FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - SEPSI

Lucian Filip, după anunțul lui Mihai Stoica: „La FCSB avem nevoie de un antrenor cu licență PRO” + Ce spune despre meciul cu Sepsi

Articol de , - Publicat sambata, 11 martie 2023 14:15 / Actualizat sambata, 11 martie 2023 14:41

Lucian Filip, cel care a devenit interimar la FCSB după demisia lui Leo Strizu și suspendarea lui Mihai Pintilii, a susținut azi o conferință de presă în care a vorbit despre duelul cu Sepsi.

  • FCSB  - Sepsi se joacă duminică, de la ora 21:00. Partida din ultima etapă a sezonului regulat va fi liveTEXT, FOTO și VIDEO pe GSP.ro și în direct pe PrimaSport, DigiSport și OrangeSport.

Fostul mijlocaș spune că se așteaptă la un meci greu și este de părere că jucătorii lui Cristiano Bergodi vor da totul pentru a obține victoria care i-ar menține în cursa pentru un loc de play-off.

VIDEO Lucian Filip prefațează FCSB - Sepsi

„Jucăm împotriva unei echipe care ne-a pus mereu în dificultate. Sepsi e o echipă care are stabilitate, care a făcut investiții mari și ar fi un eșec dacă nu intră în play-off. Așa că ne așteptă un meci dificil. Ne așteptăm ca jucătorii de la Sepsi să fie mult mai determinați.

Noi ne-am prezentat bine la antrenamente. Chiar dacă venim după un eșec, vreau ca jucătorii să intre cu încredere și cu capul sus. Această săptămână a decurs foarte bine și suntem foarte optimiști. Jucătorii sunt într-o formă foarte bună și avem și o bancă puternică.

Cristiano Bergodi este un antrenor foarte bun. Am lucrat cu el la Steaua și știu că pune mare accent pe partea tactică ”, a spus Lucian Filip la conferința de presă.

Cel mai bine e ca meciurile să se joace pe teren. Cea mai bună echipă să intre în play-off. 

– Lucian Filip, despre decizia ca meciul Sepsi – FCU Craiova să se rejoace 

Lucian Filip așteaptă un nou antrenor la FCSB

Filip a vorbit și despre anunțul lui Mihai Stoica, care a declarat că FCSB va aduce în curând un nou antrenor străin, cu licență PRO.

„Ar fi o experiență nouă. Eu sunt la început. Îl așteptăm cu brațele deschise. Avem nevoie de un antrenor cu licență PRO. Nu văd o problemă dacă e străin. Sunt foarte mulți antrenori străini în Liga 1. Jucătorii nu au reacționat diferit pentru că nu aveau de ce. E clar că se gândesc cineva va fi, dar vom afla mai multe după meciul cu Sepsi. 

Așa cum am mai spus, Leo Strizu a plecat pentru că nu s-a mai simțit bine aici. Mai multe nu aș vrea să comentez.  

– Lucian Filip

VIDEO Totul despre FCSB - Sepsi

Citește și: 

Pintilii nu mai e A1! FCSB va numi un nou antrenor principal: „E străin, nu va fi doar o licență pe bancă”

Becali își încalcă promisiunea, iar FCSB se întoarce în era în care patronul „nu prea știa fotbal”!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează