FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali, acord cu un club din Liga 1 pentru un nou transfer! Reacția patronului FCSB

Gigi Becali, patron FCSB
Gigi Becali, patron FCSB

Articol de - Publicat luni, 07 iunie 2021 14:25 / Actualizat luni, 07 iunie 2021 17:26

FCSB este gata să-l transfere și pe Andrei Dumiter (extremă dreapta, 22 de ani), după ce i-a adus pe Andrei Cordea, Alexandru Crețu și Stipe Vucur.

Gigi Becali a declarat după meciul Anglia – România că vrea să continue campania de transferuri, iar Andrei Dumiter, vârful lui Sepsi este pe lista lui.

FCSB, acord cu Sepsi pentru Andrei Dumiter

După mai multe runde de negocieri, Sepsi și FCSB au ajuns la un acord pentru transferul lui Dumitrer, potrivit Prosport.

Da, tată! E băiatul ăla de care ați scris voi. Vali se ocupă acum de acte. Ne-am înțeles.
Gigi Becali, pentru sursa citată

Sursele Gazetei Sporturilor dezvăluie că oficialii echipei din Sf. Gheorghe au cerut 400.000 de euro, dar au bătut palma cu Gigi Becali pentru 350.000 de euro și 20% dintr-un viitor transfer. 

100.000 euroe cota pe transfermarkt a lui Dumiter

În vârstă de 22 de ani, Andrei Dumiter este fost internațional român U18. A adunat 7 meciuri în acest sezon de Liga 1, reușind să înscrie o dată și să ofere două pase decisive. Postul său de bază este acela de extremă dreapta, dar a fost utilizat de câteva ori și ca atacant central.

Gigi Becali, acord cu un club din Liga 1 pentru un nou transfer! Reacția patronului FCSB
Andrei Dumiter e aproape de FCSB

Dumiter a înscris doar cu FCSB

Singurul gol al lui Dumiter din acest sezon a venit chiar împotriva celor de la FCSB, în egalul de la Sf. Gheorghe din play-off, scor 2-2. Reușita a fost una norocoasă: încercând să respingă, Radunovic l-a lovit cu mingea în picior pe Dumiter, iar balonul s-a scurs în poartă.

Noi l-am rezolvat deja pe Crețu, l-am luat și pe Vucur, va semna azi sau mâine. Încercăm să-l luăm și pe Dumiter, atacantul. Mai rămâne Bogdan Stancu. Și Budescu, dacă se poate, dar el e ceva special
- Gigi Becali, duminică, la Pro X

Dumiter, despre transferul la FCSB: „Este cu dus și întors” 

După ultimul meci al covăsnenilor din play-off, cu FC Botoșani, Dumiter a fost întrebat despre o posibilă mutare la FCSB, iar răspunsul său a surprins: 

„Sincer, nu mă ia valul, pentru că este cu dus și întors o mutare acolo. Aici, la Sepsi, avem toate condițiile pentru a face performanță și o să stau să mă gândesc bine ce voi face în continuare pentru că e în joc cariera mea. Sincer, nu știu ce să zic. 

Am văzut jucători care au mers acolo și nu au reușit. Nu că îmi este teamă, dar aici am toate condițiile ca să fac pasul unde vreau eu, adică la o echipă mult mai bună, într-un campionat superior”.

VIDEO. Petre Grigoraș: „E foarte greu pentru orice antrenor să lucreze la FCSB”

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Cealaltă față a lui Gigi Becali: a ținut România în viață în cupele europene! FCSB a subordonat toate rivalele din țară

Becali a umflat artificial prețul unui jucător! Clauză de neînțeles pentru fotbalistul pe care s-au plătit 200.000 de euro în piața reală

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (16)
2506764079414536
Cristi Blanaru  •  07 Iunie 2021, 23:02

Ce dracu să știe agaricii ăștia de Kasparov, Seirawan, Deac sau Lupulescu. Primul parcă jucase in naționala Uniunii Sovietice.

hermannburg
hermannburg  •  07 Iunie 2021, 19:22
Postat de dodo001 pe 07 Iunie 2021, 15:38

Dumiter va creste frumos la Fcsb. Va învață multe de la Mache și Meme, dar în mod special de la Coman , în caz ca nu are permis de conducere.

iar nu papă impresarii tăi nimic?

dobrin
dobrin  •  07 Iunie 2021, 17:38

Bai baieti, vedeti ca e etapa de Grand Chess Tour la Bucuresti. Tanarul Deac are niste rezultate extraordinare cu jucatori de top. E si Kasparov pe acolo. Stati pititi la vila lui Becali pana pe 15 iunie cand se termina, sa nu care cumva sa faceti vreun reportaj, interviu ceva. Ca prea multa gandire nu e buna, e primejdie de cancer la creier.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează