FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Sergiu Buș, primul transfer al iernii? Atacantul dorit de Becali începe negocierile: „Da, nea Gigi, vin!”

Articol de , - Publicat luni, 09 decembrie 2019 11:44

Sergiu Buș, 27 de ani, e dispus să plece de la Gaz Metan și a anunțat public că acceptă să înceapă negocierile cu Gigi Becali, patronul FCSB.

Gigi Becali a pregătit lista de plecări de la FCSB, dar are pregătită și una de veniri! Patronul are mai multe dorințe, dar multe dintre ele sunt greu de realizat. 

Gigi e decis să-l vândă în iarnă pe Gnohere, iar lista finală de veniri îi cuprinde pe Sergiu Buș, Dumitru Cardoso și Adrian Petre. Sergiu e în capul listei, iar fotbalistul de 27 de ani e dispus să înceapă negocierile cu FCSB. 

„Momentan, am contract la Gaz Metan. Sunt fericit că am șansă să joc și să-mi ajut echipa. Eu sunt deschis pentru orice, chiar mă bucură discuțiile din jurul meu. Tot timpul mi-am dat silința să fie bine. Vom vedea care sunt discuțiile în iarnă sau în vară. Dacă e ceva concret, sunt deschis la oferte și la discuții. 

Mă bucur că mă place domnul Becali, dar mai e mult până departe. Mai trebuie să înscriu, să îmi fac treaba, să intru în ritmul meu. Mi-a lipsit foarte mult perioada asta și vreau să dau un randament bun în continuare", a declarat Sergiu. 

Ultima ofertă: 700.000 de euro!

Din informațiile pe care Gazeta le are în acest moment, nu e pentru prima oară când Becali își manifestă interesul pentru Sergiu. Se pare că omul de afaceri a avut în trecut o discuție cu impresarul jucătorului, lucru recunoscut chiar de Buș. 

„A fost o discuție, așa este”, a mai punctat atacantul. Gigi e dispus să ofere în jur de 700.000 de euro pe Sergiu, după ce în vară oferta a fost de doar 500.000. 

Buş a fost adus de medieşeni liber de contract, în vară, după ce evoluase în ultimele două sezoane pentru Levski Sofia. 

Sergiu Buș a cucerit titlul şi Cupa României cu CFR Cluj, echipă al cărei jucător a fost în perioada 2009-2013, dar a fost mai mult împrumutat, la Alba Iulia, ASA Tg. Mureş, Gaz Metan şi Corona Braşov. A mai jucat la ȚSKA Sofia, Sheffield Wednesday, Salernitana şi Astra, înainte de a ajunge la Levski, în 2017

600.000 de euroeste cota de piață a lui Sergiu Buș, conform siteului transfermarkt.com

Adrian Petre l-a refuzat! 

Gigi Becali a vrut să-l aducă la FCSB și pe Adrian Petre, de la danezii de la Esbjerg. „Pe Adrian Petre au cerut ăia 3 milioane de euro, dar nu vrea el să vină. Oricum, eu mai mult de un milion, un milion și ceva nu dau. Acum, să vedem în iarnă. O să încercăm să-l aducem”, spunea Becali în urmă cu o lună. 

Atacantul de 21 de ani a vorbit și el despre un posibil transfer: „Da, mă gândesc la un transfer, vă daţi seama, dar nu ştiu cât de mult îmi doresc un transfer în ţară. Vom vedea ce va fi în vara viitoare. Dacă e ceva, telefonul meu e deschis, mă poate suna şi vom vedea”.

Vezi și: 

Traian Băsescu decretează: „FCSB e Steaua! Treaba cu echipa din Liga 4 e o copilărie”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
persanu
persanu  •  09 Decembrie 2019, 15:34

Gigi *** , pai ba , daca tot aduci neicanimeni ca BUS , nu mai veni sa zici ca vrei sute de milioane pe talentela tale. Pai ba *** , pai ia ba un atacant bun pe care sa-l puna in valoare diamantele tale , ca altfel or sa moara si astia in liga 1. Ia ba un mijlocas ofensiv , care sa-ti puna in valoare diamantele ba . Pai cine vrei sa le puna in valoare Pintilie si Nedelcu ? Sau Popescu ? Pai astia nu dau o pasa de zece metrii dar una filtranta. Ia ba *** un antrenor si un preparator fizic ca Neubert , sa-ti puna diamantele in valoare, altfel or sa ramana neslefuite. L-ai adus inapoi pe natangul de MM sa tipe la tv dupa penaltyuri dar jucatorii tot aia or sa ramana ca nu are cine ai invata, numai oameni cu 4 clase pe acolo ... Auzi , BUS . :))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

110742643367090
Tiberiu Bogdan  •  09 Decembrie 2019, 15:29

Steaua sau BCSB,se vrea un club mare,care să se bată în Europa,dar Becali aduce atacanți ciurucuri,ba liberi de contract care nu-i vrea nimeni,ba transferă pe câte 2-300 000 de Euro,păi cum vrei să facă fată în Europa,dar chiar și în fata fundasilor români astfel de atacanți?

blatistu49
blatistu49  •  09 Decembrie 2019, 15:22

bancul anului si vine Bus ptr 3..4 luni si dupa care va fi improscat de infractorul fotbalului romanesc cu blaturile si escrocheriile a dustrus tot fotbalul in Europa clona e varza bucurativa de blaturile ciobanului macar sa aveti stiri sportive

Vezi toate comentariile (7)
Comentează