FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - SEPSI

FCSB - SEPSI // Primul meci în țiplă! Veste excelentă pentru Bogdan Vintilă

Articol de , , - Publicat sambata, 02 noiembrie 2019 09:00

La confruntarea cu Sepsi, a doua din returul sezonului regulat, FCSB se va putea baza pe „11-le” standard, iar tripleta Man-Gnohere-Coman va fi în premieră în teren la start.

Veștile bune continuă fără pauză pentru Bogdan Vintilă. La meciul cu Sepsi, de duminică seara, vicecampioana va alinia cea mai bună echipă posibilă. Toți fotbaliștii de bază sunt apți. Nu există probleme medicale și nici suspendări, iar față de etapa trecută vor reapărea în primul "11" trei piese vitale: Planici și Tănase au ispășit etapa de stat pe margine din cauza avertismentelor, în vreme ce Man a primit masca de protecție pentru zona în care a suferit fractura de maxilar și a și evoluat cu ea în repriza a doua la confruntarea de la Cluj, din Cupă, împotriva Universității. Va fi primul meci din acest sezon, indiferent de competiție, în care tripleta Man-Gnohere-Coman se va afla în teren la startul partidei.

Singura absență dintre jucătorii care ar fi putut emite pretenții să joace e cea a lui Pintilii, însă e un fotbalist care deja și-a anunțat retragerea la finalul anului, iar desele accidentări din ultimii ani l-au decăzut din postura de titular. Tocmai pentru că va avea echipa standard validă, FCSB va dispune și de o bancă extrem de ofertantă. În lotul de 18 se vor afla, în afara portarului Vlad, jucătorii de câmp Crețu, Nedelcu, Vână, Adi Popa, Moruțan și Hora.

În plus, spre deosebire de alte echipe, care au dificultăți majore cu bifarea regulii U21, FCSB nu doar că nu va avea astfel de probleme, dar în teren vor fi 3 jucători născuți după 1 ianuarie 1998, toți cu o cotă importantă și selecționați la loturile naționale: Oaidă, Man și Florinel Coman.

Ce probleme au avut unii dintre jucătorii de bază

Bălgrădean
- a fost scos din poartă o perioadă de Gigi Becali, care l-a impus pe puștiul Vlad
Crețu
- a fost cumpărat târziu de FCSB, abia în august
Panțâru
- a fost cumpărat târziu de FCSB, abia în august
Man
- a absentat două luni, din cauza unei rupturi musculare suferite la finalul lunii iulie, apoi a avut o fractură de maxilar la echipa de tineret, din cauza căreia a luat o altă pauză de două săptămâni
Gnohere
- n-a jucat niciun meci până în a doua jumătate a lunii august din cauza operației pe care a efectuat-o în iunie

21,2milioane de euro e cota de piață cumulată a jucătorilor care vor forma primul "11" la meciul cu FCSB

9,8milioane de euro e cota de piață cumulată a celor 7 rezerve pe care FCSB le va avea mâine cu Sepsi

Formulă șocantă cu Voluntari

FCSB se află acum într-o postură de invidiat, însă în startul sezonului și-a sacrificat participarea în campionat pentru a se concentra mai mult în preliminariile Europa League. De exemplu, la meciul cu Voluntari, pierdut cu 3-1, vicecampioana a aliniat un "11" halucinant: Vlad - Belu, Marc, Botezatu, Panțâru - Perianu, Ov. Popescu - Moutinho, Ardelean, Șerban - Gikiewicz. Dintre aceștia, Marc, Șerban și Gikiewicz nici măcar nu mai sunt la echipă, Belu a fost anunțat că va fi îndepărtat la iarnă, iar Botezatu, Perianu și Ardelean nu mai intră în calculele primei echipe.

vezi și:

VIDEO Dan Petrescu despre Florinel Coman: „E cel mai bun jucător din campionat, nu m-ar surprinde să fie pe lista lui Manchester City”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
100002473541087
Danut Ognean  •  02 Noiembrie 2019, 17:40

fortza sepsi!

steaua1986.
steaua1986.  •  02 Noiembrie 2019, 12:42
Postat de vladut12 pe 02 Noiembrie 2019, 12:34

Nu tre sa scrii de fiecare data asta, oricum nici tu nu o crezi. Poti sa jignesti cat vrei, tot un prost ramai. Steaua e in liga 1, nu a plecat niciodata de acolo!

Steaua e in capul tau prost in liga 1, doar acolo.

vladut12
vladut12  •  02 Noiembrie 2019, 12:34
Postat de steaua1986. pe 02 Noiembrie 2019, 12:27

Pleaca ba prostule, fcsb nu e Steaua!

Nu tre sa scrii de fiecare data asta, oricum nici tu nu o crezi. Poti sa jignesti cat vrei, tot un prost ramai. Steaua e in liga 1, nu a plecat niciodata de acolo!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează