FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Edi Iordănescu prefațează meciul cu Sepsi: „E o distanță destul de mare până la locul 1 și produce presiune suplimentară”

Edi Iordănescu
Edi Iordănescu

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 august 2021 14:23 / Actualizat duminica, 22 august 2021 14:51

Edi Iordănescu ( 43 de ani) a vorbit la conferința de presă despre meciul cu Sepsi, dar și de cele 10 puncte pe care trebuie să le recupereze în lupta pentru titlu cu CFR.

Edi Iordănescu cheamă fanii la stadion » Mesajul transmis suporterilor de antrenorul celor de la FCSB
FCSB
Edi Iordănescu cheamă fanii la stadion » Mesajul transmis suporterilor de antrenorul celor de la FCSB

Suntem în fața unui joc important pentru că deja este competiție și în economia clasamentului sunt niște lucruri care nu ne fac plăcere, e o distanță destul de mare până la locul 1 și produce presiune suplimentară.

În afară de asta, întâlnim un adversar care este la un nivel foarte bun, în ciuda ultimelor rezultate, dar nu pot să mă las păcălit de ele”, a spus Iordănescu la conferința de presă.

Laude pentru Sepsi

Iordănescu a lăudat echipa antrenată de Leo Grozavu, chiar dacă aceasta ae un început de sezon dificil.

„Sepsi este o echipă bună, îl cunosc pe Leo foarte bine, este un antrenor extrem de implicat și știu cum gestionează echipa și momentele. Cred că participarea foarte scurtă în Europa a lor i-a dat puțin peste cap, dar dacă va uitați la lot veți vedea că nu sunt deloc inferiori, ba chiar din contră. 

Au schimbat structura de joc de la un meci la altul, mă aștept la un meci complicat cu o echipă agresivă, bine organizată. Sper să fim inspirați în alegerile făcute și băieții să intre și să interpreteze jocul în așa fel încât să ne ajute”, a mai spus tehnicianul FCSB.

Cordea: „Se simte că avem un plus de atitudine”

Andrei Cordea, mijlocașul roș-albaștrilor a vorbit în termeni laudativi despe noul antrenor al lui FCSB și este încrezător că se vor impune în meciul de pe Arena Națională.

„Întâlnim Sepsi, o echipă bună, știm că au jucători de viteză, jucători cu experiență. Totul depinde de noi, dacă vom intra montați 100% cred că vom câștiga acest meci. Este un antrenor foarte bun, mulți dintre jucători au lucrat deja cu el și se simte că avem un plus de atitudine. Sperăm să câștigăm meciul cu Sepsi.

Noi răspundem în fața antrenorului. Este un antrenor foarte bun, cred că a pregătit foarte bine meciul Sepsi. A zis că el o să fie «scutul» nostru și o să răspundem în fața lui”, a declarat Cordea.

Video. Conferința de presă a lui Edi Iordănescu înainte de meciul cu Sepsi

Citește alte știri despre FCSB:

CFR Cluj și FCSB luptă pentru semnătura unui cvadruplu campion al României » Cine are avantaj la negocieri

Va putea CSA Steaua să refuze cererea celor de la FCSB de a evolua în Ghencea? „Ei nu pot să se joace cu lucrul ăsta!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
vasileroaita
vasileroaita  •  22 August 2021, 17:28
Postat de freddy pe 22 August 2021, 15:11

Nici nu ma interesează scorul. Puteți sa și pierdeți. Vreau sa vad echipa făcută de tine, sa vad schimbări făcute de tine. Sa te vad cum dai indicații de pe margine. Sa simt ca e adevărat ca tu conduci. Restul vine de la sine în timp.

Speranta moare ultima... Dar moare!

vasileroaita
vasileroaita  •  22 August 2021, 17:26

Edi se teme de acest meci. În sezonul trecut Sepsi l-a batut măr! Și atunci Edi avea echipa puternica, nu ca acum!

manty_one
manty_one  •  22 August 2021, 15:44

Succes Edi...parerea mea ca la nivel de declaratii doar Razvan Lucescu este la acelasi nivel cu Edi Iordanescu,toate declaratiile lui sunt la obiect,puncteaza perfect si raspunde foarte bine reporterilor,antrenor tanar dedicat total meseriei!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează