FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Jucătorul ratat de FCSB poate evolua în Liga 1: „Am primit patru oferte”

Alexandru Albu, cu mingea la picior, a fost dorit de FCSB
Alexandru Albu, cu mingea la picior, a fost dorit de FCSB

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 iunie 2021 15:05 / Actualizat miercuri, 16 iunie 2021 15:21

Gigi Becali a avut ca principal obiectiv în această vară transferul a doi fundași centrali, iar FCSB i-a adus pe Stipe Vucur și Alexandru Crețu.

Pe lângă cei doi, echipa roș-albastră s-a arătat interesată și de Alexandru Albu, un mijlocaș defensiv de 27 de ani, care poate juca și ca fundaș central. Acesta aparține de Concordia Chiajna, iar în sezonul recent încheiat a fost împrumutat la UTA, acolo unde a bifat 36 de meciuri în Liga 1.

FCSB s-a interesat de Alexandru Albu

Albu a declarat că au existat din nou negocieri cu FCSB, așa cum s-a întâmplat și în vara lui 2020, dar au căzut din cauza prețului cerut de Chiajna, clubul din Ilfov dorind 400.000 de euro pentru acesta.

„De abia de la 1 iulie ar fi trebuit să revin la Chiajna, dar eu zic că-mi voi rezolva situația înainte de această dată. 

Am patru oferte din Liga 1, două de la echipe de play-off și alte două de la formații din play-out. Dar sunt și ceva discuții cu formații din străinătate. O să văd ce aleg, căci depind și de ceea ce-și dorește Chiajna.

Au fost din nou discuții și cu FCSB, însă totul a căzut când s-a ajuns la suma de transfer cerută în schimbul meu”, a spus Albu pentru sportarad.ro.

750.000 de euroe cota lui Albu, potrivit transfermarkt

VIDEO FCSB, primul antrenament sub comanda lui Dinu Todoran

Citește mai multe știri despre FCSB 

Tragerea la sorți pentru Conference League! FCSB și-a aflat adversara

EXCLUSIV Conflict de interese la FCSB? Sponsorul City Insurance a plătit studiile fetei președintelui Argăseală + nereguli uriașe: toți directorii suspendați și amendați

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
magic4ever
magic4ever  •  16 Iunie 2021, 16:28

Becali nu mai are bani pentru transferuri,vrea doar fotbalisti moka sau cu 50,000 euro si apoi vrea 50 milioane euro:)))))))E foame de bani la Fcsb si mai ziceati de Dinamo....

dora
dora  •  16 Iunie 2021, 15:52

Jucătorul este bunicel. Doar că nu dă nimeni 2 bani pe el !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează