FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB strigă adunarea: când sunt programate reunirea și prezentările lui Baba Alhassan și Luis Phelipe

Articol de , - Publicat sambata, 06 ianuarie 2024 13:35 / Actualizat sambata, 06 ianuarie 2024 14:35

FCSB se pregătește să-și reia pregătirile, cu o săptămână mai târziu decât rivalele din Superligă.

Clubul roș-albastru se va reuni luni, 8 noiembrie. Dimineața, jucătorii lui Elias Charalambous și Mihai Pintilii vor face vizita medicală, la Institutul Națională de Medicină Sportivă, iar la 18:00 vor decola spre Antalya.

Lovitura de teatru pregătită de Șucu » Jucătorul de la FCSB e în Antalya să semneze cu Rapid
RAPID
Lovitura de teatru pregătită de Șucu » Jucătorul de la FCSB e în Antalya să semneze cu Rapid

FCSB pleacă în cantonament

FCSB va merge în cantonament în Turcia și va reveni din stagiul de pregătire pe 21 ianuarie, cu o zi înainte de primul meci al anului, cu UTA Arad.

FCSB se va caza la Gloria Sport Arena, un hotel de lux din Belek. Complexul are 105.000 metri pătrați, dispune de două terenuri, unul de antrenament și unul pentru partidele amicale. Pe lângă piscină, mai are și o sală de forță ultramodernă, sală de conferință și încă o sală specială pentru pregătirea fizică. De asemenea este și o saună criogenică.

În Turcia, FCSB va juca doar un amical. Adversară va fi Lask Linz, locul 3 din prima ligă din Austria. Meciul se va juca pe 14 ianuarie, ora urmând a fi anunțată ulterior.

Amical cu LASK Linz, pe 14 ianuarie!

Jucătorii FCSB se vor reuni luni, 8 ianuarie, când vor efectua vizita medicală și vor pleca în Turcia, pentru un cantonament care se va desfășura până pe 21 ianuarie.

Roș-albaștrii se vor prezenta luni dimineață, la ora 8:00, la Institutul Național de Medicină Sportivă, urmând ca, la ora 18:00, să decoleze spre Antalya.

În Turcia, lotul condus de Elias Charalambous se va pregăti la Gloria Sports Arena, unde FCSB va disputa și singurul meci amical al cantonamentului, pe 14 ianuarie, împotriva ocupantei locului 3 din campionatul Austriei, LASK. Ora de disputare a jocului cu austriecii va fi anunțată ulterior.

FCSB va disputa prima partidă oficială din 2024 pe 22 ianuarie, pe Arena Națională, împotriva celor de la UTA Arad (meci contând pentru etapa 22 a Superligii).

 – comunicat FCSB

FCSB îi prezintă pe Baba Alhassan și Luis Phelipe

Tot luni, FCSB își va prezenta singurele achiziții făcute în această iarnă. Mijlocașul ghanez Baba Alhassan (23 de ani) și extrema braziliană Luis Phelipe (23 de ani) vor susține luni o conferință de presă, de la ora 14:3, la baza de la Berceni.

Cei doi au costa-o pe FCSB 800.000 de euro. Poli Iași a luat pentru Luis Phelipe 200.000 de euro, în timp ce Hermannstadt a obținut 600.000 de euro pentru Alhassan.

FOTO. Vedetele de la FCSB în vacanță în Dubai

Ioana, iubita lui Florinel Coman
Ioana, iubita lui Florinel Coman
Ioana, iubita lui Florinel Coman
+33 FOTO

VIDEO Gigi Becali: "Nu avem cum să mai pierdem titlul”

Citește și:

 

 

Decizia categorică luată de Becali: „Gata!”
FCSB
Decizia categorică luată de Becali: „Gata!”
Vedeta de la FCSB a trecut printr-o perioadă de coșmar: presupusa amantă i-a cerut mii de euro pentru a nu-i spune totul soției! Totul s-a terminat în instanță
PROBLEME
Vedeta de la FCSB a trecut printr-o perioadă de coșmar: presupusa amantă i-a cerut mii de euro pentru a nu-i spune totul soției! Totul s-a terminat în instanță

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează