FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - SEPSI OSK 2-1

Anunț-șoc în direct al titularului de la FCSB: „Vreau să PLEC! Caut o soluție” » Becali l-a luat peste picior: „Pleci cu autobuzul sau cu trenul?”

Risto Radunovic, în stânga, vrea să plece de la FCSB +20   FOTO
Risto Radunovic, în stânga, vrea să plece de la FCSB

Articol de - Publicat duminica, 17 martie 2024 23:02 / Actualizat luni, 18 martie 2024 01:48

Risto Radunovic (31 de ani), fundașul stânga titular al celor de la FCSB, a anunțat că vrea să plece în vară ♦ Gigi Becali (65), patronul clubului, a dezvăluit cum a decurs interacțiunea lui cu fotbalistul muntenegrean, care mai are contract până în ianuarie 2025.

Veste-șoc imediat după FCSB - Sepsi OSK 2-1, meci în urma căruia liderul s-a distanțat la 7 puncte de Rapid și Universitatea Craiova.

Fundașul stânga titular, Risto Radunovic, a anunțat că va căuta să plece în vară, deși mai are contract cu FCSB până în ianuarie 2025.

Becali și-a încălcat propriul embargo, la 30 de minute după meciul cu Sepsi: „Hai să fac o aroganță la miezul nopții!”
FCSB - Sepsi 2-1
Becali și-a încălcat propriul embargo, la 30 de minute după meciul cu Sepsi: „Hai să fac o aroganță la miezul nopții!”

Risto Radunovic: „Vreau să plec de la FCSB”

„Sincer, eu îmi doresc să câștigăm campionatul și să plec. Încă nu am vorbit cu nimeni despre contract, vreau să termin campionatul și să caut o soluție să plec”, a spus Radunovic în direct la DigiSport.

„După pauza naționalelor ne așteaptă alt meci foarte greu, dar nici lor nu le va fi ușor. Coman este inspirat, a jucat foarte bine, toată echipa a făcut-o. Mă bucur pentru asta”, spusese anterior fundașul muntenegrean, autorul unei prestații foarte bune astăzi, printre cele mai reușite din tabăra gazdă.

Gigi Becali: „Radunovic a venit la mine acum 5-6 luni. «Cu ce pleci, trenul sau autobuzul?»”

La aproximativ 30 de minute distanță, Gigi Becali a intrat în direct la TV și a dezvăluit că știa de aproximativ o jumătate de an de dorința lui Radunovic de a schimba echipa. Latifundiarul a explicat cum a decurs interacțiunea cu Radunovic, lăsând de înțeles că l-a luat peste picior pe fundașul stânga.

„Radunovic a venit la mine acum 5-6 luni, că el pleacă. «Cu ce pleci, cu trenul sau autobuzul? Bine mă, pleci, dar cu trenul?». Așa i-am spus. Păi ce să-i spun? Dacă are contract?

A venit la mine la palat, a zis «Salut, am venit să vă spun că eu plec». Avea o ofertă. Am zis «Da, dacă ai ofertă te las, 500.000». Nu a dat. Gata, nu mai are rost să discutăm.

Mai are contract până în decembrie. Dacă luăm campionatul și în vară are ofertă, îl las. Nu îl țin. Dar eram în campionat și el voia să plece...”, a spus Becali la „Fotbal Club”, pe DigiSport.

Radunovic evoluează din ianuarie 2021 la FCSB, când roș-albaștrii l-au cumpărat de la Astra Giurgiu cu 400.000 de euro. De atunci, Risto a jucat 130 de meciuri la FCSB, cu bilanț de 5 goluri și 12 pase decisive.

Mihai Stoica: „I-am prelungi pe 3 ani contractul lui Radunovic, la cât de important e în vestiar”

În aprilie 2023, Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, vorbea la superlativ despre Risto Radunovic.

„Din punctul nostru de vedere, i-am face prelungire pe 3 ani, la cât de important e în vestiar”, spunea oficialul FCSB atunci.

FCSB mai are doar o variantă de fundaș stânga în lot, pe Ionuț Panțîru, însă acesta a jucat doar 20 de minute în acest sezon, revenind după o accidentare gravă la genunchi, care l-a ținut departe de teren vreme de 2 ani și jumătate. În caz că Radunovic va pleca, mutarea firească ar fi aducerea unui apărător stânga de meserie.

FCSB a transferat de curând alt fundaș stânga, pe Cristian Ganea, însă acesta a rezistat doar câteva luni la București, înainte de a fi mazilit de Gigi Becali.

Tot despre FCSB - Sepsi:

Florinel Coman, haios după victoria cu Sepsi: „Calc și eu o dată prin careu și...”
FCSB - Sepsi 2-1
Florinel Coman, haios după victoria cu Sepsi: „Calc și eu o dată prin careu și...”
Portarul lui Sepsi, resemnat după eșecul cu FCSB: „Puteam face mai mult”
FCSB - SEPSI 2-1
Portarul lui Sepsi, resemnat după eșecul cu FCSB: „Puteam face mai mult”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (15)
observator_federal
observator_federal  •  18 Martie 2024, 19:13
Postat de atthur pe 18 Martie 2024, 07:30

Grea treabă și cu mintea la unii,cum ești tu! Radunovici e fundaș și cred că e mult peste Bancu,de exemplu,iar la tine nu-i nimic "interesant",ci doar grețos...!!!...

Ești prea nervos - te-a obosit efortul de a vizualiza mental, de a număra de două ori până la 1 (unu)? Folosește bețișoare, poate îți este mai ușor! Dar chiar așa, ce mare fundaș lateral o fi Radunovic dacă nu are măcar centrări de gol - golurile ar fi un plus... (Bancu, dacă te interesează, are doar în campionatul ăsta 9 assisturi si două goluri marcate. Nu o fi bine, zici tu?)

vivi.napoca1_
vivi.napoca1_  •  18 Martie 2024, 10:51

Asa sant tratați jucătorii fcsb ,dar asa le trebuie și ei se complac iar de " mândrie sau ceva demnitate " nu e cazul!

Hcm27
Hcm27  •  18 Martie 2024, 10:10
Postat de SteauaUS27 pe 17 Martie 2024, 23:45

vezi ca omul pleaca dupa ce se termina campionatul,nu inainte. in vara chiar o sa trebuiasca sa facem niste transferuri super bune,mai ales ca suntem campioni,deci acum ne permitem sa facem transferuri uriase.

Da, foarte uriașe, ca preț, dar ca valoare sau non valoare, sigur.Vezi:Compagno și Miculescu.Transferurile sunt deja anuntate:se reîntoarce Tase, Chiriches în staff-ul tenic, poate Marius Stefanescu de la 1 milion de coco în sus, Musi și cam atât.Dupa unul-doua tururi preliminare, dacă trec, poate mai vin unul, doi jucatori și cam atât.Astea sunt transferurile uriașe.Nici o filozofie de joc, de lot, daca-mi place de el, îl iau, dacă nu, nu

Vezi toate comentariile (15)
Comentează