FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - SEPSI

VIDEO Charalambous le-a oferit fanilor o veste importantă: „E OK, pregătit să joace!” + Posibil debut la FCSB: „Va fi în lot”

Elias Charalambous, antrenorul de la FCSB
Elias Charalambous, antrenorul de la FCSB

Articol de , , - Publicat sambata, 10 februarie 2024 16:17 / Actualizat sambata, 10 februarie 2024 18:23

Elias Charalambous (43 de ani), antrenorul de la FCSB, a prefațat partida cu Sepsi și a oferit două informații importante pentru suflarea roș-albastră. Florinel Coman este apt de joc, Nana Antwi va face parte din lot.

Duminică, ora 20:45, FCSB va primi vizita lui Sepsi OSK în etapa 25 de campionat. Antrenorul liderului, cipriotul Elias Charalambous, anticipează un duel complicat.

„Ne așteaptă un meci greu, cu o echipă foarte bună, cu un antrenor foarte bun. Știm că va fi dificil, că toate meciurile vor fi, dar cred că jucătorii mei sunt în formă bună. Avem nevoie de cele 3 puncte”, a transmis Charalambous.

Mourinho face o reverență la care nimeni nu se aștepta: „Singurul fotbalist care NU are nevoie de un antrenor. S-a născut cu toate calitățile”
ELOGIU
Mourinho face o reverență la care nimeni nu se aștepta: „Singurul fotbalist care NU are nevoie de un antrenor. S-a născut cu toate calitățile”

Deși FCSB l-a vândut pe Andrea Compagno în China, pentru numai 120.000 de euro, conducerea nu mai plănuiește transferuri. „Sunt foarte fericit cu ce lot avem, nu am mai discutat despre transferuri, nu ne gândim la ceva anume”, a afirmat Charalambous.

Elias Charalambous, înainte de FCSB - Sepsi: „Florinel Coman este OK” + „Nana Antwi va fi cu noi”

În cadrul conferinței, cipriotul a oferit două informații importante pentru suflarea roș-albastră.

Florinel Coman este OK, s-a antrenat cu grupul în ultimele două zile și este pregătit să joace”, a spus el. Apoi, întrebat despre nou-venitul Nana Antwi, a dezvăluit că fundașul dreapta ghanez „va fi în lot, cel mai probabil va fi alături de noi mâine”.

De când a semnat cu FCSB, Antwi nu și-a putut ajuta noua echipă. Cum procurarea anumitor acte a durat destul de mult, înregistrarea lui la LPF a fost întârziată.

FCSB conduce Superliga, 51 de puncte adunate în 24 de etape. Sepsi este a șasea, cu 33 de puncte.

Atmosfera în vestiar este bună, puteți vedea asta din limbajul trupului, cum sărbătoresc jucătorii golurile, puteți vedea că sunt uniți, că totul este bine între ei.

Am spus-o și încă o cred, o spun cu toată tăria că toate echipele din play-off vor lupta la titlu. Știți foarte bine că punctele se vor înjumătăți, este foarte complicat de spus ce echipe vor lupta la titlu, e foarte devreme. Din punctul meu de vedere, câștigătoarea titlului va fi decisă în a doua jumătate a play-off-ului.

- Elias Charalambous, antrenor FCSB

Mai multe știri despre FCSB:

Mesajul lui Elias Charalambous pentru Andrea Compagno: „E cel mai bine pentru el”
FCSB
Mesajul lui Elias Charalambous pentru Andrea Compagno: „E cel mai bine pentru el”
A intrat în istoria FCSB, dar putea ajunge la Dinamo: „Rednic m-a vrut”
GSP LIVE
A intrat în istoria FCSB, dar putea ajunge la Dinamo: „Rednic m-a vrut”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează