FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - SEPSI 2-1

FCSB - SEPSI 2-1 // Narcis Răducan, despre momentul ciudat cu Ianuli și Vintilă în prim-plan: „L-am întrebat și eu pe «Mache» despre ce era vorba”

Articol de GSP - Publicat luni, 04 noiembrie 2019 10:30

Narcis Răducan, directorul sportiv al celor de la FCSB, a comentat la rândul său momentul din meciul cu Sepsi, 2-1, când team-manager-ul Marius Ianuli a fost surprins manevrându-și telefonul mobil în repriza secundă a partidei. 

„Eu am stat în tribună. L-am întrebat și eu pe «Mache» despre ce era vorba și mi-a spus că discutau despre faza penalty-ului. Mi-a spus că nu era de la Gigi Becali. 

Telefonul e prezent pe bancă la toate partidele. O sugestie sau un mesaj nu pot să facă o echipă să lupte până în ultimul minut. O sugestie nu poate să facă echipa să alerge mai mult. Și eu, atunci când stau pe bancă, am telefonul cu mine. Îmi mai scriu prietenii: «Vezi că a fost penalty acolo»”, a declarat Narcis Răducan, la TV Digi Sport. 

DE CE SE MAI ASCUND?!

Televiziunile l-au surprins pe Marius Ianuli în timp ce își manevra discret telefonul mobil, pe care încercase să îl mascheze în spatele unei coli de hârtie băgate în suportul de pahar al scaunului. 

Imediat după golul secund, reușit de Tănase, Ianuli îl cheamă pe antrenorul Bogdan Vintilă pentru a-i arăta una dintre informațiile primite pe ecranul telefonului, cel mai probabil de la patronul Gigi Becali.

Vezi și: 

Gigi Becali, confruntat în direct cu imaginile cu Mache: „Mă penalizează cineva? Dați-mă la comisii, la FRF, la Ligă și la UEFA”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
123933885588721
Con Dasca  •  04 Noiembrie 2019, 13:20

Din păcate iar ne bălăcărim cu acest personaj mioritic. Domnilor a fost na fost penalti nu mai contează, sunt 3 puncte la FCSB . Îmbucurător este ca a fost un spectacol fotbalistic bunicel de nivelu ligi 2 din bundesliga . Deja vorbim de milioane de euro in loc sa vb de formarea unor echipe competitive pentru Europa. Jucatori care ar ajuta echipa naționala sa redevenim o echipa puternica . Continuam sa ne bălăcărim cu acest oier . Succes jurnaliștilor

1336742693158474
Calin Claudiu  •  04 Noiembrie 2019, 12:57
Postat de pe 04 Noiembrie 2019, 11:05

Incredibil cum un intreg sistem al fotbalului - frf, liga, echipe din cooperativa gigista, comisia centrala a arbitrilor, presa sportiva etc., asistă îngăduitoare si încurajează blaturile nerusinate ale acestui ne no ro cit de becali care isi bate joc cu nerusinare de fotbalul românesc fara a fi deranjat de nimeni!!? ... fc5b este o tumoare, o cangrenă a fotbalului !!! Rușine să vă fie la toti!!!

FCSB- ESTE STEAUA. "Rusine sa va fie TUTUROR" Iarta ma "Boss".(Rusine sa va fie LA toti)"

854605894625108
Silviu Apostol  •  04 Noiembrie 2019, 12:54

Nu am vazut atatea comentarii , mai ales la ziaristi , despre cele doua goluri marcate din offside ale CFR-ului ! Si mai intreb: lupta corp la corp (la fotbal) e numai "umar la umar" ( asa a spus maretul Craciunescu) ?

Vezi toate comentariile (14)
Comentează