FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV FCSB, la un pas să rămână fără unul dintre cei mai importanți oameni! A refuzat oferta lui Gigi Becali și are două propuneri tentante pe masă!

Thomas Neubert // foto: Imago +16   FOTO
Thomas Neubert // foto: Imago

Articol de - Publicat marti, 02 mai 2023 11:00 / Actualizat marti, 02 mai 2023 13:03

Thomas Neubert (54 de ani), preparatorul fizic de la FCSB, a primit o ofertă din partea campioanei Bulgariei, Ludogorets Razgrad, acolo unde Cosmin Moți (38 de ani) este director tehnic. 

Neamțul are o înțelegere valabilă până la 30 iunie cu formația roș-albastră. În urmă cu aproximativ o lună, Gazeta Sporturilor dezvăluia că Thomas Neubert a primit o ofertă și din partea campioanei Ungariei, Ferencvaros, formație la care director sportiv e Tamas Hajnal, un fost fotbalist cu care a lucrat Neubert în Germania. 

A depus armele? Omul de bază al lui Dan Petrescu admite: „Trebuie să fim realiști. E foarte greu”
RAPID - CFR CLUJ 3-1
A depus armele? Omul de bază al lui Dan Petrescu admite: „Trebuie să fim realiști. E foarte greu”

Gigi Becali i-a propus lui Thomas Neubert prelungirea contractului cu FCSB, dar neamțul a refuzat-o!

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, i-a prezentat o ofertă pentru prelungirea colaborării, însă Neubert a refuzat propunerea. 

Neubert a revenit la FCSB în iulie 2020 și a semnat un contract valabil trei ani. El a devenit faimos în România grație perioadei 2012-2014, în care a colaborat cu Reghecampf la FCSB. 

Au câștigat împreună titlul în ambele sezoane și au dus echipa și în grupele Champions League, în 2013, o performanță pe care niciun club românesc nu a mai reușit-o de atunci. 

Thomas Neubert a colaborat cu Laurențiu Reghecampf și la alte formații, precum Gloria Bistrița, Concordia Chiajna, Al Hilal, Litex Lovech și Al Wasl. Între iulie 2016 și iunie 2019, Thomas Neubert a fost preparator fizic la ȚSKA Sofia. 

Thomas Neubert e cel mai bine plătit preparator fizic din România

Faptul că Neubert nu are statutul unui preparator fizic obișnuit e ilustrat și de salariul pe care-l încasează el la FCSB, 10.000 de euro lunar. E cel mai bine plătit astfel de specialist în România. Salariul lui e unul de fotbalist bun, nu de membru obișnuit al staff-ului tehnic.

VIDEO. Andrei Dumitraș, despre metodele de pregătire ale lui Thomas Neubert + cum a adus TRX-ul în Ghencea

Citește și: 

Poate FCSB să câștige titlul cu Elias Charalambous? Răspunsul lui Leo Strizu: „Hai că mă iei la mișto. La Steaua sunt trei oameni care decid”

Elias Charalambous e cel mai bine plătit angajat din staff-ul lui FCSB » Are un salariu mai mare și decât Thomas Neubert!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
paolo15
paolo15  •  02 Mai 2023, 14:10
Postat de balderis pe 02 Mai 2023, 12:59

Păi ăsta dacă pleacă, ia și pliculețele cu el, așa că echipa lu țăica Domnica , sau cum i se mai zice , 10-0, va avea mari, mari probleme !

Sa-ti dea Dumnezeu la creier ce e in pliculetele alea!

Jamm
Jamm  •  02 Mai 2023, 13:21
Postat de Deneu pe 02 Mai 2023, 13:03

De fapt e dorit de Real Madrid...

*** ***... ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Deneu
Deneu  •  02 Mai 2023, 13:14
Postat de balderis pe 02 Mai 2023, 12:59

Păi ăsta dacă pleacă, ia și pliculețele cu el, așa că echipa lu țăica Domnica , sau cum i se mai zice , 10-0, va avea mari, mari probleme !

Pai de ce crezi ca a intrat presa in alerta?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează