FOTBAL  »  Superliga  »  CLINCENI - FCSB 0-2

Tănase pune presiune pe arbitraj: „Altfel, va fi mai dificil cu Sepsi”

După Academica Clinceni - FCSB 0-2, Olimpiu Moruțan a declarat că jocul următor, cu Sepsi, va fi mai complicat pentru roș-albaștri decât partida cu CFR Cluj. +17   FOTO
După Academica Clinceni - FCSB 0-2, Olimpiu Moruțan a declarat că jocul următor, cu Sepsi, va fi mai complicat pentru roș-albaștri decât partida cu CFR Cluj.

Articol de GSP - Publicat joi, 22 aprilie 2021 22:42 / Actualizat joi, 22 aprilie 2021 23:01

După Academica Clinceni - FCSB 0-2, Florin Tănase a vorbit și despre duelul următor, cu Sepsi, și nu a ratat ocazia de a „înțepa” din nou arbitrajele.

„Sunt fericit că mi-am ajutat echipa, sunt fericit că am ieșit din nou omul meciului. Le mulțumesc colegilor, fără ajutorul lor nu puteam să marchez atâtea goluri. Mă bucur că am reușit să marchez în toate sezoanele în play-off, era o problemă dacă nu o făceam. Sper să dau cât mai multe goluri și să câștigăm titlul. Avem o șansă mare la campionat în acest an. 

Avem două meciuri directe cu Craiova, dacă ne bat de două ori sunt lângă noi, deci nu sunt excluși nici ei din cursă.

Acum avem un meci dificil cu Sepsi, pe care sper să-l câștigăm. Sepsi are o echipă cu experiență, va fi și mai dificil dacă arbitru le va permite să aibă intrări precum cele din trecut. Și meciul trecut meritam să-l câștigăm”, a declarat Tănase la Telekom Sport.

Florin Tănase, singurul fotbalist cu gol în toate edițiile de play-off!

SEZONGOLURI
2015/165
2016/171
2017/181
2018/192
2019/202
2020/212

Florin Tănase a cerut penalty în Sepsi - FCSB

Faza la care face referire Tănase s-a petrecut în meciul precedent cu Sepsi (1-1). În minutul 65, golgeterul Ligii 1 a fost lovit în careu, cu piciorul în gamba stângă. Căpitanul lui FCSB a continuat însă faza, nu a căzut, iar „centralul” Iulian Călin a dictat fault în atac.

Contactul s-a produs pe linia careului de 16 metri. Fostul arbitru Ion Crăciunescu a opinat că jucătorul lui Sepsi a fost cel care a comis infracțiunea, astfel că roș-albaștrii ar fi trebuit să beneficieze de un penalty.

Tănase pune presiune pe arbitraj: „Altfel, va fi mai dificil cu Sepsi”
Captură TV @Digi Sport

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda
+13 FOTO

Octavian Vâlceanu: „Nu e treaba noastră ce s-a speculat, am lăsat totul pe teren”

Citește și alte știri despre Clinceni - FCSB: 

Faci Ce Spune Becali! Toni Petrea s-a supus ultimei indicații venite de la patron

VIDEO + FOTO FCSB a cerut penalty cu Clinceni: „I-a rupt mâna în fața ta! Nu vă e rușine, mă?”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
remarque
remarque  •  23 Aprilie 2021, 14:03

Nu mai e plangaciosul de Petrescu. Acum e plangaciosul de Tanase si plangaciosul de Gigi. Daca nu faceti cum veau eu gata, plec. Penibili.

rumunek
rumunek  •  23 Aprilie 2021, 10:34

Ce bună ar fi o statistică de când nu a mai primit FCSB un penalty și câte au primit în aceeași periaodă contracandidatele, meritat bineînțeles. Fără să intrăm în discuții despre trebuia dat sau nu, că nu au nici un rezultat. Fiecare are opinia sa, la fel ca și Crăciunescu, în funcție de cine joacă.

10153267892110559
Dumitru Ciobanu  •  23 Aprilie 2021, 09:27
Postat de kuba pe 23 Aprilie 2021, 09:10

Aia nu e Naționala! E o taraba pe care Bekalul pune marfa sub ochii lui Stoichita.

Tănase e fotbalist dacă nu bate vântul alfel e numai pe jos,el are probleme cu meteriologi.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează
Close