FOTBAL  »  Superliga  »  LUPTA LA TITLU

Mitică vulgar: „Conducători de rahat, mânca-v-aș gura voastră!” » Enervat de problema apărută în lupta la titlu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 mai 2022 10:53 / Actualizat miercuri, 04 mai 2022 11:26

FCSB își caută stadion să joace meciul cu CFR Cluj, din ultima etapă din Liga 1, în care se poate decide campioana, iar Dumitru Dragomir s-a enervat din cauza situației, folosind un limbaj vulgar.

Arena Națională este rezervată pentru un festival de muzică, CSA Steaua nu vrea s-o lase pe FCSB în Ghencea, astfel că echipa roș-albastră ar putea juca la Buzău, deși Becali spunea ca și Giuleștiul ar fi o variantă, dacă fanii Rapidului sunt de acord.

Sursa principală: Theodora » Suma cu care fiica lui Gigi Becali a împrumutat FCSB
FCSB
Sursa principală: Theodora » Suma cu care fiica lui Gigi Becali a împrumutat FCSB

Dumitru Dragomir, reacție dură: „Avem conducători de rahat!”

Azi, Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, a comentat situația în care se află FCSB și a avut un derapaj la adresa conducătorilor din România.

„FCSB poate să joace oriunde. Stadioanele sunt făcute din bani publici, din banii oamenii. Steaua lui Dîncu nu are dreptul să spună că nu îl lasă pe stadion, dacă plătește. Stau și mă crucesc! Stadionul (n.r- Arena Națională) e făcut la insistențele mele și ale lui Mircea Sandu pe lângă cei trei primari. 

Cum să nu se joace derby-uri și să vină 50.000 de oameni? Dar nebunii ăia care au făcut așa ceva (n.r- Saga Festival)... Stadionul e făcut pentru fotbal, nu pentru muzică! Distrugerile pe care le vor face la stadion nu vor fi recuperate nici în 10 ani.

Domnule, să nu lași o echipă de top pe niciun stadion din Capitală... E incredibil! Așa ceva nu am mai auzit. Înseamnă că avem conducători de rahat, mânca-v-aș gura voastră. Nu mai avem rușine.

Dacă aș fi în locul lui Gigi Becali, i-aș da în judecată. M-aș duce peste tot, și la UEFA. E stadion din bani publici. Cum, domnule, să nu poată juca?”, a spus Dragomir la ProArena.

VIDEO Petrea, după FCSB - FC Argeș 4-0: „Ne așteptam la o replică dură din partea adversarilor” 

Citește și:

Gigi „Corsicanu” îl „taxează” pe Becali după derapajul rasist la adresa rapidiștilor: „E țărănuș, necioplit”

Oficialul CS Rapid avertizează FCSB: „Dacă vor să piardă titlul cu orice preț, atunci să facă cerere să joace în Giulești!”

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (83)
adriann_
adriann_  •  05 Mai 2022, 15:52
Postat de adriann_ pe 04 Mai 2022, 11:53

Ateneul e bunul intregului popor, facut din bani publici, o parte chiar adunati direct de la oameni in acest scop (subscriptie publica - faimoasa "dai un leu pentru Ateneu"). DAR NU "CONCERTEAZA" ACOLO GUTA SI SALAM, IAR DACA AR CERE ASTA CU "ARGUMENTUL" FOLOSIT DE BECALI AR FI RIDICULIZATI PUBLIC. Si asta cu toate ca notiunea de muzica nu e definita juridic, nu poti emonstra in instanta ca aia doi nu fac "act de cultura". Dar nici nu e nevoie, isi stiu si ei locul, spre deosebire de ciobanul puscarias care se umfla ca Zeppelinul...

Si totusi, va dati seama ca postacii ciobanului INCA N-AU PRIMIT TEMPLATE CU RASPUNS LA CHESTIA ASTA? :))

tibi_968
tibi_968  •  04 Mai 2022, 20:59
Postat de ekneb pe 04 Mai 2022, 17:39

Sa zicem ca eu sunt cetatean japonez de origine chineza!!! Aveam voie la vanghelion daca plateam biletul??? Daca nu... atunci este discriminare, si se cheama " la brutarie" pt organizatorul evenimebtului. La talpanisti se pare ca ei au voie sa aleaga cine intra si cine nu. Deci ... autocarul inchiriat de dna, ii va salta pe toti talpanistii la un moment dat, pt ca aici e vorba de abuz in serviciu, discriminare si prejudicierea bugetului de stat.

Mare ti-e gradina!!!

rocky5
rocky5  •  04 Mai 2022, 20:53
Postat de Gheorghe Condruz pe 04 Mai 2022, 15:22

Domnule Vasilica Bășcălie, stadionul Steaua nu a fost făcut din banii armatei și nici pentru armata. A fost făcut pentru campionatul ăla pe câte l-am gazduit și unde nu am jucat. Nu am jucat pentru că marii fotbaliști Pacionel, Chipirliu și alte nume importante de la CSA nu au fost convocați. Stadionul a fost luat de CSA-ul de boda-proste la fel că și cel dărâmat.

Stadionul e construit pe terenul armatei, adică man! Care man este administrator si în conflict de mulți ani cu Becali cel cunoscut ca rău platnic având datorii de peste 200.000€ pentru meciurile disputate de echipa sa pe NA! De ce i-ar înlesni man adversarului sau de prin instanțe posibilitatea de a face bani și performante chiar în curtea sa? Ar fi chiar ciudat sa-l primească cu brațele deschise, pentru ca mai apoi să îi înjure iar prin presa și tribunale!

Vezi toate comentariile (83)
Comentează