FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Sergiu Buş a fost prezentat cu fast la palat, dar ar putea pleca de la FCSB curând: „Nu vom cere nicio compensație”

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 decembrie 2020 11:32 / Actualizat duminica, 06 decembrie 2020 12:00

Sergiu Buș (28 de ani), atacantul adus de FCSB în această vară, trece prin momente delicate. A înscris doar două goluri în cele 5 luni petrecute la formația roș-albastră, iar acum stă pe tușă din cauza unei accidentări.

FCSB a câștigat cu UTA (scor 3-0) fără aportul lui Sergiu Buș, în prezent accidentat. Bogdan Apostu, impresarul atacantului, a dezvăluit la finalul meciului că Buș va lipsi între 3 și 5 săptămâni și a declarat că dacă FCSB nu va dori ca acesta să continue la echipă, va pleca fără a cere o compensație financiară.

Bogdan Apostu, despre Sergiu Buș: „Dacă FCSB nu va dori să continue, nu va fi o problemă”

„Chiar astăzi am luat prânzul alături de Sergiu. Va lipsi câteva săptămâni, are o entorsă la gleznă și deocamdată are piciorul imobilizat într-o atelă. Durează între 3 și 5 săptămâni până va reveni pe teren”, a declarat Apostu.

Întrebat despre faptul că Buș joacă foarte puțin la FCSB, Apostu a spus: „E cumva frustrant din punctul lui de vedere. Am ales împreună FCSB, deși au existat oferte mai importante financiar. El trebuie să fie bine mental și sunt convins că atunci când va reveni o va face mai puternic. Va trebui să marcheze mai des, știe și el lucrul ăsta și e pregătit să o facă.

Sergiu mai are contract ferm încă doi ani şi jumătate cu FCSB şi nu văd de ce ar trebui să plece. Din punctul nostru de vedere, dacă cei de aici nu vor mai dori să continue, chiar nu va fi niciun fel de problemă. De acum pot să afirm public că nu va cere nimeni nicio compensaţie, aşa cum s-a întâmplat şi cu Hora”.

Sergiu ar stârni interesul multor echipe, e clar lucrul acesta. E clar că se aştepta la altceva în momentul în care a venit aici din postura de poate cel mai bun atacant român al campionatului, convocat şi la echipa naţională.

Nu e tocmai confortabil pentru el din punct de vedere mental, dar lucrăm cu o echipă de mental coaching şi Sergiu are deja o lună şi jumătate de când lucrează cu ei şi asta l-a ajutat să treacă mult mai uşor peste perioada aceasta grea.

- Bogdan Apostu, impresarul lui Sergiu Buș

2 goluri și un assista adunat Buș la FCSB, în 11 meciuri (567 minute jucate)

10 goluriîn 28 de meciuri a marcat Sergiu Buș pentru Gaz Metan în Liga 1

Îi ia Cardoso locul la FCSB?

În mercato de iarnă, FCSB îl dorește și pe atacantul Dumitru Cardoso (29 de ani) de la Gaz Metan, care e pe placul lui Gigi Becali și care ar urma să joace în locul lui Sergiu Buș. Cardoso a mai fost dorit de Gigi Becali, în urmă cu un an, după ce reușise o jumătate de campionat, cel precedent, foarte bun la echipa ardeleană. 

Atunci nu s-a realizat transferul, iar în vară, Becali l-a preferat pe coechipierul său, Sergiu Buș, care a avut avantajul de a fi liber de contract. Acum, pista Cardoso e din nou atractivă pentru Becali, mai ales că în ianuarie, fotbalistul va intra în ultimele 6 luni de contract și ar putea semna cu FCSB fără ca Mediașul să se poată opune - detalii AICI

Citește mai multe știri despre FCSB:

Toni Petrea a făcut lumină în cazul accidentării lui Florin Tănase » Când va reveni căpitanul: „Am convingerea asta”

FCSB bate tot în Liga 1, dar Ilie Dumitrescu nu o vede favorită la titlu » Mister știe ce le lipsește roș-albaștrilor: „E important să facă asta”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
cunoscatorul
cunoscatorul  •  06 Decembrie 2020, 15:46
Postat de johnwick pe 06 Decembrie 2020, 14:54

s-ar putea să nu fie pușcăria departe de kvsecei. nu pe fotbal, dar vor ieși la iveală unele făcute de Neluț și Vasile

Sigur, ca asa vrea un prost.

1ianuarie
1ianuarie  •  06 Decembrie 2020, 15:09
Postat de johnwick pe 06 Decembrie 2020, 14:54

s-ar putea să nu fie pușcăria departe de kvsecei. nu pe fotbal, dar vor ieși la iveală unele făcute de Neluț și Vasile

Subiectul articolului este: Sergiu Buş a fost prezentat cu fast la palat, dar ar putea pleca de la FCSB curând. Nu văd ce rost are să o luați pe câmp,da bine,când trebuie să-ți lungești limba...

johnwick
johnwick  •  06 Decembrie 2020, 14:57
Postat de cineva pe 06 Decembrie 2020, 14:10

A ales financiar Sergiu Bus atunci cand a ales sa se transfere la fcsb. E clar. Ca majoritatea jucatorilor s au antrenorilor din Romania. Mercenari cum ar spune unii. E ceva normal in fotbal acum, nu mai e ca inainte sa te transferi la o anumita echipa pt ca esti fanul acelei echipe sau pt suporteri etc. Fcsb ul plateste bine, are si avantajul ca e in Bucuresti si pt multi conteaza orasul(cum e si prin afara, multi jucatori aleg anumite echipe in detrimentul alteia luand in considerare tara sau orasul). Asa ca Bus stia foarte bine unde se duce si ce urmeaza sa i se intample.

și are avantajul că e plătit la timp. nu că ar fi Sergiu sărac și ar trăi din fotbal, dar contează

Vezi toate comentariile (16)
Comentează