FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - SEPSI

FCSB - SEPSI // Mihai Teja, răspuns categoric cu privire la demiterea de la FCSB: „Nu îmi e teamă! Nu e o chestiune de viață și de moarte”

Mihai Teja
Mihai Teja

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 aprilie 2019 10:40

FCSB va juca luni, de la ora 21:00, contra celor de la Sepsi, în ultimul meci din etapa a 4-a din play-off. Partida va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Telekom Sport, TV Digi Sport și Look Plus.

Mihai Teja, antrenorul celor de la FCSB, a vorbit despre situația sa la echipă și a spus că nu se teme de o eventuală demitere.

„Am venit să demonstrez că putem juca un fotbal bun. Eu vreau ca Steaua să câștige și să facă performanță. Nu contează dacă e cu mine sau cu alt antrenor. Nu îmi e teamă de demitere. Nu am venit pentru bani. Nu țin foarte mult de scaun. Am venit să îmi fac treaba și să dau 200%. Dacă iese, foarte bine. Dăcă nu, merg mai departe. Patronul decide când lucrurile nu merg bine. Până acum am o relație foarte bună cu el și lucrurile merg bine. Nu am nicio problemă.

Dacă eu sunt sau nu la Steaua nu este o chestiune de viața și de moarte.  Este pur și simplu o etapă profesională din viața mea. Îmi doresc să reușesc. Dacă se întâmplă asta, foarte bine. Dacă nu, sunt la fel de relaxat. Nu există presiune. Am venit aici să dau tot ce știu.

Sunt mulțumit de ce am făcut până acum. Am avut meciuri bune și jucătorii se antrenează bine. Nu poți schimba totul imediat. Nu pot spune că în 5 zile jucăm ca Barcelona. Nu există un antrenor care să facă asta. Dacă cineva spune asta, înseamnă că minte”, a declarat Mihai Teja la conferința de presă. 

„La Steaua, obiectivul este să câștigi trofee. Dacă se poate să câștigi printr-un joc foarte frumos, e cu atât mai bine. Un joc frumos trebuie să fie și eficient”Mihai Teja

Citește și:

Eugen Neagoe joacă la zero » N-a bătut-o pe FCSB în deplasare și nici nu i-a dat gol!

 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
pijama_cu_ghiocei
pijama_cu_ghiocei  •  07 Aprilie 2019, 14:09
Postat de moshu_ultra.natzionalist pe 07 Aprilie 2019, 12:46

Cine te-a blocat, isf_crț ?

ala cu '' seapca '' rosie

moshu_ultra.natzionalist
moshu_ultra.natzionalist  •  07 Aprilie 2019, 12:46
Postat de pijama_cu_ghiocei pe 07 Aprilie 2019, 12:25

varule de ce m-ai blocat ????

Cine te-a blocat, isf_crț ?

moshu_ultra.natzionalist
moshu_ultra.natzionalist  •  07 Aprilie 2019, 12:42

La Teja, într-adevăr, nu e o chestiune de viață și de moarte. Ci, mai degrabă de timp.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează