti!!!

bazinga
bazinga  •  04 Noiembrie 2019, 09:12

Raspuns marca Vintila-ASA A VRUT DUMNEZEU!!!

j0k3r
j0k3r  •  04 Noiembrie 2019, 08:54
Postat de corectu pe 04 Noiembrie 2019, 07:51

Steaua a avut 6 ocazii clare de gol.

la fel si sepsi, ba obositule

Vezi toate comentariile (6)
Comentează