FOTBAL  »  Superliga  »  ANALIZĂ GSP

FCSB, țeparul Europei! "Tunuri" de 40 de milioane de euro date de Becali » Excepția care confirmă regula

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 ianuarie 2018 00:00

Concluzie clară a analizei exporturilor FCSB, făcută în Gazeta Sporturilor de miercuri: în era Becali, roș-albaștrii au vândut în Europa 9 fotbaliști cu peste 2 milioane de euro și niciunul n-a confirmat! 

Stanciu e doar ultimul exemplu dintr-o listă lungă cu fotbalişti vânduți pe sume imense, care n-au convins şi au creat pagubă în bugetul celor care i-au cumpărat.

Statistica e șocantă: în perioada 2003-2018, un singur fotbalist care a fost vândut în străinătate a fost cedat mai departe de clubul care l-a cumpărat pe o sumă mai mare de bani.

Iar ultimul an în care Steaua a vândut jucători pe sume bune, fără a păcăli practic cluburile cumpărătoare, a fost acum mai bine de două decenii!

 
FCSB, țeparii Europei!

FCSB are listă lungă cu fotbalişti vânduți pe sume imense, care n-au convins şi au creat pagubă în bugetul celor care i-au cumpărat ----->>>> http://bit.ly/2DdDJrR

Posted by Gazeta Sporturilor on Wednesday, January 10, 2018

Află toate detaliile acum din Gazeta de miercuri (ediția tipărită - la chioșc, ediția digitală - AICI)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (135)
adriann_
adriann_  •  11 Ianuarie 2018, 03:11
Postat de florar pe 10 Ianuarie 2018, 14:50

Si dumneata esti Sfantul Duh? Ce tare esti dumneata daca esti anonim!Iti doresc sa fi mai bun decat Becali...dar...

Ce inseamna mai bun decat becali? La orice altceva decat la furat banii statului, mentalitate infractionala si tras tepe sunt sanse mari sa fiu mai bun, nici nu e prea greu... Apopo, nu te uita ca becali a dat cate ceva de pomana, uita-te cat a dat fara sa se laude pe urma prin targ (sau sa puna pe altii sa povesteasca)...

1992662497417234
Valentin Fortu  •  11 Ianuarie 2018, 01:24

Ca sa scapam de ***, fariseul prost ca o cizma, dar fudul, cu apucaturi de jivreu gheseftar, dar care-si rupe genunchii facand matanii, ar trebui bagat dn nou la puscarie. Motive, sigur ca sunt cu duiumul, doar sa se vrea. Si poate, n-ar strica cercetari mai atente in ce priveste afacerile veroase ale nemernicului. La treaba procurori !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10152971443030592
Floarea Valentin  •  11 Ianuarie 2018, 00:42
Postat de Adrian Tase pe 10 Ianuarie 2018, 23:24

Cartianu sau Tolontan a scris mizeria asta?

Apreciez acest articol care din nou confirma hotia acestui cioban Beeeeecali . Asta in viata lui nu a putut trai cinstit . M-a umflat risul cind am citit ca echipele straine nu stiu sa foloseasca betivii de jucatori romani sclavi ai lui Becali . In ce epoca traim de ciobanul asta VINDE oameni , de categorie cam slaba ? A reinviat SCLAVAGISMUL , mai Becali , mai ?

Vezi toate comentariile (135)
Comentează
Close