FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali, în război cu toată lumea pentru noul stadion al celor de la FCSB: „Cine îşi permite să facă asta are dosar penal”

Articol de GSP - Publicat marti, 02 martie 2021 14:43 / Actualizat marti, 02 martie 2021 17:19

Gigi Becali, patronul FCSB, vrea să-şi ducă echipa pe stadionul „Arcul de Triumf”.

CUPRINS

  • Ce spune Becali despre Petrache
  • Caracteristici Stadion Steaua
  • Video cu stadionul Ghencea
     

FCSB a făcut cerere pentru a folosi arena modernizată pentru Campionatul European, iar Gigi Becali i-a criticat pe oficialii Federației Române de Rugby și pe fanii rugby-ului, care au făcut mai multe proteste și care cer ca stadionul fie folosit doar pentru acest sport.

„Am văzut că ăsta de la rugby (n.r. Alin Petrache, președintele Federației) vrea să readucă stadionul pentru rugby. Cum să readucă stadionul? A fost făcut cu destinația fotbal. E teren de fotbal. Dacă statul și investește o sumă de bani pentru fotbal, tu spui că nu dai voie? În România nu se ține cont de lege”, a spus Becali la Pro X.

Caracteristici Arcul de Triumf

  • locuri: 8.207
  • pe lângă terenul de fotbal, complexul va mai cuprinde: spații urbane exterioare, parcare subterană, centru pentru recuperarea sportivilor cu camera hiperbară pentru terapie oxigen, aparatură medicală specifică de recuperare, piscină, saună, sală de conferință și zonă VIP. Costul lucrărilor este de 24 de milioane de euro

Gigi Becali: „CSA Steaua trebuie să plătească pentru a juca pe Ghencea”

În plus, Becali lasă să înțeleagă că nu și-a luat gândul nici de la stadionul Steaua și spune că cei de la CSA Steaua vor fi obligați să plătească pentru a-l putea folosi.

„CSA trebuie să plătească pentru a juca pe Ghencea. Că e din bani publici făcut. Dacă cei de la CSA nu plătesc, atunci o să îi ia Curtea de Conturi. Nu au cum să nu plătească. Nu le permite legea. Cine își permite să facă asta o să aibă dosar penal!”, a adăugat Becali.

Caracteristici stadion Steaua:

  • capacitate: 31.254 de locuri;
  • suprafața de joc: 105 metri lungime, 68 metri lățime; gazon natural ranforsat sintetic, cu încălzire, degivrare, drenaj și sistem de irigație;
  • restaurant, spații de cazare, muzeul Clubului Sportiv al Armatei, spații VIP, magazine, vestiare, spații tehnice și birouri, sală de forță, zonă de presă;
  • suprafața construită este de 82.000 mp, de la 70.000 mp; spații de antrenament pentru alte sporturi.

VIDEO Imagini senzaționale cu noua arenă din Ghencea, cu luminile aprinse

Citește mai multe știri despre FCSB:

VIDEO Imagini senzaționale cu noua arenă din Ghencea, cu luminile aprinse

Gigi Becali reacționează după dezvăluirile GSP: „Trebuie să vină un privat, dar cine e idiot să se asocieze cu CSA?” » Cum poate pune mâna pe marca Steaua

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (20)
164706384066767
Iris Cristian Jucan  •  03 Martie 2021, 03:10
Postat de cornelconasu pe 02 Martie 2021, 16:00

Alde Becali și ...”dosarele penale” !!! Stadionul din Ghencea este proprietatea staului român prin MAPN, iar ei pot să permită echipei lor să joace acolo ! Cum să îți ceri bani de chirie ție însuți ?! Nu știu de ce e îngrijorat Becali, stadionul din Berceni e aproape !!!

Explica-mi si mie cum este al Statului roman prin MApN ?Nu stiu , dar mai rasariti multi via Baragan?Stadionul Ghencea este al Statului roman , administrat de catre MApN printr-un act normativ la nivel de minister. Dar , pe langa faptul ca a fost construit cu bani publici , acum daca joaca CSA 2017 FC pe stadion tot din buzunarul meu trebuie sa le platesc si mentenanta , curentul si alte utilitati, nu? Ca deh , joaca dodoashca romaniei fotbal la nivel de liga 3 si trebuie sa platesc din buzunarul meu pentru niste mascarici . Banii investiti ( ca in orice afacere ) trebuie recuperati , asta inseamna ca stadionul trebuie folosit , in scopuri sportive , de oricine cere acest lucru , contra cost.Pe cand daca joaca CSA 2017 FC ce recuperare financiara face ? ca banii se vor lua tot din buget . Iar , sunteti toatal pe dinafara , v-au spalat capetele Talpan ? Oricum in scurt timp cu MApN , prin administratia demna de cascadorii rasului pe care o va face, Ghence va ajunge in paragina in maximum 10 ani. Succes .

ripensistu
ripensistu  •  02 Martie 2021, 18:53

Sa mearga sa joaca pe Muntele Athos.

romeverest
romeverest  •  02 Martie 2021, 18:06

Ce treaba are Fcsb si Becali cu banii publici ?? Echipa asta este particulara si apartine ciobanului fardat !! Nimeni nu are nicio obligatie sa-i puna la dispozitie un stadion !! Daca tot declara ca este atat de bogat, ar fi trebuit sa-si construiasca un stadion de 8.000 de locuri pe terenurile lui din Pipera !! Multe echipe serioase din lume au stadioanele lor proprii !!

Vezi toate comentariile (20)
Comentează