FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - SEPSI

FCSB - SEPSI // VIDEO Bogdan Vintilă, gata să se despartă de Florinel Coman: „Va face față la Manchester City!”

Articol de , - Publicat sambata, 02 noiembrie 2019 11:21

Bogdan Argeș Vintilă, antrenorul celor de la FCSB, a susținut azi o conferință de presă înaintea meciului cu Sepsi. 

  • FCSB - Sepsi e duminică, de la 21:00. Meciul e liveTEXT, video și foto pe GSP.RO și în direct pe Look Sport, TV Digi Sport și TV Telekom Sport.

Vintilă a vorbit despre posibilitatea ca mijlocașul ofensiv Florinel Coman, 21 de ani, să ajungă la Manchester City și a spus că internațional român ar putea face față la echipa lui Pep Guardiola. 

Orice e posibil. Are calitate! Da, poate să ajungă. Da, este cel mai bun din Liga 1, având în vedere ce explozie are și ce poate să facă în teren. 

E meritul lui. Ce să-i fac eu? Dacă el e bun și se antrenează și vede că e bun, e bun! Poate să facă față la Manchester City! E greu să te adaptezi acolo, dar te ajută și echipa. E foarte valoros. Trebuie să știm să ne apreciem valorile”, a declarat Vintilă la conferința de presă. 

Citește și: 

Gigi Becali a reacționat pentru GSP.RO după vestea serii din Anglia: „Acestea sunt pretențiile mele” 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (16)
j0k3r
j0k3r  •  02 Noiembrie 2019, 23:43

negul de pe fata ii afecteaza gandirea. sau poate a mancat prea multa branza. coman de abia e in top 10 jucatori din liga 1. in Anglia nu face fata nici a liga a 2-a

remarque
remarque  •  02 Noiembrie 2019, 18:30

Echipe ca City nu cumpara decat jucatori consacrati. Din cei de top. Nu se pune problema banilor, se pune problema principiilor. Ar fi o mare mare mirare, dar si o mare mare pacaleala sa cumpere un jucator de 21 de ani din Romania. Oricum s-o numi acesta.

bigbolo
bigbolo  •  02 Noiembrie 2019, 17:56
Postat de Danut Ognean pe 02 Noiembrie 2019, 17:36

se va intoarce cu coada intre piciore florinel balanel coman

De unde sa se intoarca, a plecat undeva? :))

Vezi toate comentariile (16)
Comentează