FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Toni Petrea îi cere transferuri lui Gigi Becali: „E nevoie de jucători, mai ales în condițiile actuale”

Toni Petrea (45 de ani) e în fața celei mai mari provocări din carieră, primul campionat pe care îl începe din postura de „principal”.
Toni Petrea (45 de ani) e în fața celei mai mari provocări din carieră, primul campionat pe care îl începe din postura de „principal”.

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 august 2020 17:07 / Actualizat vineri, 21 august 2020 19:48

FCSB debutează în noul sezon pe terenul celor de la Astra, mâine, de la ora 21:00. Toni Petrea (45 de ani) e în fața celei mai mari provocări din carieră, primul campionat pe care îl începe din postura de „principal”.

FCSB are 4 cazuri de coronavirus în lot, pe Toma Niga (22 de ani) Alexandru Pantea (16), Răzvan Udrea (19) și Gabriel Simion (22). Toni Petrea spune că pregătirea a fost dată complet peste cap, dar e încrezător înaintea duelului cu Astra. 

Toni Petrea, înainte de Astra - FCSB

„Suntem la startul unui nou sezon, unul în care sper să realizăm mult mai multe decât s-a realizat sezonul trecut. Întâlnim o echipă bună a campionatului, o prezență constantă în play-off. Mergem însă să câștigăm. 

Faptul că avem aceste cazuri de Covid-19 ne-a ținut un pic pe loc, dar nu suntem singura echipă cu problemele astea. Trebuie să ne adaptăm la situație, am avut o perioadă scurtă de pregătire, dar cred că am reușit să ne îndeplinim în mare obiectivele. Eu zic că meciurile ar trebui disputate pe teren. Nu e corect ca învingătoarea să se decidă altfel”, a declarat Toni Petrea într-o conferință de presă.

Toni Petrea vrea transferuri

„Consider că avem jucători tineri, de perspectivă. Sunt bucuros că avem acest lot. Sigur, e nevoie oricând de jucători, dar mizez pe dorința lor de afirmare. E prematur să vorbim despre favorite la titlu. Cert e că noi vom juca la victorie fiecare meci, asta e dorința noastră, de a implementa un spirit de învingători. Vom vedea ce jucători vor mai apărea pe parcurs. V-am spus, la orice echipă, tot timpul e nevoie de jucători, cât mai mulți. Mai ales în condițiile actuale, cu protocolul pentru Covid-19”, a spus antrenorul celor de la FCSB. 

Citește și alte știri despre FCSB: 

FCSB - Shirak. Cine va transmite partida formației lui Gigi Becali, din turul 1 preliminar al Europa League

Adio, FCSB! Un fotbalist al roș-albaștrilor a părăsit corabia chiar înainte de startul Ligii 1

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (28)
prolificul
prolificul  •  21 August 2020, 21:36
Postat de scarface pe 21 August 2020, 19:00

Rad si curcile de tine baa fecetont. Dinamo a adus capitanul Cracoviei si fcsb transfera de la clinceni.hahaha.rusine baaa. Multumiri anticipate shirak care baga fcsb in faliment si fecesebistii in boala

Girona 2 Barzulesti aduce capitanul circoviei ?.)))))))))De ce nu si capitanul partelonei?Ba prostule, trezeste-te si nu mai visa cai verzi pe pereti,ai fumat prea multa iarba prostule,de aceia vezi totul color... prostule,sunteti satelitul gironei din liga 2-a spaniola!.)))))))))))

andrei.f
andrei.f  •  21 August 2020, 21:09

Fără un portar și doi fundași centrali ca lumea, Steaua nu are nicio șansa la grupele EL !

1663755793951448
Costi Costinel  •  21 August 2020, 19:43
Postat de scarface pe 21 August 2020, 19:00

Rad si curcile de tine baa fecetont. Dinamo a adus capitanul Cracoviei si fcsb transfera de la clinceni.hahaha.rusine baaa. Multumiri anticipate shirak care baga fcsb in faliment si fecesebistii in boala

.. auzi psi scarbrain ... ar fi trebuit sa iti pui nick -ul ... ma rog .. dupa cata minte ai...deci mimamo .. a adus CAPITANUL cracoviei ??.. si tu crezi , in visele tale umede ... ca o sa faceti mai mult de 18- 20(am pus 20 ca un bonus ... pentru ca l-ati adus pe capitanull .. mos teaca ) puncte ??!!

Vezi toate comentariile (28)
Comentează