FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

UPDATE Dorin Rotariu a semnat cu FCSB! A fost prezentat oficial

Fotomontaj GSP
Fotomontaj GSP

Articol de - Publicat marti, 10 octombrie 2023 14:28 / Actualizat marti, 10 octombrie 2023 16:12

După ce a anunțat că vrea să întărească compartimentul ofensiv, Gigi Becali și-a găsit primul transfer: ex-dinamovistul Dorin Rotariu (28 de ani) a semnat astăzi cu FCSB, informează surse autorizate GSP.ro.

UPDATE 15:45 » Dorin Rotariu, prezentat la FCSB

FCSB l-a prezentat pe pagina de Facebook pe Dorin Rotariu.

Bine ai venit, Dorin Rotariu! 

FCSB anunță că a ajuns la un acord cu Dorin Rotariu, care a semnat astăzi un contract cu clubul nostru. Atacantul în vârstă de 28 de ani va purta tricoul cu numărul 29 și se va adăuga lotului condus de Elias Charalambous mâine. Clubul nostru îi urează Bun venit și să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul roș-albastru!

- comunicat FCSB

Dorin Rotariu a semnat cu FCSB! A fost prezentat oficial

Rotariu, al 20-lea care trădează

Dorin Rotariu (28 de ani, extremă dreapta) e al 20-lea fotbalist care semnează cu FCSB după ce anterior evoluase pentru Dinamo.

Citește AICI care sunt ceilalți fotbaliști care au jucat la Dinamo, apoi s-au transferat la FCSB.

Pe cât a semnat Dorin Rotariu cu FCSB

„Rotariu a semnat deja. Este la antrenamente. A semnat pe un an plus doi ani, opțiunea clubului”, a spus Gigi Becali pentru digisport.ro, care a dezvăluit și câ va câștiga fostul jucător al lui Dinamo: „Va avea un salariu de 20.000 de euro pe lună”.

Dorin Rotariu a semnat cu FCSB

Nemulțumit de Tavi Popescu, patronul FCSB a căutat o extremă dreapta și l-a ales pe Dorin Rotariu, liber de contract din august, când a plecat de la Ludogoreț.

Îl lasă Gigi pe Dawa din brațe? 3 motive pentru care fundașul devine rezervă la FCSB
FCSB
Îl lasă Gigi pe Dawa din brațe? 3 motive pentru care fundașul devine rezervă la FCSB

Dorin Rotariu, care a fost și în atenția celor de la UTA Arad, și-a dat acordul și a semnat cu FCSB, din informațiile Gazetei Sporturilor.

Negocierile au fost dezvăluite de digisport.ro.

Pentru că Rotariu a rămas liber de contract în timpul perioadei de transferuri, el poate fi înregistrat acum de FCSB și poate juca în orice moment, totul depinzând de pregătirea lui fizică.

Dorin Rotariu a semnat cu FCSB! A fost prezentat oficial
Dorin Rotariu // FOTO: Imago

Fostul jucător al lui Dinamo evoluează în banda dreapta a atacului, dar poate fi folosit în centru, în stânga, dar și ca atacant central.

500.000 de euroe cota lui Dorin Rotariu, potrivit transfermarkt

  • Crescut la Poli Timișoara, Dorin Rotariu a ajuns la Dinamo în septembrie 2012. A plecat în ianuarie 2017, la Club Brugge. Au urmat Mouscron, AZ Alkmaar, Astana, Ludogoreț și Atromitos. A revenit în vară la formația bulgară, după împrumutul în Grecia, dar nu a mai intrat în vederile echipei și și-a reziliat contractul
  • Are 10 meciuri și un gol la națională

Unde ar putea juca Rotariu la FCSB 

Dorin Rotariu are toate șansele să intre direct în echipa de start a roș-albaștrilor. Gigi Becali este nemulțumit de randamentul lui Octavian Popescu, pe care-l va trece pe pe banca de rezervă. 

Astfel, Dorin Rotariu ar urma să fie titular în banda dreapta, Florinel Coman va juca în partea stângă, iar Alexandru Băluță și Andrea Compagno se vor duela pentru locul din centrul atacului.

Dorin Rotariu, o țintă mai veche a lui Gigi Becali

Nu e prima dată când Gigi Becali a insistat pentru a-l aduce pe nepotul lui Iosif Rotariu. FCSB s-a interesat de serviciile lui Rotariu și în vara lui 2018, dar negocierile nu s-au concretizat.

„Am discutat şi atunci, a fost interes, însă eu am ideile mele şi preferinţele mele au fost altele. Am aşteptat pentru că perioada de transferuri abia începuse şi am aşteptat să vină alte oferte. Consider că Olanda e cea mai bună variantă, deşi am avut oferte financiar mai bune. Mă bucur că am ajuns în Olanda, am văzut mentalitatea, condiţiile. Când vii ca jucător nou, nu este uşor”, spunea atunci Dorin Rotariu, care a ajuns până la urmă la AZ Alkmaar.

