FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB și-a găsit atacant! Mihai Stoica: „Harlem Gnohere se va întoarce”

Articol de GSP - Publicat joi, 16 ianuarie 2020 22:39

Harlem Gnohere (31 de ani) are șanse considerabile să rămână la FCSB, anunță Mihai Stoica.  

Atacantul francez nu a făcut deplasarea la Marbella cu lotul condus de Bogdan Argeș Vintilă și părea ca și plecat de la FCSB. Ofertele nu s-au concretizat, iar directorul sportiv al vicecampioanei e de părere că „Bizonul” poate fi vârful de careu pe care îl caută Gigi Becali.

MM Stoica: „Gnohere rămâne!”

„Probabil Bizonul se va întoarce. Să vedem și în care variantă se va întoarce. Dacă vine pregătit este un jucător care are multe de spus. 

FCSB și-a găsit atacant! Mihai Stoica: „Harlem Gnohere se va întoarce”

Pe Adrian Petre nu îl cunosc foarte bine. E un jucător care nu joacă în Danemarca la o echipă care era pe locul 11 din 12. Am purtat o discuție cu impresaul lui. Suntem departe și aproape în același timp. Interesul nu mai e același, pentru că se pare că rămâne Bizonul. Nu pleacă. Din ce a zis Gigi, e imposibil de realizat un transfer în care comisionul e mai mare decât suma de transfer”, a spus Mihai Stoica la TV Digi Sport. 

VIDEO // FCSB, eșec în primul amical din 2020

Vezi și:

ALEXANDRU CHIPCIU LA CFR CLUJ // Giovanni Becali a dezvăluit de ce nu a ajuns mijlocaşul la FCSB și ce salariu va încasa la campioana României

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (24)
10153267892110559
Dumitru Ciobanu  •  17 Ianuarie 2020, 10:01

Acum MM trebuie să plătească MELEOANELE de Euro lui Becali.Bună organizare cu M M asta îl duce la faliment.

steaua_vs_fc_fcsb
steaua_vs_fc_fcsb  •  17 Ianuarie 2020, 09:07

Supraponderal, era deja ieșit din formă. Acum a mai ratat și pregătirea. Și mai e și în ultimele 6 luni de contract. :)) Un transfer perfect pt clona FC FCSB. :))

cfrcj666
cfrcj666  •  17 Ianuarie 2020, 09:05
Postat de steaua_vs_fc_fcsb pe 17 Ianuarie 2020, 08:29

Struguri acri? Struguri acri? :)) Ați luat 2 meleoane pe Gnohere cum ați luat și ăia 5 pe Alibec. :)) La vară pleacă gratis. FC FCSB e pe cracă. Depindea de banii ăștia ca să poată plăti salariile. Ce veste bună!

Asta pe langa plata salariilor din banii oierului e semn clar de insolventa. Ce valoare are echipa fara nume si palmares se vede. Oierul inceraca disperat sa mai vanda ceva ca sa scoata bani de salarii, dar nimeni nu vrea simulanti care is buni doar impotriva satelitilor.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează