FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - SEPSI 2-1

FCSB - SEPSI 2-1 // Florin Tănase a revenit cu un nou mesaj pe Instagram: „Am încercat o ironie, se pare că a fost prea subtilă”

Articol de GSP - Publicat luni, 04 noiembrie 2019 13:21

Florin Tănase, fotbalistul FCSB-ului care a scos penalty-ul gratuit dictat de Horațiu Feșnic în meciul cu Sepsi, 2-1, a revenit cu o postare pe Instagram prin care și-a explicat declarațiile date aseară, când a spus că se aștepta să primească galben pentru simulare la faza penaltyului, din care echipa sa a egalat. 

„«Mă aşteptam să iau galben!», am spus la super-flash-ul de după meci. Poate că declaraţia mea de la finalul meciului cu Sepsi OSK a fost înţeleasă greşit. Nu am spus în niciun moment că arbitrul a greşit acordând penalty, ci am încercat o ironie care, se pare, a fost prea subtilă! 

Consider că Horaţiu Feşnic a judecat corect faza şi mă bucur să văd că există arbitri care au curajul să ia decizia corectă, chiar dacă asta îi supără pe unii!”, a scris Tănase pe contul său de Instagram. 

„Mă așteptam să iau galben”

„Nu știu ce să zic. Dacă altădată spuneam că a fost penalty, acum nu știu ce să zic. Am pus piciorul stâng în fața lui, iar el mi-a dat peste el. Nu știu acum, dacă a fost penalty sau fault în atac.  M-a mirat că s-a dat penalty, mă așteptam să scoată un galben pentru simulare”, a spus Florin Tănase, la zona mixtă. 

Ce a spus Florin Tănase, imediat după meciul cu Sepsi: 

FCSB a primit un penalty controversat în minutul 54

Florin Tănase, recunoscut pentru abilitatea de a obține lovituri de la 11 metri, a fost din nou în centrul atenției în partida de aseară. „Decarul” vicecampioanei a urmărit o minge venită din corner, s-a plasat în dreapta lui Velev, fotbalist care avea ușor prim-planul, și a căzut. Reluările arată că Tănase e mai degrabă cel care inițiază contactul, în încercarea de a-i lua fața lui Velev. Detalii, AICI!

Vezi și: 

VIDEO Florin Tănase a „roșit” la declarații când a fost întrebat despre penalty: „Mă așteptam să iau galben pentru simulare”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (149)
caoradea
caoradea  •  04 Noiembrie 2019, 21:21
Postat de florar pe 04 Noiembrie 2019, 16:33

10 penaltyuri de cand?Eu daca ma pun iti documentez 10 penaltyuri care nu i s-a acordat lui Tanase....Tanase a primit un picior in gura de a fost umplut de sange si tot nu a primit penalty...

Prea putin pt el, mai are nevoie de 10 suturi si un cur...

lucibenid
lucibenid  •  04 Noiembrie 2019, 21:13

Cum o da la intors acum. Normal, pentru ca a fost luat la rost de oier ca a recunoscut ca nu a fost 11m. Este tarziu falsantule, cine te mai crede?

catalin.palcu
catalin.palcu  •  04 Noiembrie 2019, 20:13

Esti cel mai mare trisor din campionat bai Tanase. Si mai esti si un nerusinat, sfidezi milioane de suporteri care au vazut clar cum simulezi. Nu imi imaginez cum poate un arbitru sa iti mai dea penalty bai prefacutule.

Vezi toate comentariile (149)
Comentează