Mircea Rednic îl aștepta la UTA

În urmă cu o lună, după ce Dinamo a lăsat să se înțeleagă că ar fi interesată de un eventual transfer al lui Rotariu, Mircea Rednic, care l-a antrenat pe Roti atât la Dinamo, cât și la Mouscron, anunța că îl așteaptă la UTA.

„Cu Dorin Rotariu am mai vorbit, mi-a cerut timp. Este în discuții cu două cluburi de afară, dar a zis clar că, dacă e să nu găsească, preferă să vină cu mine. S-a simțit bine atâta timp cât l-am antrenat eu și vrea să reintre în circuit. Nu va merge la Dinamo, mi-a zis clar că, dacă e, va veni la UTA”, spunea „Puriul”.

Ce transferuri a făcut FCSB în acest sezon

  • Antrenor: Elias Charalambous (confirmat)
  • Veniri: Siyabonga Ngezana (Kaizer Chiefs), Alexandru Băluță (Academia Pușkaș), Damjan Djokovic (Al Raed), Vlad Chiricheș (Cremonese). Cristian Ganea (Panathinaikos)
  • Reveniri: Valentin Gheorghe (Ümraniyespor), Ovidiu Perianu (Chindia), Alexandru Musi (Poli Iași), Ovidiu Horșia (U Cluj)
  • Plecări: Iulian Cristea (Rapid), Răzvan Oaidă (Rapid), Sorin Șerban (Poli Iași), Ovidiu Perianu (U Cluj), Billel Omrani (liber), Joonas Tamm (liber), Boban Nikolov (liber), Deian Sorescu (Rakow), Mario Geantă (CS Tunari), Alexandru Musi (Petrolul), Ovidiu Horșia (liber), Valentin Gheorghe (U Cluj), Andrei Cordea (Al Tai), Malcom Edjouma (Bari)

VIDEO Gigi Becali îl atacă pe Cristi Balaj: „Dă declarații șmecherești, viclene, exact ca atunci când era arbitru. E tralala!”

Citește și:

Gigi Becali a nominalizat fotbalistul „numărul 1” de la FCSB: „Fără Coman și Olaru poți juca, dar fără el e imposibil”
FCSB
Gigi Becali a nominalizat fotbalistul „numărul 1” de la FCSB: „Fără Coman și Olaru poți juca, dar fără el e imposibil”
Iată motivele » De ce urmează o ședință de urgență la FCSB
FCSB
Iată motivele » De ce urmează o ședință de urgență la FCSB

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (53)
Rosalbastrii43ver
Rosalbastrii43ver  •  17 Octombrie 2023, 17:03
Postat de fan_nordjylland pe 10 Octombrie 2023, 16:27

Rotaru este la Craiova prostule !!! Ce fcsbist prost, nici macar nu stie sa citeasca !!

Am omis un "i", vai Doamne ce greseala mare am facut. Da sunt FCSB-ist, Stelist pana in 2017 si consider FCSB fiind continuatoarea Stelei pe plan sportiv. Insa tu esti un fan care isi schimba echipa in functie de adversarele pe care FCSB le intalneste. Care dintre cele doua situatii e mai jenanta?

Ioano13
Ioano13  •  11 Octombrie 2023, 16:41

Sunt suporter al Stelei( FCSB) si nu pot trece nepăsător pe lângă o noua gafă a păstorului medieval. A greșit cu Chiriches( raportul eficientă/salariu este nesatisfacator), a greșit cu Baluță ( fara comentarii), a greșit cu Miculescu. Rotaru vine din campionate slabe, unde, culmea, nici nu prea a jucat. Nu l-au mai vrut echipele pe unde a jucat , dar păstorul crede ca a dat lovitura. Cine îl consiliază la transferuri?? Nu cred ca Ganea va rupe gura târgului. L-am văzut, în ultimul meci, depășit cu regularitate. În fine, păstorul, poate gafând asa de tare, va pierde suficienți bani încât să-l determine să renunțe și " să ne lase"

oase92
oase92  •  11 Octombrie 2023, 10:43

Unde-i găsește, băi frate? Cel care i l-a propus pe Rotariu, (după țepele cu Miculescu, Băluță) cred că-și bate joc de Jiji în cel mai subtil mod cu putință. Dacă Rotariu e soluția găsită de Jiji însuși atunci...avem imaginea completă a unui habarnist în fotbal/a unui fel de masochism inexplicabil/a unei batjocuri la adresa propriei echipe (de care, evident, nu-i pasă). Rămân doar, fanfaronada grețoasă și gâlceava, de prost gust, pe care le promovează cu orice apariție intens și în bășcălie, mediatizată.

Vezi toate comentariile (53)
Comentează