FOTBAL  »  Superliga  »  STADION

Arena Națională nu se mai închide! Veste mare pentru FCSB și Rapid

FCSB va reveni în curând pe Arena Națională / foto: Cristi Preda (GSP)
FCSB va reveni în curând pe Arena Națională / foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de GSP - Publicat luni, 13 septembrie 2021 18:42 / Actualizat luni, 13 septembrie 2021 18:57

Informații importante primite de FCSB și Rapid, cele două echipe bucureștene care jucau meciurile pe Arena Națională, cel mai mare stadion al țării.

Concertul Forever Hit ce trebuia să aibă loc sâmbătă pe 18 setembrie la București, pe Arena Națională, a fost anulat. 

„Având în vedere evoluția explozivă și amploarea situației epidemiologice Covid-19 cu noua tulpină Delta, Bucureștiul trecând deja de incidența de 1 la mie, cu foarte multe cazuri grave, inclusiv la copii, având de asemenea în vedere recomandarea autorităților de a nu mai ține acest eveniment precum și din cauza dificultăților pe care le întâmpină artiștii fie de a veni în București, deoarece vin din zone roșii, fie de a pleca din București, deoarece Bucureștiul este pe lista roșie a unor țări, suntem nevoiți să amânăm pentru anul 2022” a fost mesajul transmis de organizatorii în urmă cu scurt timp. 

Arena Națională nu se mai închide! Veste mare pentru FCSB și Rapid

Rapid - Gaz Metan se joacă pe Arena Națională

Astfel, Rapid va juca vineri meciul cu Gaz Metan Mediaș pe Arena Națională. Iar gazonul perfect din acest moment de pe stadion nu va mai avea de suferit. 

Rapidul va mai juca aici cu Voluntari pe 24 septembrie, iar la doar o zi, vine FCSB-Clinceni. 

La Forever Hit pe afiș erau prezenți muzicieni din întreaga lume. Alphaville, Dr. Alban, SNAP!, Ice MC, Sandra, Haddaway, Nana, C-Block, Tehnotronic, Londonbeat, Jenny (Ace of Base), Boney M, No Mercy, Captain Hollywood Project, Modern Talking ori Mr President, toți își anunțaseră prezența la București.

„Este o situatie care pune în pericol sănătatea umană, integritatea sau sănătatea fizică, o situație care poate genera prejudicii dintre cele mai grave și pentru care Forever Hit nu poate să-și asume răspunderea. Toate cardurile de acces achiziționate rămân valabile pentru 2022”, au mai transmis organizatorii concertului.

5 concerteau avut loc până acum pe Arena Națională: Red Hot Chili Peppers (2012), Depeche Mode (2013), King of Leon (2017), Ed Sheeran (2019) și Metallica (2019)

În octombrie avem concurs de jocuri 

Cel mai mare stadion al țării va fi locul de desfășurare a turneului "The International", competiție online de Dota 2. Faza grupelor va avea loc în perioada 7-10 octombrie, iar faza principală va începe pe 12 octombrie. 

Apoi, pe 17 octombrie, cele mai bune două echipe de Dota 2 din lume se vor înfrunta pentru câștigarea trofeului Aegis. Este vorba despre o competiţie cu premii de 40 de milioane de dolari, din care 16% merg la bugetul statului român, sub formă de impozite.

VIDEO FCSB - DINAMO. Incidente între dinamoviști și forțele de ordine la pauza meciului

Citește și alte știri de actualitate: 

Programul complet al „16-imilor” Cupei: când e programat derby-ul Craiova - CFR Cluj + când joacă FCSB, Rapid și Dinamo

UTA riscă să joace cu porțile închise » Mesaje rasiste la meciul cu Rapid

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
mdf.
mdf.  •  14 Septembrie 2021, 12:54

mai bine un concert cu oameni normali platitori de bilet decat fcsbisti cu invitatii care lasa in urma lor doar mizerie. ei sa-si faca stadion in berceni.

legendavisinie
legendavisinie  •  14 Septembrie 2021, 09:16

Sperăm că din primăvară să jucăm în Giulești

ucluj2011
ucluj2011  •  13 Septembrie 2021, 22:56

Foarte bine! Este un non sens să le refuzi celor două echipe să joace fotbal pe un stadion DE FOTBAL , pentru că vrei tu să bagi nu știu ce concert sau eveniment! Concertul sau evenimentul băgați-le pe câmp.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează